bitange

Eunet ADSL

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: " Tijeri Anri " da bog da mu ruka otpala !!!!!!!!!!!  (Read 1370 times)
November 20, 2009, 03:18:13 PM
Share |
IronC
Administrator
General armije

View Profile
Re: " Tijeri Anri " da bog da mu ruka otpala !!!!!!!!!!!

Citam bas danas u novinama , kazu moguce da ce tekma ponovo da se igra...ipak suvise ocigledno da je gledano kroz prste....

" Stranger in a Strange Land "
November 20, 2009, 04:25:03 PM
Share |
DiDaN
General armije

http://www.myspace.com/didann

View Profile WWW

ma nema od toga nista.....francuzi idu dalje

November 23, 2009, 10:50:31 AM
Share |
SALTSTONE
Administrator
General armije

View Profile Email

I tako po ko zna koji put 2 losa ubise Milosa  suicide

November 23, 2009, 11:10:44 AM
Share |
spdR
General armije

View Profile

NMG da verujem da ljudi veruju da sudija nije video igranje rukom i ofsajd :S
pa ko ce da im da novu tekmu, fifa ??? Cini mi se da njima nije u interesu da ode Irska, onda razmislite zasto sudija nije video igranje rukom.

secam se bas i hrvatskog dinama protiv verdera 2007, isto su ih pokrali ocigledno, u reziji koga - uefe.
jednostavno, fudbalskim organizacijama manje profita donosi plasman slabijih timova, tj. selekcija, i onda dolazi do lobiranja sudija za jace.
as simple as that.

November 23, 2009, 10:13:36 PM
Share |
Citadel of Pain
Guest

A niste se bunili kada smo ih mi u BG pokrali  Whistling, pa jos sa igracem manje igrali k'o picke do kraja  spiteful
To je glupi fudbal u kome nema challenge-a, nisu igraci krivi kada se dogodi nepravda

Thierry Thierry Henry   clapping

<a href="http://www.youtube.com/v/SnrNAkmTo5o&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/SnrNAkmTo5o&rel=1</a>
« Last Edit: November 23, 2009, 10:20:41 PM by Citadel of Pain »

November 23, 2009, 10:30:00 PM
Share |
DiDaN
General armije

http://www.myspace.com/didann

View Profile WWW

A niste se bunili kada smo ih mi u BG pokrali 
to bilo odavno,to se ne vazi   Whistling

November 23, 2009, 11:37:16 PM
Share |
Zver
Administrator
Načelnik generalštaba

zverso@hotmail.com rade_brdar@yahoo.com
View Profile

Jeste Nikola, istina je da je sudija pogresio, ali ovo je ipak namerno odigrana ruka na samom kraju (htedoh reci wara) tekme, koliko god da je fudbal igra, ovo je tesko sranje, i žešće babanski potez. Njih je sudija oštetio kada su igrali u beogradu, ali se to ipak ne može meriti sa ovim, jer u pitanju je poslednji minut poslednje utakmice za plasman.

Da se pitam ja bih betonir'o travu, I ofarbo tamno braon svaku vodu plavu! Nekako bih probusio tanki sloj ozona
A Zemlju bih zastitio kesom od najlona!
November 24, 2009, 02:00:56 AM
Share |
Citadel of Pain
Guest

hmmm čini mi se da naši nisu varali, i iscenirali penal da bi Francuzi bili vec u Africi..samo što onda niko ovde nije otvorio temu i zgražao se nad nepravdom nego je otvorena tema da smo na svetskom...suviše je tu licemerja for my taste

I to da je uradio namerno, pa naravno da jeste, pa čekaj jel stvarno misliš da je naš igrač kada je odglumio penal protiv Francuza to uradio "slučajno", nešto se zamislio i slučajno pao  Super

Kako smo se samo smejali kada je Savic "preneo" Fućku, ili kada sudija nije svirao Divcu ocigledne korake par sekundi pred kraj
finala svetskog prvenstva kad smo drknuli Argentince...primera ima koliko hoćeš, a na sudijama je da sude...Većina fudbalera vara svoju celu karijeru ( Drogba, Ronaldo, Pipo sisa Inzagi, Lazović, Pantelić...) padaju čim ih neko pogleda, iznuđuju penale, plaču njaču...
Tjeri je bog za njih i da je sudija radio svoj posao, niko mu nista nebi zamerio, a sada na ovoj temi čitam toliko gluposti napisanih o njemu i francuzima.

Anrija pratim jos od Juventusa i za njega samo jedan  Worth pa dobro i jedan  love

November 24, 2009, 02:29:21 AM
Share |
SOLID
General armije

View Profile Email

hmmm čini mi se da naši nisu varali, i iscenirali penal da bi Francuzi bili vec u Africi..samo što onda niko ovde nije otvorio temu i zgražao se nad nepravdom nego je otvorena tema da smo na svetskom...suviše je tu licemerja for my taste

I to da je uradio namerno, pa naravno da jeste, pa čekaj jel stvarno misliš da je naš igrač kada je odglumio penal protiv Francuza to uradio "slučajno", nešto se zamislio i slučajno pao  Super

Kako smo se samo smejali kada je Savic "preneo" Fućku, ili kada sudija nije svirao Divcu ocigledne korake par sekundi pred kraj
finala svetskog prvenstva kad smo drknuli Argentince...primera ima koliko hoćeš, a na sudijama je da sude...Većina fudbalera vara svoju celu karijeru ( Drogba, Ronaldo, Pipo sisa Inzagi, Lazović, Pantelić...) padaju čim ih neko pogleda, iznuđuju penale, plaču njaču...
Tjeri je bog za njih i da je sudija radio svoj posao, niko mu nista nebi zamerio, a sada na ovoj temi čitam toliko gluposti napisanih o njemu i francuzima.

Anrija pratim jos od Juventusa i za njega samo jedan  Worth pa dobro i jedan  love

Svaka ti cast !!!  Worth

BOG JE IZMISLIO PIJANCE DA RUŽNE ŽENE NE OSTAJU SAME
November 24, 2009, 11:39:24 AM
Share |
SALTSTONE
Administrator
General armije

View Profile Email

Da je bilo koji drugi igrac u pitanju Nidza se ne bi javio ali posto je njegova ljubav u pitanju sve ce uciniti kako bi dokazao suprotno ..... !!!!
           Poredjenja radi......imas ( sitne kriminalce, sibicare, delikvente ) i ( ozbiljne kriminalce , Silovatelje , Ubice , Psihopate ) ..... prva zagrada Pantelic , Lazovic,..... i druga zagrada ljigavi " ANRI " i malo manje ljigavi MARADONA-koji sada nije ni bitan ) !!!!
           P.S.    Ja bi i dalje da mu ruka otpadne  ..... jbg pa nek igra bez ruke .... kad je SELJAK !!!!  Thumbdown
« Last Edit: November 24, 2009, 11:44:08 AM by SALTSTONE »

November 24, 2009, 01:52:01 PM
Share |
Zver
Administrator
Načelnik generalštaba

zverso@hotmail.com rade_brdar@yahoo.com
View Profile

Ma ne moze ga dunav oprati, sto se mene tice, on je meni ljakse kao i slanom, ruka mu otpala.

Da se pitam ja bih betonir'o travu, I ofarbo tamno braon svaku vodu plavu! Nekako bih probusio tanki sloj ozona
A Zemlju bih zastitio kesom od najlona!
November 24, 2009, 05:17:29 PM
Share |
Citadel of Pain
Guest

Poredjenja radi......imas ( sitne kriminalce, sibicare, delikvente ) i ( ozbiljne kriminalce , Silovatelje , Ubice , Psihopate ) ..... prva zagrada Pantelic , Lazovic,..... i druga zagrada ljigavi " ANRI " i malo manje ljigavi MARADONA-koji sada nije ni bitan ) !!!!

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: