bitange
+  Bitange Forum
|-+  Call of duty 2 public servers» Public serveri» LAG...?
Username : Always stay logged in
Password :

Eunet ADSL

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: LAG...?  (Read 1188 times)
August 27, 2009, 12:29:51 PM
Share |
Skelety
Kapetan
*

milan-killer@live.com
View Profile WWW Email
Re: LAG...?

Mozda ti je pomoglo, ali garant nemas quad/4gb/4870
Amd 4000+
asus m2n
4gb ram ddr2 667

August 28, 2009, 03:49:35 PM
Share |
Citadel of Pain
Guest

Kada butujem biram drugi hard disk na kom je XP. Ne sumnjam u viruse i ostalu gamad, jer taj Windows XP koristim samo za igranje. Sve ostalo mi je u Windows 7.

Ostaje mi da probam OC procesora i eventualno da pojacam prioritet za CoD2_mp.exe

Ne trosi vreme badava prijatelju. Net, net i samo net, Sigurno ti CPU nije problem, za taj tvoj komp COD2 mu dodje kao tetris,
kakav crni OC CPU-a.
Ako ipak sumnjas, pokreni u lanu cod2, ili singe player i videces da ti nista nece bagovati.
Tokom godina iskusio sam periode laga, svaki put se sredilo samo od sebe ( ili sam morao da menjam provajdera grrrr ),
do makine nije bilo nikada.
Razgovarao sam sa dosta ljudi koji su veoma dobro upuceni u stanje neta kod nas, prijatelj mi drzi jednog od provajdera a jos par njih je zaposleno u ISPovima, i od svih sam cuo istu pricu o rasulu u samoj infrastrukturi i netu koji u Srbiji jedva da radi.
Rade je spomenuo agregaciju, e to je tema za sebe ufufu sta rade majko mila...

August 28, 2009, 04:19:28 PM
Share |
Zver
Administrator
Načelnik generalštaba

zverso@hotmail.com rade_brdar@yahoo.com
View Profile

Mozda ti je pomoglo, ali garant nemas quad/4gb/4870
Amd 4000+
asus m2n
4gb ram ddr2 667

Kao sto rekoh, taj procesor je igracka za q6600

Da se pitam ja bih betonir'o travu, I ofarbo tamno braon svaku vodu plavu! Nekako bih probusio tanki sloj ozona
A Zemlju bih zastitio kesom od najlona!
August 28, 2009, 05:17:24 PM
Share |
Tomo_SU
Bitange
Major

View Profile

Ipak sam ga sinoc malo kloknuo. Lepo radi na 2.88 Ghz sa box kulerom (60c). Nema razlike u igri, i dalje laguje.
Isprobao bih ga sad preko wirelessa ali sam prodao opremu jer sam mislio da vise nece trebati.

Ostaje mi da se nadam boljem netu Smiley

Hvala svima na odgovorima.

August 29, 2009, 09:35:57 AM
Share |
komara
General armije

View Profile Email

Ipak sam ga sinoc malo kloknuo. Lepo radi na 2.88 Ghz sa box kulerom (60c). Nema razlike u igri, i dalje laguje.
Isprobao bih ga sad preko wirelessa ali sam prodao opremu jer sam mislio da vise nece trebati.

Ostaje mi da se nadam boljem netu Smiley

Hvala svima na odgovorima.
Do neta je sigurno ja koristim neobee 2048 i isto poslednjih par dana lag ,pucam  nista se ne desava(treba da ispucam ceo okvir da bi nekog ubio a sve mi nekako  usporeno i ponekad secka) ping mi pokazuje 30
« Last Edit: August 29, 2009, 09:38:29 AM by komara »

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: