bitange

Eunet ADSL

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: CTF serveri  (Read 776 times)
February 11, 2010, 12:41:38 AM
Share |
GaZ
Potporučnik
**

View Profile Email
CTF serveri

pozdrav Smiley
evo nakon dugo vremena odlučio sam se javiti i dati komentar na par stvari tongue
dugo već igram na bitangama i kad sam u mogućnosti svakodnevno, pa eto to mi je argument da smijem izraziti svoje mišljenje Nevin

pomoć za poziciju zastava aka scr_show_objective je po meni fail Grin isključivo iz razloga što sa više mjesta zaklanja taktičke pozicije i vidljivost igrača pri paljbi na njih i to me iskreno grozno živcira Smiley a i većina ljudi zna gdje se nalaze zastave, tko ne zna a igra ctf naučiti će nije to toliko teško Smiley

FF (frendly fire) - ne razumijem zašto je to uključeno, opet u x situacija samo odmogne (da ne nabrajam...) i kad se radi o masovnom public serveru i dotičnom gametype-u smatram da ne može doći do izražaja kao nešto kvalitetno. ako ste to ukljucili radi idiota koji ometaju i pucaju u druge onda je to fail Grin jel takvi su zasigurno u manjini  Smiley a oni se rješavaju ne jedan drugi način  Wink

chiteri i idioti - neću previše filozofirati jel ta stvar je globalna Grin ali apel adminima koji su na serveru da svakog takvog banaju a ne dopuštati zadržavanje takvih na serveru... icon_exclaim morate pokazati stav i uostalom takvi to i zaslužuju... znam da vam to kvari igru ali uz nju vjerujem da imate i tu obavezu (neki) tongue  

eto kratko i uz napomenu da ovo nije bila kritika nego recimo Smiley konstruktivan komentar od aktivnog kolege sa servera  Wink
znam da me neki ne vole ali i don't care Cheesy ja cu i dalje rešpektirati sve igrače koji to zaslužuju i uvijek doći na vaše servere Smiley

pozdrav bitangama i svim igračima!

February 11, 2010, 03:43:32 AM
Share |
Lun
Potpukovnik

View Profile
Re: CTF serveri

'ello druže,
interesantni komentari, s većinom se slažem, ovo /scr_show_objective_icons me čudi kako do sad nije isključeno, debelo ume da iziritira u dosta situacija i definitivno bi trebalo skloniti te zastave.
Što se tiče FF, ako se dobro sećam već je bilo rasprave na ovu temu i ipak su gazde rešile da ostane ovako, da se stavi na "off" ne bi valjalo, ipak bi dolazilo do previše nerviranja u slučajevima kad nikog od admina nema na serverima(a i kad su tu). Da se ja pitam stavio bih je na "Shared", ako već kenjaš po svojima treba i tebe da zaboli.  vava
Ovo ostalo mislim da nema potrebe da se komentariše, svaka ti dala. Super

P.S. Ja imam običaj da kažem da oni što me ne vole mogu da mi pljunu pod prozor, vidimo se preko nišana. :hat

February 11, 2010, 12:40:42 PM
Share |
$tring
Administrator
Načelnik generalštaba

View Profile WWW

Vidis, nisam se ni bavio sa "show_objective_icons" ... sta zapravo radi? (da ne isprobavam na live serveru) ... Skida zastavu koja stoji namestu, odnosno ikonicu iznad?

Razmena Igara - http://www.razmenaigara.com
Virtualne Ture - http://www.360.rs
Web Design - http://www.mindnever.com
February 11, 2010, 05:46:12 PM
Share |
GaZ
Potporučnik
**

View Profile Email

ma nisam ja nista zahtijevao da ne bi krivo mislio Smiley nek sam se u biti malo samo javio sa komentarima tongue
da /scr_show_objective_icons u određenim gametype.ovima (sd,ctf,hq) pokazuje lokaciju (i pravac) do cilja
i za sve koji i malo više igraju je nepotreban...(možda bi to i bilo ok da su nekako drukčije integrirali a ne ovako da ti smeta dok igraš)
isključivanjem toga će i dalje sve ostati isto osim gore navedenog pa eto možda bi za server to bilo bolje Smiley

FF- tražio sam na forumu baš zato da se ne ponavljam ali nisam naletio ali ako je tako odlučeno nema zamjerki Smiley
više mi smetalo ono gore (zastave) pa kad sam tu pitao sam i za ovo (tko pita taj ne skita) Smartass

LP, keep it positive Smiley

February 11, 2010, 06:10:16 PM
Share |
Lun
Potpukovnik

View Profile

Vidis, nisam se ni bavio sa "show_objective_icons" ... sta zapravo radi? (da ne isprobavam na live serveru) ... Skida zastavu koja stoji namestu, odnosno ikonicu iznad?

Zastava koja stoji na mestu ostaje kao i markeri na kompasu, komanda samo sklanja ono sranje od flaga što lebdi u vazduhu iznad zastava i koji se vidi i kroz objekte na mapi i smeta prilikom nišanjenja.

@Gaz
Što se tiče FF, evo ti par tema:

http://www.bitange.com/forum/index.php?topic=815.0
http://www.bitange.com/forum/index.php?topic=2820.0
« Last Edit: February 11, 2010, 06:16:54 PM by Lun »

February 11, 2010, 06:27:34 PM
Share |
GaZ
Potporučnik
**

View Profile Email

kk pročitano Smiley kao da sam slijep bio Grin neki komentari stoje, možda je ajde i bolje tako Tongue 2
da ćeš paziti šta gađaš a ne spray-at bezveze pa se nekima možda i popravi skill haha Grin

February 15, 2010, 03:22:54 PM
Share |
tomi11
Bitange
Pukovnik

View Profile Email

u principu to je puno veci problem na sd serveru.npr plentas i kad ga ides branit ne vidis nista od one iconice

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: