bitange

Eunet ADSL

Poll
Question: Da li?
Da - 24 (54.5%)
Ne - 20 (45.5%)
Total Voters: 37

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Da li ukinuti Powcamp?  (Read 4048 times)
May 25, 2008, 11:06:46 PM
Share |
frane
User
*

View Profile Email
Re: Da li ukinuti Powcamp?

po meni mapa je sranje ima puno boljih mapa od ove vi radite kako ocete i sta ocete ali ja je radiej nebih igra...  by MuP GAMING FeRnando bush

July 12, 2008, 04:38:42 PM
Share |
zlenzlla
Načelnik generalštaba

View Profile

Da li? Jel dosadna mapa?

Zasto ukinuti pow?! Ja je ne bih ukidao. Ima mnogo igraca koji vole stekanje, a Pow je raj za stek. Kako vam ne dossadi igrati par mapa stalno.  rnr rnr rnr rnr rnr rnr

July 29, 2008, 02:24:39 PM
Share |
kazanova
Potporučnik
**

View Profile

ma uzasni su. bas se secam kada smo igrali zajedno tada caen. ustekali su se kao neki nocni misevi i ne smeju da izadju iz mracnih uglova. mrzim ih.  Embarrassed

ali nikada ih necu  razumeti zasto ali ZASTO se toliko stekaju?!

$tring ukini statistike ili ako neko bude duze na jednom mestu od 30 sec da ga pb kika sa servera. vise ne znam sta da kazem. ima tu dosta pacijenata koji kukaju na stekanje, a sami su vrhunski stekeri. meni je najveca draz da stalno srljam napred i da se nadjem sa nekim lice u lice. jebe mi se za stats. pogledam nekada koji sam i to je to

ne znam kada ce ljudi shvatiti da je ovo sto kaze Citadel FUN server. svaka mapa moze biti dobra, ali kada se nadju par likova koji se stekaju i ond uniste celu igru. ne znam, ali ja sam primetio to. svi se automatski stekaaju da ne bi mozda bili u minusu i pali za koje mesto na stats.  Roll Eyes
i ja sam za! bravo trba ukinuti te statistike mislim da bi se igralo vise timski nebi toliko igrali za jebeni skor!

August 04, 2008, 12:48:56 PM
Share |
gad
Guest

Ma ostavi ti Toujane,Matmatu,Tobruk,Wallendar,St.Mere Eng,Tripoli2 i ubaci jos koju novu a ove sve brate mili zakopaj da se vise ne mogu pronaci.
« Last Edit: August 04, 2008, 12:50:37 PM by Staljin-GAD »

April 18, 2009, 01:42:11 AM
Share |
El Muerte
General-pukovnik

272426995
View Profile

Dok god me mish i komp sluzi.....ova mapa je pod obaveznom na serveru  Angry doc

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: