News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

kickanje

Started by eikey, December 27, 2009, 01:51:04 PM

Previous topic - Next topic

eikey

ne znam ko sve ima rcon sd servera vaseg, ali medju njima ima debila drama... udjem maloprije na server i igram, odjednom neki debil pocne kickati svo vrijeme bez razloga.. tek onako.. a nece da kaze ko je..
jedno vrijeme je tako neko kickao sve nas iz heaven crew kad god udjemo na server.. :S

IronC

Sa kojim nickom igras?

eikey

Quote from: IronC on December 27, 2009, 02:09:12 PM
Sa kojim nickom igras?

igram sa razvaljeni triceps.. i mislim da je husky taj koji kicka.. on j eposlije ulazio na server..

husky

Nisam te kickao. Kickao sam nadrkanog koji je bacio bombu na spawn i mafijasa sto je psovao prije nego sto si usao.

[13:09:00] kick "mafijass"
----------------------
WARNING: Non-localized Game Message string is not allowed to have letters in it. Must be changed over to a localized string: "mafijass"
7:mafijass EXE_PLAYERKICKED

Ti si kikan i nakon toga. Nemam cijeli log.

Dok si ti kickan, ja sam trco okolo po mapi. Jos sam napisao da mi neko pomaze u kikanju, to ima u logu. Ja ne znam ko, al otkad je cod-a nisam nikog kikao da bi to skrivao, jer to nema nikakvog smisla.

// bitange // Wulle

Malopre kad sam usao na server vidio sam da si ti nesta psovao pod tim nickom razvanjeni triceps....ali sam tad morao da idem...Sigurno te admin nije kikao bez razloga....

IronC

I ja bi tekikovao da sam video takav nick da koristis. Koje su vam to fore sa tim debilnim nickovima? Jel nemate mozga da smislite jedan originalni nick i za njim da igrate nego da menjate kako vam se kurac digne?
Znaci koga god vidim sa debilnim nickovima necu da kikujem nego da banujem. :doc

eikey

Quote from: IronC on December 27, 2009, 03:03:22 PM
I ja bi tekikovao da sam video takav nick da koristis. Koje su vam to fore sa tim debilnim nickovima? Jel nemate mozga da smislite jedan originalni nick i za njim da igrate nego da menjate kako vam se kurac digne?
Znaci koga god vidim sa debilnim nickovima necu da kikujem nego da banujem. :doc

je li pise u rulesima zabranjeno stavljanje debilnog nicka ?.. a koristim ga jer sam u pocetku dan 2 igrao i na statsima bio dobar pa cu zavrsiti ovaj mjesec sa tim nickom... a wulle sto se psovanja tice.. nije to razlog kicka bio.. i psovka je bila ciin mi se jebem ti dan. ili ovako nesta.. nikad zbog toga kick nisam dobio...
kicka me neki levat cim je neki bolje score.. igram neko vrijeeme i recimo kao sad sto me kickao.. nabijem score12-13:0 i ona kicka
:S fkt ne kontam kome to treba.. koji mu je kurac :S

IronC

Pa jel sve treba da vam se napise kako da se ponasate na serverima? Pa nismo mi vaspitno edukativna organizacija...Neke stavri su jako logicne i podrazumavaju se...ali eto napisacu da ide na serveru zabranjeno " stavljanje " debilnih i maloumno bezsmislenih nickova...

eikey

Quote from: IronC on December 27, 2009, 03:11:45 PM
Pa jel sve treba da vam se napise kako da se ponasate na serverima? Pa nismo mi vaspitno edukativna organizacija...Neke stavri su jako logicne i podrazumavaju se...ali eto napisacu da ide na serveru zabranjeno " stavljanje " debilnih i maloumno bezsmislenih nickova...

ali kazem ti .. ovo sad nema nikakve veze sa nickom.. nego jednostavno lik kicka nakon desetak minuta provoedenih na serveru redovno :S.. ne kontam nikako :/

Coyot

Quote from: eikey on December 27, 2009, 03:06:52 PM
Quote from: IronC on December 27, 2009, 03:03:22 PM

je li pise u rulesima zabranjeno stavljanje debilnog nicka ?.. a koristim ga jer sam u pocetku dan 2 igrao i na statsima bio dobar pa cu zavrsiti ovaj mjesec sa tim nickom... a wulle sto se psovanja tice.. nije to razlog kicka bio.. i psovka je bila ciin mi se jebem ti dan. ili ovako nesta.. nikad zbog toga kick nisam dobio...
kicka me neki levat cim je neki bolje score.. igram neko vrijeeme i recimo kao sad sto me kickao.. nabijem score12-13:0 i ona kicka
:S fkt ne kontam kome to treba.. koji mu je kurac :S

Ja sam ti reko ... budi ti pro .. ali nemoj kroz smoke  :acute
Nadam se da sam pojasnio neke stvari i razloge kickanja  :thankyou

eikey

Ja sam ti reko ... budi ti pro .. ali nemoj kroz smoke  :acute
Nadam se da sam pojasnio neke stvari i razloge kickanja  :thankyou
[/quote]

moj.. coyot.. nauci igrati.. jednostavno ;)i kad te ubijem gledaj KC ;)

thosl

tako ti i treba eikey kad ides na kojekavke servere :super

Coyot

Quote from: eikey on December 27, 2009, 04:21:16 PM
moj.. coyot.. nauci igrati.. jednostavno ;)i kad te ubijem gledaj KC ;)
ae ,iskuliraj jbt...... sta se ljutis ... :suicide

//LoneWolfs//kamiX

Rekao sam vec mnogo puta ... da imam rcon nebi pola vas bio na serveru :
Svi idijoti bi letili van, ukljucujuci nickove tipa razvaljeni biceps :)

Lider

Quote from: //LoneWolfs//kamiX on January 05, 2010, 05:19:17 PM

I LoneWolfs. cuuuuujjjjj LoneWolfs :suicide :suicide :tongue2

IronC

Quote from: //LoneWolfs//kamiX on January 05, 2010, 05:19:17 PM

bas tako.

93deki

Jbte kolko njih ima na SD server rcon (BITANGE,SRB,TITANS,LONEWOLFS) i nekoliko likova nikad ih nisma video a kika (neki hack rcon?).
Boze...D i ima dosta budala sa debilskim nikovima treba to ban-ovati  :-[ :-[ :doc :doc , i kurce se!

SOLID

Quote from: Master on January 10, 2010, 05:35:36 AM
Jbte kolko njih ima na SD server rcon (BITANGE,SRB,TITANS,LONEWOLFS) i nekoliko likova nikad ih nisma video a kika (neki hack rcon?).
Boze...D i ima dosta budala sa debilskim nikovima treba to ban-ovati  :-[ :-[ :doc :doc , i kurce se!
Titans?

zlenzlla

Titansi se najvise kurce i ja smatram da ih treba dozivotno banovati.  :whip3:

PS: ajde ne cmizdri za kikanjem, nisi dete. Ili jesi?  :hmm
PS2: kakav razvaljeni triceps pa vidi ti avatara. ;D

STEK

Zlenzila...zelis li u klan..??? :snap

zlenzlla

Pa da i mene banuju,  :baby
:stoner:

eikey

Quote from: zlenzlla on January 12, 2010, 02:25:52 PM
Titansi se najvise kurce i ja smatram da ih treba dozivotno banovati.  :whip3:

PS: ajde ne cmizdri za kikanjem, nisi dete. Ili jesi?  :hmm
PS2: kakav razvaljeni triceps pa vidi ti avatara. ;D

hahahahaahaahhaahahha PS2 je dobar :P :D.. nick je bio zajebancija, radio u teretani noge radi fudbala i malo triceps pa mi se upalio bio .. is tavio taj nick xD

ugly.fender

_