eikey
Potporučnik

|
ne znam ko sve ima rcon sd servera vaseg, ali medju njima ima debila drama... udjem maloprije na server i igram, odjednom neki debil pocne kickati svo vrijeme bez razloga.. tek onako.. a nece da kaze ko je.. jedno vrijeme je tako neko kickao sve nas iz heaven crew kad god udjemo na server.. :S
|
|
|
|
|
IronC
Administrator
General armije

|
Sa kojim nickom igras?
|
" Stranger in a Strange Land "
|
|
|
|
eikey
Potporučnik

|
Sa kojim nickom igras?
igram sa razvaljeni triceps.. i mislim da je husky taj koji kicka.. on j eposlije ulazio na server..
|
|
|
|
|
|
husky
Guest
|
Nisam te kickao. Kickao sam nadrkanog koji je bacio bombu na spawn i mafijasa sto je psovao prije nego sto si usao.
[13:09:00] kick "mafijass" ---------------------- WARNING: Non-localized Game Message string is not allowed to have letters in it. Must be changed over to a localized string: "mafijass" 7:mafijass EXE_PLAYERKICKED
Ti si kikan i nakon toga. Nemam cijeli log.
Dok si ti kickan, ja sam trco okolo po mapi. Jos sam napisao da mi neko pomaze u kikanju, to ima u logu. Ja ne znam ko, al otkad je cod-a nisam nikog kikao da bi to skrivao, jer to nema nikakvog smisla.
|
|
|
|
|
// bitange // Wulle
Bitange
Potpukovnik

|
Malopre kad sam usao na server vidio sam da si ti nesta psovao pod tim nickom razvanjeni triceps....ali sam tad morao da idem...Sigurno te admin nije kikao bez razloga....
|
|
|
|
|
IronC
Administrator
General armije

|
I ja bi tekikovao da sam video takav nick da koristis. Koje su vam to fore sa tim debilnim nickovima? Jel nemate mozga da smislite jedan originalni nick i za njim da igrate nego da menjate kako vam se kurac digne? Znaci koga god vidim sa debilnim nickovima necu da kikujem nego da banujem. 
|
|
|
|
|
eikey
Potporučnik

|
I ja bi tekikovao da sam video takav nick da koristis. Koje su vam to fore sa tim debilnim nickovima? Jel nemate mozga da smislite jedan originalni nick i za njim da igrate nego da menjate kako vam se kurac digne? Znaci koga god vidim sa debilnim nickovima necu da kikujem nego da banujem.  je li pise u rulesima zabranjeno stavljanje debilnog nicka ?.. a koristim ga jer sam u pocetku dan 2 igrao i na statsima bio dobar pa cu zavrsiti ovaj mjesec sa tim nickom... a wulle sto se psovanja tice.. nije to razlog kicka bio.. i psovka je bila ciin mi se jebem ti dan. ili ovako nesta.. nikad zbog toga kick nisam dobio... kicka me neki levat cim je neki bolje score.. igram neko vrijeeme i recimo kao sad sto me kickao.. nabijem score12-13:0 i ona kicka :S fkt ne kontam kome to treba.. koji mu je kurac :S
|
|
|
|
|
IronC
Administrator
General armije

|
Pa jel sve treba da vam se napise kako da se ponasate na serverima? Pa nismo mi vaspitno edukativna organizacija...Neke stavri su jako logicne i podrazumavaju se...ali eto napisacu da ide na serveru zabranjeno " stavljanje " debilnih i maloumno bezsmislenih nickova...
|
|
|
|
|
eikey
Potporučnik

|
Pa jel sve treba da vam se napise kako da se ponasate na serverima? Pa nismo mi vaspitno edukativna organizacija...Neke stavri su jako logicne i podrazumavaju se...ali eto napisacu da ide na serveru zabranjeno " stavljanje " debilnih i maloumno bezsmislenih nickova...
ali kazem ti .. ovo sad nema nikakve veze sa nickom.. nego jednostavno lik kicka nakon desetak minuta provoedenih na serveru redovno :S.. ne kontam nikako :/
|
|
|
|
|
|
Coyot
Guest
|
I ja bi tekikovao da sam video takav nick da koristis. Koje su vam to fore sa tim debilnim nickovima? Jel nemate mozga da smislite jedan originalni nick i za njim da igrate nego da menjate kako vam se kurac digne? Znaci koga god vidim sa debilnim nickovima necu da kikujem nego da banujem.  je li pise u rulesima zabranjeno stavljanje debilnog nicka ?.. a koristim ga jer sam u pocetku dan 2 igrao i na statsima bio dobar pa cu zavrsiti ovaj mjesec sa tim nickom... a wulle sto se psovanja tice.. nije to razlog kicka bio.. i psovka je bila ciin mi se jebem ti dan. ili ovako nesta.. nikad zbog toga kick nisam dobio... kicka me neki levat cim je neki bolje score.. igram neko vrijeeme i recimo kao sad sto me kickao.. nabijem score12-13:0 i ona kicka :S fkt ne kontam kome to treba.. koji mu je kurac :S Ja sam ti reko ... budi ti pro .. ali nemoj kroz smoke  Nadam se da sam pojasnio neke stvari i razloge kickanja 
|
|
|
|
|
eikey
Potporučnik

|
Ja sam ti reko ... budi ti pro .. ali nemoj kroz smoke  Nadam se da sam pojasnio neke stvari i razloge kickanja  [/quote] moj.. coyot.. nauci igrati.. jednostavno ;)i kad te ubijem gledaj KC ;)
|
|
|
|
|
thosl
Potpukovnik

|
tako ti i treba eikey kad ides na kojekavke servere 
|
|
|
|
|
|
Coyot
Guest
|
moj.. coyot.. nauci igrati.. jednostavno ;)i kad te ubijem gledaj KC ;)
ae ,iskuliraj jbt...... sta se ljutis ... 
|
|
|
|
|
//LoneWolfs//kamiX
Kapetan
|
Rekao sam vec mnogo puta ... da imam rcon nebi pola vas bio na serveru : Svi idijoti bi letili van, ukljucujuci nickove tipa razvaljeni biceps 
|
|
|
|
|
Lider
General armije

|
Rekao sam vec mnogo puta ... da imam rcon nebi pola vas bio na serveru : Svi idijoti bi letili van, ukljucujuci nickove tipa razvaljeni biceps  I LoneWolfs. cuuuuujjjjj LoneWolfs 
|
I ja bih da imam neki svoj potpis, ali suvise sam glup da bih nesto smislio
|
|
|
|
|