News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Ne voli me PB jer sam Š vaba

Started by Erwin König, September 21, 2009, 06:50:02 PM

Previous topic - Next topic

Erwin König

Poštovani drugovi, drugarice i saborci,

Već drugi dan me punkbuster izbacuje zbog nepravilno napisanog nickname-a. Sere mi nešto vezano za ASCII karaktere. Sve u svemu, jebo ja njemu mater, a vas sve pitam da li to znači da moram promeniti moj nick?

Erwin König gubi draо ukoliko se napiše Erwin Konig, zar ne? U tom slučaju i moj nick-nickname Kurwin gubi svoj poreklo.
Hvala u napred.

Faithfully Yours,

Hodоa  :awm

Darkman Ki-Ninja

Da,video sam. A i za PACKETS kad kick kicka na 2 minuta....

zlenzlla

Ma bices ti nas Kurwin uvijek, nista se ne brini.  :whistling

thosl

pa smisli nesto originalno.koninga sad ima vise nego zajceva.vec vidim da ce poceti sa Fredrick Zoller  :girl_cray

spdR

a ja jos gledam sta znaci nick zajcev !

ma spdr rula ! :)

Podpredsednik

Erwine, od sad kad god te vidim na serveru, docrtacu te tackice flomasterom na ekranu i ja sam navikao na njih!

$tring

Predstave nemam sta moze biti problem. Mozda su izbacili neki update, pa probaj da update punkbustera... otkud znam... hmmmmm...

*SPARTANAC*

Mislim da moze to da se disable-uje na serveru...i onda nece vise da te kicka. Eee samo jos da znam komandu.....

Tomo_SU

PB_SV_ExtChar [0/1]
The default setting of 0 tells PunkBuster to disallow extended ASCII Characters in player names; for the purposes of this command, characters that cannot be easily entered with simple keystrokes are considered extended

vasickac

pozdrav....ja sam vrlo nov ovde pa otprilike ne kontam nista....kada se ukljucim na bilo koji server(mani ili garage) izbaci mi poruku posle minut igranja da me punk buster kickovo sa servera zbog...."corrupded files\memory[81179]"
ne znam sta mi je ciniti dalje,a priznajem da ne koristim nikakva varanja....pa ako moze neka pomoc sa vase strane,bio bih krajnje zahvalan

Darkman Ki-Ninja

Hoce i meni tako,probaj  da updatujes PB.Milsim da ce ti pomoci

El Muerte

Quote from: Erwin König on September 21, 2009, 06:50:02 PM
Erwin König gubi draо ukoliko se napiše Erwin Konig, zar ne? U tom slučaju i moj nick-nickname Kurwin gubi svoj poreklo.

Ma ti taj nickname imas zbog nacina igranja, mislim da sam ga pogodio bas kako treba  :tease2