News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

DISABLE-OVANA KONZOLA!

Started by $tring, January 05, 2010, 07:04:03 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Posto vec danima dolazi debil i rusi server, nemamo drugog izbora nego da DISABLE-ujemo konzolu na svim serverima. Ako imate bilo kakve cvar-ove, fps-ove ili neku slicnu stvar, to uradite pre ulaska na server.

Chatovanje je i dalje moguce, ali na taster T, dok je teamsay i dalje Y.

Ovo smo morali uraditi, posto sa otvorenom konzolom klinac debil dolazi na server i rusi ga svakih 10 minuta.

Mateo Zverkan Obajdin
Karlovac, Croatia
Datum rodjenja 22.06.1992.

Vec smo obavestili njegovog provajdera o nedozvoljenim aktivnostima nakon kojih mogu da mu otkazu ugovor. Nanosenjem materijalne stete postoji mogucnost i podizanja tuzbe za odredjenog korisnika, posto iza Bitange servera kao pravno lice stoji East Game Servers, i kao takvo ima pravo da podnese tuzbu.

Koliko god da ovo nekome zvuci kao zajebancija gde ce rusiti servere, mi sa druge strane mozemo preduzeti pravne mere kako bi se zastitili. U tom slucaju, sto vise njegovih pokusaja - vise i nama dokaza, posto imamo log fajl gde se sve ovo belezi...

:whistling

No, dok ne resimo ovaj problem sa doticnim delikventom konzola je DISABLE!

.:Chunky:.

Koja shabancina ma treba ga u zatvor staviti i svakih 5 minuta motku i TUCI,pa ce onda videti da li ce da RUSI server!!!  :-[ :-[

IronC

Darkman Ki-Ninja

Cekaj ,da li je to onaj ZverkaN ne znam tacno koji klan?   :shok

Lider

Ahahahahahahaha koja budala! Mora da se ludo zabavlja. :suicide
A cek, to on preko konzole rusi server, sta je on neki haker ili...? :ne_razumem

Al_Capone

Pod hakerom se (ukratko) podrazumijeva osoba sa velikim kompjuterskim/mreznim znanjem itd.

Ovo sto je on cinio jeste imitiranje neceg sto je neko napravio,za sto nije potrebno znanje. Izraz za takve promasaje jeste "skidie",neko ko ne zna nista ,a kurci se radom drugih kako bi nanio stetu :wink:
Na nasem jeziku mi to jednostavno zovemo debil,retard,imbecil  :rofl :rofl

Nece mu biti zabavno jos dugo  :doc

domohomo

E pa ja tog malog mrzim iz dna duše nitko me više ne isprovocira na serveru nego taj mali kenjac od 17 godina... Doću mu ja na megdan!!! :camper :camper

Citadel of Pain

Š teta što nije iz Srbije, inače bih već drug Mykel i ja sedali u kola..  :wink2

Inače, naš kolega iz EGSa, admin za CSS, je pre par meseci već "prevaspitao" klinca koji je rušio server,
vezavši ga za radjator dok ne dobije racionalan odgovor na pitanje zašto je rušio server.

Ne treba naglašavati da je postao dobar dečak  :whistling

zlenzlla

Quote from: Lider on January 05, 2010, 07:20:37 PM
Ahahahahahahaha koja budala! Mora da se ludo zabavlja. :suicide
A cek, to on preko konzole rusi server, sta je on neki haker ili...? :ne_razumem

Sta to tebe zanima? I ti bi da rusis?  :-[

Ma bio debil na main-u i govorio da ce da srusi server. Mi mislili da se zeza i jos ga zezali.  :||  Da sam znao da je ranije taj dan srusio server napravio bih ss, ali eto misio da je sala.  :down

dexnsk

Pa ne zasto disable pa kako ce sad stek da ukljuci wh!? :D Ili jos gore da pise "Epic fail!" puuu to je bind nema mi izgleda spasa.

EDIT:

http://www.karlovac.hr/page.aspx?PageID=36

Dajte da mu cimnemo gradinacelnika da resi slucaj.

STEK

Hmm...ja ga dexo nikad ne gasim...uvek je ON! :happy
:acute

Eskimko

Quote from: Citadel of Pain on January 05, 2010, 09:20:49 PM
Š teta što nije iz Srbije, inače bih već drug Mykel i ja sedali u kola..  :wink2

Inače, naš kolega iz EGSa, admin za CSS, je pre par meseci već "prevaspitao" klinca koji je rušio server,
vezavši ga za radjator dok ne dobije racionalan odgovor na pitanje zašto je rušio server.

Ne treba naglašavati da je postao dobar dečak  :whistling
:worth :rnr

pick n roll

komara

Jel ima neko iz Karlovca da ga poseti za nagradu dobija besplatan war server  :tease2

// bitange // Wulle

Ajde neka se neko iz Hr dogovori i da sa kolima odu tu da ga malo prevaspitaju!!  :)

X_ice_X

pa kolko ja znam, husky je iz hrvatske... pa nek se javi, dog. cemo se sve detalje ;))  :wah  :ziveli :ziveli :ziveli

dexnsk

Jer ovo oped ruse server ili sta je kad neradi?

Lider

Ako ce nas ici 10-ak tuci tog klinca, hocu i ja. Hocu i ja da tucem iz mase! Ja tako izrazavam svoju muskost. Osjecam se ja jakim!
Ali morate mi garantovati da on nece povesti svoje drugare sa palicama, ne smijem rizikovati da me neko istuce!!
:icon_lol:

spdR

Quote from: Lider on January 07, 2010, 09:42:07 PM
Ako ce nas ici 10-ak tuci tog klinca, hocu i ja. Hocu i ja da tucem iz mase! Ja tako izrazavam svoju muskost. Osjecam se ja jakim!
Ali morate mi garantovati da on nece povesti svoje drugare sa palicama, ne smijem rizikovati da me neko istuce!!
:icon_lol:

kolko su tb puta vec tukli mogu da zamislim kad si takav bot :D :D zse
nego... bolje mu zapretite nego da ga prevaspitavate, nek zna kakav je osecaj kad misli da ce ga neko docekati u mraku xD

CePkaX.

Neka mi neko objasni sta se podrazumeva pod rusenjem servera????
:ne_razumem

Darkman Ki-Ninja

'oces i ti da rusis?!?!??!!?!?!!?  :diablo

ded4

Naso sam na youtube-u kako se to radi, danas svaki idiot moze da srusi server!!!!

93deki

Treba tog klinca oduzeti taj net ili da EGS prijavi tuzdbu! :docSvakako treba disable console jer svaka budala kao ovaj ukljuci cit ili sta drugo..nezz :-[ Ali treba vise posecivati GARAGE i SD server pun citera! :-[ :-[