News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

ADMINI DJE STE :((((

Started by The DoctoR zSpu, December 22, 2009, 02:01:22 AM

Previous topic - Next topic

The DoctoR zSpu

Znaci svaki dan na biitange sd serveru sve vishe i vishe haxora ali admina nikad nema :(((
Zato molio bih da ako mozhe ko da vishe pazi na server ili ako mozhe meni dati rcon posto ja uvjek igram na bitange serverima....Jer sto je previshe stvarno je previshe!!!! Preklinjem za rcon ako mogu dobit  :worth

$tring

Quote from: marko.l on December 22, 2009, 02:01:22 AM
Znaci svaki dan na biitange sd serveru sve vishe i vishe haxora ali admina nikad nema :(((
Zato molio bih da ako mozhe ko da vishe pazi na server ili ako mozhe meni dati rcon posto ja uvjek igram na bitange serverima....Jer sto je previshe stvarno je previshe!!!! Preklinjem za rcon ako mogu dobit  :worth

Koji server je u pitanju. Bitange se obicno igraju na MAIN i SD serveru i tamo ima dosta admina, reci koji je problematicni server i koji su problematicni igraci pa cemo banovati ceo opseg IP adresa, pa nek menjaju ip adrese do mile volje...

// bitange // Wulle

To sto si se ti jednom zadesio da nema Admina na serveru je slucajnost. Na sd server Admin je takoreci 24 h tu i haxor koji dodje sa aimbotom ili nekim citom bude uklonjen za 1-2 min. A i ip mu naravno bude banovan...

SOLID

Quote from: _wulle_ on December 22, 2009, 04:49:14 PM
To sto si se ti jednom zadesio da nema Admina na serveru je slucajnost. Na sd server Admin je takoreci 24 h tu i haxor koji dodje sa aimbotom ili nekim citom bude uklonjen za 1-2 min. A i ip mu naravno bude banovan...
Naravno bude banovan !?!?! :ne_razumem

Coyot

Ma problematika je ,sto se na sd serveru bitange neigraju tako cesto ,iako su tu  nepaze na server ... bude dosta haxora ,i ti madafakera ... ali ne bas preterano da se dize tolika frka , ja kad god vidim da neko pretera sa psovanjem ili da koristi neki cit zovnem admina ako nadjem kojeg online ,ako ne iskuliram lepo na drugom serveru 15-ak min pa se vratim ....  :hat
A mozda je dobar predlog da se angazuje vise ljudi za sd server ,posto main nije problem ....
Nekako se dogovorite za to .... :ok2

Quoteili ako mozhe meni dati rcon posto ja uvjek igram na bitange serverima....J
:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl
Treba jos kuruze jesti  :whistling :whistling

The DoctoR zSpu

Gorane na bitangama sd eo sad sam igro tamo i opet lik ima aimbot i 2 hax i nikog nema!Ja sam tebe htio upitat na xf da mi das rcon ali citadel je rekao da vec ste 2 dali i da oni nagledaju-a nema nikog da nagleda-cesto govorim wulle-u da kika tog i tog ali nekad ga i nema...pa te molim ako mozhe string da preko xf popricamo oko ovog problema u vezi rcon   :doc

ToTo

Slicno je i sa mainom, ali imam dosta bitangi u friendovima na xf, pa ih cimnem kad god neki arkan ili gotovina udju na server. Vec sam jednom ovde napisao, da imanje servera nosi sa sobom odredjenu odgovornost.

// bitange // Wulle

Ja iako neprovodim previse vremena na server tokom dana, uvijek sam tu za stolom ili usobi i imam par svojih ljudi koji stalno igraju i koji jave ako se slucajno desi da bude koji citer na serveru, a Marko za to malopre izasao sam da jedem  ;D i u tom trenutku su obavestili da ima citer, ali sam bio van sobe. Kad sam se vratio on je vec izasao, ali zato sam mu zapisao ip i ip mu je vec banovan od strane Zverka, tako da sad mozete da budete bez brige.. Uzivajte i dalje na bitanginim serverima i ako se slucajno desi da bude koji citer javite xf:djordjev ili naravno bitangama.

STEK

Mephisto

E da je ovako s chiterima postupat.
Samo sta se dogodi sa likom koji se skempa u bacvi?  :super