News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Koje slusalice koristite?

Started by $tring, February 28, 2008, 11:31:45 AM

Previous topic - Next topic

$tring

Koje slusalice koristite? Kupio bi jos jedan par slusalica pa me zanima kakva su vasa iskustva. Trenutno imam ove...

... i ok su za igranje. Ne upare vam se usi...  :wink:  Zvuk doduse nije spektakularan, ali za 2500 din (valjda toliko kostaju)  mislim da se i ne moze naci nesto bolje. Probao sam da nadjem i jace modele Logitech-a, i nasao sam jos dva modela koja i ne izgledaju nesto posebno.

http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/headphones/&cl=my,en&page=1&filter=0&sort=5

Kakva su vasa iskustva?

vasili

Zver

Moje su stanton dj pro 2000

a mic mi je neki shit za 200 dinara  :D
koji drzim na stomaku  :D

$tring

Quote from: "Zver"Moje su stanton dj pro 2000

Pa to je upravo problem. Dao bi ja vise para za dobre sluske, ali mi je problem sto hocu da imaju i mic.

Zver

Ako hoces dobre sluske, nema kompromisa, neces naci neke extra sluske da imaju mic, ali ja sam nasao resenje, kupio sam mic koji se kaci na kragnu majice juce za 150 din, zvuk dobar, a sluske ove ne bi menjao ni za koje combo sa micom ja sam u fazonu technicsa, sennheisera i sony-ja

[WC]=CyClops=

Glupost je kupovati hi-fi sluše za igrice. E sad ako imaš dobru zvučnu i slušaš glazbu sa kompa onda ok.

Za igranje se kupuju igrače slušalice sa micom, i to 5.1, nema greške u detekciji odakle se puca, niti jedne hi-fi profesionalne studio sluše nisu ni blizu 5.1 slujama od svega 50ak â,¬.

A i kad su filmovi u pitanju, ako iz nekog razloga baš moram gledati tiho, onda radije isključim hi-fi sustav i prebacim na ove 5.1 sluše, 3D zvuk je bolje dočaran na slušalicama nego sa zvučnicima ako nisu pojačani dovoljno glasno.

Ja imam Sharkoon 5.1 već dugo, a kupit ću ih i opet ako se ikad pokvare.

$tring

Quote from: "[ZD=CyClops="]
Ja imam Sharkoon 5.1 već dugo, a kupit ću ih i opet ako se ikad pokvare.
]

ove?

Zver

Ja bas nisam odusevljen ponudom 5.1 slusalica ovde kod nas, druga stvar je sto sam ja u fazonu ne samo igranja igrice, nego takodje i slusanja muzike, gledanja filmova (u osnovi multifunkcijske sluske su mi potrebne). A to određivanje odakle protivnik dolazi je korisno samo u igranju SD-a, takodje je mnogo bitna stvar da ni jedne igracke sluske nemaju kvalitet zvuka koje poseduju hi fi slusalice. Ja iskreno nikada nisam bio nizasta sto je combo, jednostavno multifunkcijski uredjaji nemaju taj kvalitet kao pojedinacni uredjaji.

[WC]=CyClops=

Quote from: "Zver"Ja bas nisam odusevljen ponudom 5.1 slusalica ovde kod nas, druga stvar je sto sam ja u fazonu ne samo igranja igrice, nego takodje i slusanja muzike, gledanja filmova (u osnovi multifunkcijske sluske su mi potrebne). A to određivanje odakle protivnik dolazi je korisno samo u igranju SD-a, takodje je mnogo bitna stvar da ni jedne igracke sluske nemaju kvalitet zvuka koje poseduju hi fi slusalice. Ja iskreno nikada nisam bio nizasta sto je combo, jednostavno multifunkcijski uredjaji nemaju taj kvalitet kao pojedinacni uredjaji.

Potpuno se slaоem, niti jedne igrače slušalice se ne mogu mjereiti sa hi-fi ako  je glazba u pitanju. Ali opet ništa ti ne koriste ni hi-fi slušalice ako ih spajaš na recimo zvučnu od matične i onda slušaš loše kodirane mp3ce.

Meni općenito PC i hi-fi ne idu pretjerano zajedno. Za uоivanje u glazbi i filmovima imam više nego dobar sustav u dnevnom boravku. Jest da taj košta puno više od bilo kakvih slušalica, ali vrijedi svakog novčića koji sam uloоio je sam ljubitelj i filmova i glazbe u njihovom glasnom izdanju, dakle nije mi оao potrošenog novca na to :)

Š to se šluša za igre tiče, ko ima novca moоe uzeti Sharkoon X-Tactic 5.1, a ko оeli jeftinije Cosmic 5.1.

Eto toliko o mom pogledtu na temu, ako sam kome pomogao u odluci, super, ako ne bar sam probao :) Najbolje ako imate priliku isprobati negdje prije kupovine, pa odlučite samo pašu li vam ili ne.

KIKI

ja imam altec lansing AHP712
ima ista verzija sa mikrofonom i sluske su extra znaci zvuk je perfektan ali upare se usi posle nekog vremena.

Podpredsednik

Evo mojih od 300 dinara, nisu Bog zna sta, ali mi se ne upare usi!

Moj brat je kupio pre neki dan 5.1 slusalice (GENIUS
HS-04U), lice malo na Stringove, ima ih u PAKOM-u! Kaze da su extra, jos samo da ga pitam za isparavanja i ostale vremenske nepogode! :)

$tring

Slusalice su zivo sranje u stvari.... Citadel i ja smo ih kupili pre dva meseca... Njemu je crkla leve slusalica, a kroz dva dana i meni... znaci, niposto ne kupujte.... samo cete baciti 2800 din...  :||