Prodajem iPod Nano 16GB, 5th Generation NOV

Started by spdR, February 14, 2010, 04:48:25 PM

Previous topic - Next topic

spdR

Prodajem iPod Nano 16GB, peta generacija, LJUBICASTI. Posto je 5th Gen, ima i kameru. Uz njega idu i original Apple slusalice, i USB kabal preko koga se ujedno i puni, te pakovanje i sve sto je bilo u njemu (nalepnice, uputstvo),dakle kao da ste kupili u prodavnici.  iPod je NOV, otpakovan samo radi provere ispravnosti. Cena 180 Eura.

Ako je neko zainteresovan, nek me kontaktira na PM ili preko xfirea : dorde16.

evo i slike (spojio sam vise slika u jednu preko photoshopa da ne moram da uploadujem vise):

spdR

Sta ovo niko nece da kupi? Cena 160 evra, ispod toga ne ide. U radnjama kosta po od 220 do 250.

Zver

U radnjama dobijes garanciju, kod tebe nema garancije, velika je to razlika, i jos btw, ljudi nemaju para, kriza je, mnogo je to para za neki posh mp3 player, kada mozes neki obicnaja mp3 player (koji btw radi posao) kupiti za 2000 dinara. I poslednja stvar je da danas svako u svom mobilnom telefonu ima mp3 player.

Po meni je kupovina ipoda, stvar mode i statusa, nista drugo.

Darkman Ki-Ninja

a stvarno... ja sam kupio neki blade mp4 plyr. za 90 evra... i ne razumem kakva je razlika...

spdR

Sve to stoji, ali u radnji kosta oko 230 evra (+/- 10 evra), a ja bi ga dao za 160. Mada si u pravu, stvar mode i ukusa je. Bar koliko sam ja primetio, nema bas neku svrhu za te pare, ali ko voli, neka se javi.

Meni ne treba, te sam ga dobio na poklon, a sto ne bi sebi uzeo koji evric kad vec mogu :)
Kontak xfire: dorde16 ili PM!

zlenzlla

Na kraju ces ti jos i platiti da ga neko uzme.  :whistling

AlekSerbia

Quote from: Zver on February 19, 2010, 09:16:22 PM
I poslednja stvar je da danas svako u svom mobilnom telefonu ima mp3 player.
Po meni je kupovina ipoda, stvar mode i statusa, nista drugo..
Za prvo si upravu ima mp3 player .. ali fora je u bateriji koja ce veoma brzo da ode ..
A  Za drugo . tu se  ne slazemo Zver . ok tvoje misljenje . ali velika je razlika u fonu i iPOd -u ..
ja koristim dugo vreme iPod . i znam kakav je zvuk kad slusam muziku cak mogu koristi malo bolje slusalice . nego one na fonu ..
cak moze da sluzi i za prenos fajlova ..
tj moze za svasta nesto ;) ..
spdR srecno sa prodajom . samo mislim da dajes badava iPOD .. :)

Zver

Ma svaki iProizvod iz Apple-a je po meni оestoko precenjen, ja iskreno imam laganu dijareju kada vidim količinu hajpa koja je dignuta oko svih ovih uređaja, kvalitet zvuka imaš dobar i na mnogim jeftinijim playerima.

spdR

Dajem badava jer mi ne treba. Znam koliko kosta kod nas, proverio sam, dakle krece se od 220-250 evra, iako ga ima u par radnji svega, nigde vise....

Sto ne bih sebi zaradio :))) Ko je zainteresovan, nek se javi, dobije original pakovanje, sluske, USB, iPod (podrazumeva se xD) i sve ostalo sto je islo uz njega. Garanciju nemam.

Mada se slazem sa Zveri da je Apple zesce preduvao svoje proizvode, ali kako je tako je.

160 EVRA!!! NAVALITE NARODE :D

Lider

Tacno da je precjenjen, ali opet kvalitet je neupita. Baterija moze da bude danima, tacno zaboravs kad si ga zadnji put napunio. Ispadao mi je na parket sa poprilicne visine par puta, nista mu nije. Jednom sam ga ostavio na kisi, igorm slucaja, skroz je bio mokar i nista mu se nije desilo.
Takodje ako imas ovaj fazon (http://www.mobilemag.com/wp-content/uploads/2009/05/image_25302_largeimagefile.jpg) mozes da ga vuces gdje hoces i slusas tako.
Sve u svemu odlican je. Cijena jeste visoka za nesto sto ti sluzi skoro samo za slusanje muzike, ali kad ga uzmes moce ti biti 10ak godina, siguran sam.

Zver

Niste shvatili sta sam hteo da kazem.

Ja ZNAM da je ipod veoma kvalitetan uređaj, takođe znam da daje jako dobre rezultate, ali taj jabučasti elitistički pristup trоištu je ono što mi diоe peglu. Gledao sam par puta naduvanog jobsa i njegov apple keynote i kojekakve konferencije, i ona priča mi smo najbolji, mi smo najjaci, ostali su govno je ono što mi veoma smeta, čak mi toliko smeta da verovatno nikada neću kupiti apple proizvod.

Ja sam inače uvek bio i uvek ću biti u Matsushita taboru.

domohomo

Quote from: |KingSerbia|Alek on February 22, 2010, 02:22:35 AM
Za prvo si upravu ima mp3 player .. ali fora je u bateriji koja ce veoma brzo da ode ..
A  Za drugo . tu se  ne slazemo Zver . ok tvoje misljenje . ali velika je razlika u fonu i iPOd -u ..
ja koristim dugo vreme iPod . i znam kakav je zvuk kad slusam muziku cak mogu koristi malo bolje slusalice . nego one na fonu ..

gledaj pizde sto ga reklamira....

Darko

Ljudi prodajem i ja graficku, hardic i dva slota memorije, pogledajte topice ispod...

Ovo je reklama, da se ne zbunite...

AlekSerbia

Quote from: dominik on February 22, 2010, 08:19:03 PM
Quote from: |KingSerbia|Alek on February 22, 2010, 02:22:35 AM

gledaj pizde sto ga reklamira....
homo hahahaha jeb se .. ocu coveku da pomognem da proda to kad nece da koristi .. a ti odma . ovo oono .. i nisam pizda ako ne verujes proveri  :tease2 :tease2

Darko

Sine, pazi sta pricas, u opasne se stvari upustas...  :icon_bad:

AlekSerbia

Quote from: Darko on February 23, 2010, 12:20:30 AM
Dare .. ne brinem se . ja nista . ne plase me deca kao sto je homo :P

domohomo

Quote from: |KingSerbia|Alek on February 23, 2010, 01:11:17 AM
bilo bi bolje da se bojis, onda ti se stisne  :icon_bad:

AlekSerbia

Quote from: domohomo on February 23, 2010, 10:51:36 PM
Quote from: |KingSerbia|Alek on February 23, 2010, 01:11:17 AM
bilo bi bolje da se bojis, onda ti se stisne  :icon_bad:
ti meni to iz iskustva  :o :o :o

spdR

Neki lik iz Beograda mi nudio 130 evra. Nadam se da se nisam zajebao sto ga nisam prodao :D Cena je bila 140 evra, a njemu kao 10 evra vise problem -.-

Dakle, cena 140 evrica! Princip je pricnip, nisam ga dao za 130, lepo je pisalo FIXNA :D

Lider

Kao sto bi rekao Stek:
"Pitaj je l' nas zanima?"  :clapping2  :tongue2

zlenzlla

Quote from: spdR on March 02, 2010, 11:02:20 PM
Neki lik iz Beograda mi nudio 130 evra. Nadam se da se nisam zajebao sto ga nisam prodao :D Cena je bila 140 evra, a njemu kao 10 evra vise problem -.-

Dakle, cena 140 evrica! Princip je pricnip, nisam ga dao za 130, lepo je pisalo FIXNA :D

:facepalm: :||

Tragedijo na kraju ce tebi ostati 

:D

m.shadows

Jao spider...pa razmisli prava je retkost da nekom danas iz Srbije treba iPod...SEKA je tu ( http://www.youtube.com/watch?v=Qo8LPUKpWCY )  :rofl

Darko

spdR

Nisam prodao.

Mozemo se dogovoriti. Adduj me na XF: dorde16 ili preko privatne poruke ovde. Kako hoces :)

Darko

E, izvini, nisi me razumeo, zainteresovan sam za to da li si ga prodao, posto se veoma tesko prodaju...  :rofl

thosl

Slax

sPD spusti cenu na 100 jevrica i odma ima da ga prodas sta si digao cenu!!!!  :stoner: :stoner:

zlenzlla

Nece on to ni prodati. Jos ce na kraju platiti nekome da ga uzme.  :D

Slax

mislim brate moj realno je da malo cenu spustis kao prvo
1. sam si rekao da si dobio pa stoga ja ti ne dam 180 evra ili koliko vec
2. E brate za 1500 dinara uzmem MP3 player card reader i za jos samo 1500 dinara karticu od 4 GB i da me BOG VIDI

Prema tome obaraj cenu pa da sklapamo dil!!!!

spdR

pa sta ako sam ga dobio, najbolje da ga dzabe dam :D znas ti da se na poklonima najbolje zaradjuje xD

imas moj xf sta god da te zanima :dorde16

:D

spdR