Samo jedna opaska za tebe jeboga bog da te jebo al stvarno kupi vise sluska s micom i dodi na ts inace fof.
Mislim da je stvarno detinjasto doc jednom na mesec pijan doma i derat se u goranov mic.
I ajd da si staavio neku pobedu di si tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii "slomio bitange" 12 1 il tak nest al pobeda u zadnjoj sekundi mislim da je jedino korektno prema subordima bilo napisat gg i ic dalje jer i sreca i sve se uplelo da vi dobijete taj jedan bod zato smiri se lao jbt.
Mic mi ne treba jer ne igram warove uostalom dovoljno mi je samo slushati tebe ,tomija i caponea u ljubavnom trouglu

Drugo, detinjarija pocinje kada pocnes piti sa 18 godina lekove za smirenje(kao da imas 55 godina) pa ih meshas sa domacim vinom, a onda se pocnes ponasati kao 14 godishnjak kojii boluje od turret sindroma.
Trece, procitaj jos jednom post br.1 pa ces videti sta sam napisao(zahvaljujem se igracima).
Da li je sreca ili ne to je veoma diskutabilno...nisi bio tamo samo seres, a da jesi i tebe bismo guzili u kompletu