bitange

Eunet ADSL

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Friendly Fire :(  (Read 1037 times)
November 22, 2009, 04:48:03 PM
Share |
brcho
Vojnik
*

View Profile Email
Friendly Fire :(

Ovako, imam prijedlog, ne znam jel vec bio ili slicno.. ugl.

Na main i cracku, friendly fire je reflect (pogodis svog igraca i ubijes sebe), vidio sam da dosta ekipe na serveru kuka radi toga, npr bacis bombu i sebe ubijes, pa ako bi mogao biti friendly fire na off kao sto je na vecini pub servera =)

November 22, 2009, 05:31:02 PM
Share |
domohomo
General armije

domothebeast@net.hr
View Profile WWW
Re: Friendly Fire :(

Ovako, imam prijedlog, ne znam jel vec bio ili slicno.. ugl.

Na main i cracku, friendly fire je reflect (pogodis svog igraca i ubijes sebe), vidio sam da dosta ekipe na serveru kuka radi toga, npr bacis bombu i sebe ubijes, pa ako bi mogao biti friendly fire na off kao sto je na vecini pub servera =)
neka neka na reflect nek nauce njubovi na radar bogati...... i da se ne prave idioti....

November 22, 2009, 07:24:56 PM
Share |
Lider
General armije

View Profile

Da friendly fire dodaje igru na jedan novi nivo. Bez njega bi se moglo uzeti mp44 i samo sarati u masu bez straha da ces ubiti sebe. Bio bi krkljanac u nekim trenutcima.
 bye2

I ja bih da imam neki svoj potpis, ali suvise sam glup da bih nesto smislio
November 22, 2009, 09:37:48 PM
Share |
Coyot
Guest

Upravo tako , moras malo i razmisljati kad igras , sto kaze dominik koristiti radar  OK
FF je neophodan u igrici  clapping

November 23, 2009, 08:35:27 AM
Share |
tihi
Bitange
General-major

View Profile

Zamisli da je kao na varu,sibnes bombu ubijes troje iz svog tima...to bi tek bio pokolj:)

Ko se steka,jebo ga Ron Jeremy!!!
November 23, 2009, 11:24:01 AM
Share |
STEK
General armije

bakitos@live.com
View Profile Email

Zamisli da je kao na varu,sibnes bombu ubijes troje iz svog tima...to bi tek bio pokolj:)
ne razumem

November 23, 2009, 02:22:34 PM
Share |
Erwin König
Potpukovnik

Det. Lt. Frank Bullitt

View Profile

E ovako...

Pošto ovo predstavlja virtualni rat, mislim da se slobodno može izbaciti friendly fire. Meni lično smeta. Naime, taman naciljam nekog Hodža-wanna-be na mojoj džamiji a onda mi ispred nišana mog kurana izleti neki od mojih ne-jebemo-Hodžu-ni-pet-posto saigrača i skenjam sebe. Ako ja umrem neka umre i taj što mi je izletio, jer nisam ja kriv što on ima suicidne namere.

Dakle, friendly fire Thumbdown

I još nešto...

Bilo bi lepo vratiti timer na granate pošto one donose mnoge strateške čari igri.

Vaš presvetli Hodža Erwin

November 23, 2009, 11:32:40 PM
Share |
El Muerte
General-pukovnik

272426995
View Profile

Frinedly fire se nece ukinuti i to je amin.

Prvo zamislite da dodje neki kreten koji pocne pucati po svojima eto tako jer mu dosadno (admini bi imali posla svaka 2 minuta).A vec imamo prepune ruke posla sa citerima, jos nam samo fale ove budale.
Ili jos gore sto se deshavalo na madjarskim serverima....udje idiot sa aimbotom i pocne ubijati sve oko sebe.....divota nema sta.I tako svaka partija po jedan pacijent.
Drugo ko sto kaze domo neka ljudi nauce gledati radar sto samo doprinosi vecem kvalitetu igre.
Trece, da li iko ovde moze da stavi prst na celo da kaze da bi bilo manje svadja kada se iskljuci FF? Budimo pametni.

Zasto komplikovati kada je ovako bolje lepse i naucite se pucati i bacati bombe tamo gde treba Smiley
« Last Edit: November 23, 2009, 11:35:18 PM by El Muerte »

November 24, 2009, 12:07:29 AM
Share |
Lider
General armije

View Profile

Mislim da ni Tihi ni ti Murta niste shvatili sta se ovde trazi. Iskljuci se friendly fire, u smislu kad pucas na svog suigraca, da se nista ne dogadja, a ne da on u toj situaciji izgine kao na waru. Znaci totalno iskljucivanje da kad pucas po svojima nikome se nista ne dogadja.
Licno to mi je glupo, kao sto sam i rekao gore, jer spusta igru na jedan nizi nivo.
Pamet u glavu i razmisljate gdje sarate!

I ja bih da imam neki svoj potpis, ali suvise sam glup da bih nesto smislio
November 24, 2009, 12:55:07 AM
Share |
zlenzlla
Načelnik generalštaba

View Profile

E ovako...

Pošto ovo predstavlja virtualni rat, mislim da se slobodno može izbaciti friendly fire. Meni lično smeta. Naime, taman naciljam nekog Hodža-wanna-be na mojoj džamiji a onda mi ispred nišana mog kurana izleti neki od mojih ne-jebemo-Hodžu-ni-pet-posto saigrača i skenjam sebe. Ako ja umrem neka umre i taj što mi je izletio, jer nisam ja kriv što on ima suicidne namere.

Dakle, friendly fire Thumbdown

I još nešto...

Bilo bi lepo vratiti timer na granate pošto one donose mnoge strateške čari igri.

Vaš presvetli Hodža Erwin

Mene?  Whistling

Kada je bio iskljucen ff na onaj mode kada mozes ubiti svog igraca, a time i sebe bilo je raznih zloupotreba. Evo npr. ja i fikus smo se ubijali medjusobno jer nam je bilo dosadno. Ali ok je to jer smo dobri i ne ljutimo se na to (mada je pica me ubila taman da poentiram, ali nema veze dobio je kundak  Whistling)

A sad mozete zamisliti kakva je tu situacija kada dodje neke budala da smara i tako ubija svoje igrace pre nego poentiraju. Pa sta bi humana guza radila kada mu je dosadno. Pa covjek provede pola dana samo pisajuci kako mu  je dosadno. I jos par takvih pacijenata i sranje na serveru. Ostaviti reflect i kraj price.

November 24, 2009, 10:58:34 AM
Share |
spdR
General armije

View Profile

ZlenBla Cheesy i Muerte, niste shvatili sta je trazio... On je hteo da se ukine FF skroz, da ne bude na reflect kako ne bi ubio sebe kad ti neki kamikaza iskoci... Medjutim, to je opet na neki nacin jadno, jer ti kad si iza svojih/svog, sprejash kroz njih i ubijas protivnike, a ti bezbedan, a s druge strane, ako je na REFLECT, bice opet bolja simulacija rata, jer nije kao u waru da ubijes svog pa ode runda, vec ti najebes ako ne razmisljas de rokas.... Cheesy

November 24, 2009, 03:10:19 PM
Share |
zlenzlla
Načelnik generalštaba

View Profile

Ma shvatili smo mi, nego poenta je u tome da ako se ukine onda je cista makljaza. Uzmes mp44 i samo tuces nasumicno i sve sto mozes pogoditi je protivnik. A ovako moras da pazis jer ako pogodis svog, donji si. Mene svaki dan nekoliko puta ubije ff jer mi neko iskoci ili natrci na bombu. Ali sta sad sa tim.  Sta znaci sto poginete dva puta u danu zbog toga? Zar su vam te statistike toliko bitne

November 30, 2009, 10:32:04 PM
Share |
// bitange // Wulle
Bitange
Potpukovnik

View Profile WWW Email

Frinedly fire se nece ukinuti i to je amin.

Amin  Grin

December 08, 2009, 03:04:27 PM
Share |
ugly.fender
General-pukovnik

I am my own parasite,I don't need a host to live

View Profile

jer nisam ja kriv što on ima suicidne namere.

ahahahah Erwin  nasmeja  me  do suza    Clapping2

December 08, 2009, 03:33:24 PM
Share |
Erwin König
Potpukovnik

Det. Lt. Frank Bullitt

View Profile

Ma shvatili smo mi, nego poenta je u tome da ako se ukine onda je cista makljaza. Uzmes mp44 i samo tuces nasumicno i sve sto mozes pogoditi je protivnik. A ovako moras da pazis jer ako pogodis svog, donji si. Mene svaki dan nekoliko puta ubije ff jer mi neko iskoci ili natrci na bombu. Ali sta sad sa tim.  Sta znaci sto poginete dva puta u danu zbog toga? Zar su vam te statistike toliko bitne

Pa nema nikakvih problema, druže Zlenzlla. Samo kažem da mi nekad zasmeta kad mi iskoče ispred kurana za vreme molitve. Ali sam siguran da će se Alah pobrinuti za njih.

P.S. Kad si patku zamenio Mercedesom?  icon_bad

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: