bitange

Eunet ADSL

Pages: 1 ... 5 6 [7] 8   Go Down
  Print  
Author Topic: *** Bitange Tournament 1 - PRIJAVE ***  (Read 10856 times)
April 09, 2008, 08:11:29 AM
Share |
Simke
Kapetan
*

simkebg@hotmail.com
View Profile
Re: *** Bitange Tournament 1 - PRIJAVE ***

E sad ... 26 ekipa  bush
Najbolje da sacekamo da se prijave 32 ekipe pa cemo lako onda.
Sad cu da objasnim malo bolje
Ovo su grupe :

Grupa A       Grupa B    Grupa C       Grupa D   Grupa E      Grupa F  Grupa G      Grupa H 
 1.                 1.              1.                1.           1.               1.           1.               1.
 2.                 2.              2.                2.            2.               2.           2.               2.
 3.                  3.              3.                 3.          3.               3.              3.               3.
 4.                  4.               4.                 4.           4.              4.              4.                4.

Naravno prolaze po 2 najbolja iz grupe i idu u osminu finala.
1/8 finale :
A1-B2 , A2-B1 , C1-D2 , C2-D1 , E1-F2 , E2-F1 , G1-F2 , G2-F1
1/4 finale:
A1-B2 , A2-B1  pobednici , C1-D2 , C2-D1 pobednici ,  E1-F2 , E2-F1 pobednici,G1-F2 , G2-F1pobednici

I tako nadam se da ste shvatili,ovaj sistem se svuda primenjuje,od sporta pa nadalje .,.,.

EDIT :
Mada cisto sumnjam da ce se jos 6 ekipa prijaviti,ja sam sve koje znam zvao,isao na hrvatske ctf servere,stavljao na x fire da se odrzava turnir ...
32 ekipe jeste najbolje resenje ali nisam bas siguran da ce se skoro prjaviti toliko ekipa.
Ovako od 26 ekipa,napraviti 4 grupe od po 4 tima i 2 od po 5 timova ...

« Last Edit: April 09, 2008, 11:35:03 AM by Simke »

April 09, 2008, 12:01:32 PM
Share |
Zver
Administrator
Načelnik generalštaba

zverso@hotmail.com rade_brdar@yahoo.com
View Profile

JA PREDLAZEM DA SE ZADNJE 3 PRIJAVLJENE EKIPE BORE ZA ULAZAK NA POSLEDNJE 24TO MESTO NA TURNIRU

TO BI BILO NESTO KAO PRED KOLO

Da se pitam ja bih betonir'o travu, I ofarbo tamno braon svaku vodu plavu! Nekako bih probusio tanki sloj ozona
A Zemlju bih zastitio kesom od najlona!
April 09, 2008, 12:11:56 PM
Share |
Stefan
Guest

JA PREDLAZEM DA SE ZADNJE 3 PRIJAVLJENE EKIPE BORE ZA ULAZAK NA POSLEDNJE 24TO MESTO NA TURNIRU

TO BI BILO NESTO KAO PRED KOLO
E da! To bi bilo dobro! Nesto kao baraz za bitange turnir! Cheesy  Cheesy

April 09, 2008, 05:39:38 PM
Share |
Zna!!!!
Potporučnik
**

View Profile WWW Email

April 09, 2008, 06:48:55 PM
Share |
eX1T
Kapetan
*

marko_prijedor@hotmail.com marko_pd@yahoo.com
View Profile

Moji vježbaju svako jutro, trče po hladnoj Moskwi i to bosi po snijegu, a za ručak imaju koru od drveta....,samo se čuvajte...,Djubre izgubilo 5 kila i dobio deset u olovu,sad je još veče Đubre........

xD Grin Grin Grin

Prijedor ~ eX1T*Ldr.
http://www.prijedor-clan.com
X-Fire:magnumnoob
April 09, 2008, 06:52:49 PM
Share |
eX1T
Kapetan
*

View Profile

E sad ... 26 ekipa  bush
Najbolje da sacekamo da se prijave 32 ekipe pa cemo lako onda.
Sad cu da objasnim malo bolje
Ovo su grupe :

Grupa A       Grupa B    Grupa C       Grupa D   Grupa E      Grupa F  Grupa G      Grupa H 
 1.                 1.              1.                1.           1.               1.           1.               1.
 2.                 2.              2.                2.            2.               2.           2.               2.
 3.                  3.              3.                 3.          3.               3.              3.               3.
 4.                  4.               4.                 4.           4.              4.              4.                4.

Naravno prolaze po 2 najbolja iz grupe i idu u osminu finala.
1/8 finale :
A1-B2 , A2-B1 , C1-D2 , C2-D1 , E1-F2 , E2-F1 , G1-F2 , G2-F1
1/4 finale:
A1-B2 , A2-B1  pobednici , C1-D2 , C2-D1 pobednici ,  E1-F2 , E2-F1 pobednici,G1-F2 , G2-F1pobednici

I tako nadam se da ste shvatili,ovaj sistem se svuda primenjuje,od sporta pa nadalje .,.,.

EDIT :
Mada cisto sumnjam da ce se jos 6 ekipa prijaviti,ja sam sve koje znam zvao,isao na hrvatske ctf servere,stavljao na x fire da se odrzava turnir ...
32 ekipe jeste najbolje resenje ali nisam bas siguran da ce se skoro prjaviti toliko ekipa.
Ovako od 26 ekipa,napraviti 4 grupe od po 4 tima i 2 od po 5 timova ...

SIMKE ZA VREME RATA,,PISAO KEVI PISMO :

DRAGA KEVO ZNAJ DA CE TE UVEK VOLETI I POSTOVATI TVOJ SIMKE,MADA AKO MI KUNDAK ZAVRSI U BULJI,ZVER CE TI RECI TU TUZNU VIJEST,ZNAJ DA SAM UMRO ZA SERBIU I DA CU TE SE UVEK SECATI...

TVOJ VERNI S I M K E ...

Grin Grin Grin

Prijedor ~ eX1T*Ldr.
April 09, 2008, 07:06:32 PM
Share |
Simke
Kapetan
*

simkebg@hotmail.com
View Profile

E kako nam je duhovit nas "dragi" Exit ...toliko je duhovit da sam vec nabacio trbusne misice od smejanja ko u Rendi Ortona ...
Ni slucajno nemojte da se zblizite sa Exitom jer i sami znate da on preferira osobe istog pola,da ne bude da nisam upozorio !
(Ostali forumasi,ne obracajte paznju na njega ,samo stavite smajli i picite dalje)
Elem dosta je bilo offtopica,drago mi je da smo ustanovili datom pocetka CTF lige i jedva cekam ali jedva cekam da igram protiv exita koji ne zna da hoda a kamoli da drzi mis ,proci ce kao Majk Tajson protiv Ivandera Holifilda ...
ARSENAL 4EVER ! ! !

April 09, 2008, 07:44:40 PM
Share |
Shumaher
Vojnik
*

Think you can outsmart a genius ?

View Profile

Tolko je smesno, da sam cak zaboravio da se smejem  Undecided ... Jedve cekam, kad budem naterao exiTa da klestima vadi olovo iz guzova ...  Cool Cool Cool  Sad)

To be fast isn\'t easy, to be smarter than your opponents is  what makes all the fun !
April 09, 2008, 07:54:44 PM
Share |
Simke
Kapetan
*

simkebg@hotmail.com
View Profile

Sale bre exit jedva ceka da dobije olovo u dupe,znas kad ce da izvadi ... NIKAD !Zato nas i provocira pa da mu nabijemo kar i bren u dupe ali neee mi smo pametni,ako bismo to uradili samo onda b on  bio nadahnut i srecan pa bi nas razbio na turniru.
Edit:
Daj ljudi angazujte se malo da nadjemo jos 6 ekipa ...
« Last Edit: April 09, 2008, 08:01:32 PM by Simke »

April 09, 2008, 09:16:07 PM
Share |
car
Vojnik
*

View Profile

eto [CRO] clan Teal sq. se prijavio...ja cu se osobno probat jos potrudit skupit jos koji klan...dat cu sve od sebe...nadam se da ce sve proc najbolje...ako treba jos koji server ili bilo kakva pomoc javite se na xfire 99exodus / silent.hr / pa cu pomoc kolko mogu...

April 10, 2008, 11:53:06 AM
Share |
eX1T
Kapetan
*

View Profile

E kako nam je duhovit nas "dragi" Exit ...toliko je duhovit da sam vec nabacio trbusne misice od smejanja ko u Rendi Ortona ...
Ni slucajno nemojte da se zblizite sa Exitom jer i sami znate da on preferira osobe istog pola,da ne bude da nisam upozorio !
(Ostali forumasi,ne obracajte paznju na njega ,samo stavite smajli i picite dalje)
Elem dosta je bilo offtopica,drago mi je da smo ustanovili datom pocetka CTF lige i jedva cekam ali jedva cekam da igram protiv exita koji ne zna da hoda a kamoli da drzi mis ,proci ce kao Majk Tajson protiv Ivandera Holifilda ...
ARSENAL 4EVER ! ! !

ZAVRSI CE TI KUNDAK U BULJI,,,,NEMOJ DA SE IGRAS !!!  Embarrassed :'( dummy camper aug awm bush Embarrassed

Prijedor ~ eX1T*Ldr.
April 10, 2008, 02:29:51 PM
Share |
eX1T
Kapetan
*

View Profile

Pazi fps,,,pa se onda javite  Grin Grin Grin

Shocked Shocked Shocked

aug camper awm

Prijedor ~ eX1T*Ldr.
April 11, 2008, 11:22:01 PM
Share |
X_ice_X
Poručnik

View Profile Email

e, a najvise sam se nasmijao kada su |otpisani| poceli najavljivati svoj pohod na turniru. Lool, dajte decki ohladite se, ima ovdje puno jacih klanova koji mnogo duze igraju zajedno i uigrani su. a vi ste se pokrpali na brzinu na serveru...

string ce pokusati posloziti grupe da budu ravnopravne, ali tesko da ce vama nac ravnopravnu skupinu.   rnr wah awm

April 12, 2008, 12:18:20 AM
Share |
Staljin
Guest

Nista,nema cekanja. Necemo zavrsit do nove godine.A Wolfse obavezno sa I-Zonom u grupu Smiley
« Last Edit: April 12, 2008, 12:24:53 AM by Staljin »

April 12, 2008, 11:06:25 AM
Share |
Labello
Potpukovnik

View Profile Email

e, a najvise sam se nasmijao kada su |otpisani| poceli najavljivati svoj pohod na turniru. Lool, dajte decki ohladite se, ima ovdje puno jacih klanova koji mnogo duze igraju zajedno i uigrani su. a vi ste se pokrpali na brzinu na serveru...

string ce pokusati posloziti grupe da budu ravnopravne, ali tesko da ce vama nac ravnopravnu skupinu.   rnr wah awm
clan smo sastavili cisto da bi igrali i ucestvovali na turniru, ne vidim razlog zbog cega bi se smejao... Undecided Undecided
ne razumem sta si time hteo da kazes...

Pages: 1 ... 5 6 [7] 8   Go Up
  Print  

Jump to: