bitange

Eunet ADSL

Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: kickanje  (Read 1433 times)
December 27, 2009, 12:51:04 PM
Share |
eikey
Potporučnik
**

View Profile Email
kickanje

ne znam ko sve ima rcon sd servera vaseg, ali medju njima ima debila drama... udjem maloprije na server i igram, odjednom neki debil pocne kickati svo vrijeme bez razloga.. tek onako.. a nece da kaze ko je..
jedno vrijeme je tako neko kickao sve nas iz heaven crew kad god udjemo na server.. :S

December 27, 2009, 01:09:12 PM
Share |
IronC
Administrator
General armije

View Profile
Re: kickanje

Sa kojim nickom igras?

" Stranger in a Strange Land "
December 27, 2009, 01:11:29 PM
Share |
eikey
Potporučnik
**

View Profile Email

Sa kojim nickom igras?

igram sa razvaljeni triceps.. i mislim da je husky taj koji kicka.. on j eposlije ulazio na server..

December 27, 2009, 01:34:37 PM
Share |
husky
Guest

Nisam te kickao. Kickao sam nadrkanog koji je bacio bombu na spawn i mafijasa sto je psovao prije nego sto si usao.

[13:09:00] kick "mafijass"
----------------------
WARNING: Non-localized Game Message string is not allowed to have letters in it. Must be changed over to a localized string: "mafijass"
7:mafijass EXE_PLAYERKICKED

Ti si kikan i nakon toga. Nemam cijeli log.

Dok si ti kickan, ja sam trco okolo po mapi. Jos sam napisao da mi neko pomaze u kikanju, to ima u logu. Ja ne znam ko, al otkad je cod-a nisam nikog kikao da bi to skrivao, jer to nema nikakvog smisla.

December 27, 2009, 01:53:29 PM
Share |
// bitange // Wulle
Bitange
Potpukovnik

View Profile WWW Email

Malopre kad sam usao na server vidio sam da si ti nesta psovao pod tim nickom razvanjeni triceps....ali sam tad morao da idem...Sigurno te admin nije kikao bez razloga....

December 27, 2009, 02:03:22 PM
Share |
IronC
Administrator
General armije

View Profile

I ja bi tekikovao da sam video takav nick da koristis. Koje su vam to fore sa tim debilnim nickovima? Jel nemate mozga da smislite jedan originalni nick i za njim da igrate nego da menjate kako vam se kurac digne?
Znaci koga god vidim sa debilnim nickovima necu da kikujem nego da banujem. Angry doc

December 27, 2009, 02:06:52 PM
Share |
eikey
Potporučnik
**

View Profile Email

I ja bi tekikovao da sam video takav nick da koristis. Koje su vam to fore sa tim debilnim nickovima? Jel nemate mozga da smislite jedan originalni nick i za njim da igrate nego da menjate kako vam se kurac digne?
Znaci koga god vidim sa debilnim nickovima necu da kikujem nego da banujem. Angry doc

je li pise u rulesima zabranjeno stavljanje debilnog nicka ?.. a koristim ga jer sam u pocetku dan 2 igrao i na statsima bio dobar pa cu zavrsiti ovaj mjesec sa tim nickom... a wulle sto se psovanja tice.. nije to razlog kicka bio.. i psovka je bila ciin mi se jebem ti dan. ili ovako nesta.. nikad zbog toga kick nisam dobio...
kicka me neki levat cim je neki bolje score.. igram neko vrijeeme i recimo kao sad sto me kickao.. nabijem score12-13:0 i ona kicka
 :S fkt ne kontam kome to treba.. koji mu je kurac :S

December 27, 2009, 02:11:45 PM
Share |
IronC
Administrator
General armije

View Profile

Pa jel sve treba da vam se napise kako da se ponasate na serverima? Pa nismo mi vaspitno edukativna organizacija...Neke stavri su jako logicne i podrazumavaju se...ali eto napisacu da ide na serveru zabranjeno " stavljanje " debilnih i maloumno bezsmislenih nickova...

December 27, 2009, 02:15:55 PM
Share |
eikey
Potporučnik
**

View Profile Email

Pa jel sve treba da vam se napise kako da se ponasate na serverima? Pa nismo mi vaspitno edukativna organizacija...Neke stavri su jako logicne i podrazumavaju se...ali eto napisacu da ide na serveru zabranjeno " stavljanje " debilnih i maloumno bezsmislenih nickova...

ali kazem ti .. ovo sad nema nikakve veze sa nickom.. nego jednostavno lik kicka nakon desetak minuta provoedenih na serveru redovno :S.. ne kontam nikako :/

December 27, 2009, 03:12:19 PM
Share |
Coyot
Guest

je li pise u rulesima zabranjeno stavljanje debilnog nicka ?.. a koristim ga jer sam u pocetku dan 2 igrao i na statsima bio dobar pa cu zavrsiti ovaj mjesec sa tim nickom... a wulle sto se psovanja tice.. nije to razlog kicka bio.. i psovka je bila ciin mi se jebem ti dan. ili ovako nesta.. nikad zbog toga kick nisam dobio...
kicka me neki levat cim je neki bolje score.. igram neko vrijeeme i recimo kao sad sto me kickao.. nabijem score12-13:0 i ona kicka
 :S fkt ne kontam kome to treba.. koji mu je kurac :S

Ja sam ti reko ... budi ti pro .. ali nemoj kroz smoke  acute
Nadam se da sam pojasnio neke stvari i razloge kickanja  Thank you

December 27, 2009, 03:21:16 PM
Share |
eikey
Potporučnik
**

View Profile Email

Ja sam ti reko ... budi ti pro .. ali nemoj kroz smoke  acute
Nadam se da sam pojasnio neke stvari i razloge kickanja  Thank you
[/quote]

moj.. coyot.. nauci igrati.. jednostavno ;)i kad te ubijem gledaj KC ;)

December 27, 2009, 05:43:12 PM
Share |
thosl
Potpukovnik

View Profile

tako ti i treba eikey kad ides na kojekavke servere Super

December 27, 2009, 06:53:46 PM
Share |
Coyot
Guest

moj.. coyot.. nauci igrati.. jednostavno ;)i kad te ubijem gledaj KC ;)
ae ,iskuliraj jbt...... sta se ljutis ... suicide

January 05, 2010, 04:19:17 PM
Share |
//LoneWolfs//kamiX
Kapetan
*

View Profile WWW

Rekao sam vec mnogo puta ... da imam rcon nebi pola vas bio na serveru :
Svi idijoti bi letili van, ukljucujuci nickove tipa razvaljeni biceps Smiley

January 05, 2010, 04:43:21 PM
Share |