bitange

Eunet ADSL

Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: MIX server + citeri,hakeri(kako goj oj)  (Read 1947 times)
February 10, 2011, 06:22:51 PM
Share |
dokini
Guest

Re: MIX server + citeri,hakeri(kako goj oj)

Niko nije dete samo niko ne voli da ga pravi budalo N apali ste svi acketa zbog cega napravio je ranije gresku banovan ,u redu decko se doveo u red kada moze on mogu i ostali sto ne stanete iza servera a ne pojedinih igraca i da kazete ej ovde nesto nije uredu ajde da p;omognemo ljudima koji vole da igarju na ovom serveru. Umesto toga kada je isprozivao rajana vi ste se svi okomili na acketa a ne na problem na mix ako nije u pravu i nije dokumetovao snimkom ili bilo cime drugim ima da cuti i ja sam za to a ne ocete da ga razapnete .Budite fer i resite problem na serveru a ostali problemi ce se resiti kada vi reagujete !!!!!!!!!!!!

February 10, 2011, 06:40:57 PM
Share |
acke83
Potporučnik
**

View Profile Email

Tako je Dokini. Nadam da ce sve doci na svoje.  Handshake

February 10, 2011, 06:47:02 PM
Share |
AlekSerbia
Guest

Niko njega nije napao... ja cisto drugarski kazem iskulirajte prepucavanja .. razumete vi da ljudi rade imaju obaveza .. porodica ono ovo .. polako sredice se sve ...

February 10, 2011, 06:53:08 PM
Share |
dokini
Guest

Apsolutno si u pravu ali tako treba da kazu svi oni koji zele da se sredi server zalosno je sto se ovo desava i ovo je  IGRA nepotebno je ponasanje kakvo je dosada bilo !!!!! Super

February 10, 2011, 08:23:19 PM
Share |
redov rajan
Potporučnik
**

View Profile

Eno ih, i sada igraju na MIX-u... Inace rajane, YAMAHA R6 je tvoj komsija. On kaze tako. Dal' jeste ili nije, to vec ti znas. Ali ako jeste, jak ti je komsija, nema sta.  Baby  Tease

ti si momak zreo za ,toliko od mene ako sam uspeo da ti pomognem biće mi drago  Thank you

kada je isprozivao rajana vi ste se svi okomili na acketa a ne na problem na mix ako nije u pravu i nije dokumetovao snimkom ili bilo cime drugim ima da cuti i ja sam za to a ne ocete da ga razapnete

pa nemoj tako dok,ko se okomio na njega  Hmmmm

poenta je kao i razgovor između mene i tebe,pogrešili jednostavno ali mnogo znači izvini  bye2

e to ovaj neće da prizna da je pogrešio čak šta više,frajer proziva za IQ,šalje me već gde ....

bla bla...

i sad on žrtva  Yikes e baš mi ga žao  Cheesy

February 10, 2011, 11:03:51 PM
Share |
acke83
Potporučnik
**

View Profile Email

Samo opusteno rajane.

February 13, 2011, 10:30:51 PM
Share |
mrvica_******|2shooorty|
SubAdmin
General-lajtnant

View Profile Email

ja nekad opalim u dim pa zvajzem neku "nesrecu"  Wink po sred tintare  Shocked ali ovo  ne razumem   

http://www.xfire.com/video/4103b7/

diablo mRvica_ ******  Whip  Whistling
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to: