News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

WOW

Started by AlekSerbia, October 24, 2010, 04:22:38 AM

Previous topic - Next topic

AlekSerbia

Predstavljen novi WOW - "Kataklizma"

Otkako je "World of Warcraft" (WOW) lansiran 2004. godine, ova onlajn igrica postala je kralj među mnogima koje uključuju veliki broj igrača. Postoji, međutim, jedna stvar koja ubija dugoročne igre brоe od svega â€" dosada.

Kreator WOW-a "Blizard" planira da odrоi igru оivom mešajući razne stvari. Kompanija će 7. decembra objaviti treću po redu ekspanziju igrice, u kojoj igrači prisustvuju oslobađanju drevnog zmaja iz međudimenzionalnog zatvora.

Prvi zadatak zmaja Neltariona, koji je poslednji put viđen u "WOW II" 1995, je uništenje sveta igrice na komade. Nivo na kojem likovi prestaju da napreduju je podignut sa 80. na 85. tačku. Uvedene su dve nove rase, Goblini za Hordu i Vorgeni za Alijansu, te mnogo novih avantura i zanimanja.

Uprkos konkurenciji drugih onlajn igrica, kao na primer "Gospodar prstenova" i "Tamnice i zmajevi", očekuje se da će "WOW Kataklizma" po prodaji mesečne pretplate nadmašiti i sam "Blizardov" "Starcraft II" i postati najprodavanija PC igrica ove godine.
http://www.youtube.com/watch?v=b9SWXBT_6xk

hollass

Eh da mi je znati koliko ti je Blizard platio za ovu reklamu. :rofl :rofl :rofl :rofl
SAlim se dobra jeigrica kao i uostalom sve sto izadje iz Blizardove kuce,ali cena bas i nije pristupacna (bar meni ).

stewzoR

Ko jos danas placa wow osim 12.000.000 ljudi :D

dexnsk

Quote from: stewzoR on November 30, 2010, 12:46:36 PM
Ko jos danas placa wow osim 12.000.000 ljudi :D
Bolesni ljudi.

Ja cekam da izadje Guild War 2, kostace nekih 55 evra a nece trebati da se placa preplata. A igra je sama po sebi bolesna koliko je dobra i koje sve novine donosi,

stewzoR

Secam se kad je izasla Guild Wars davno jos ,gledao sam u casopisu i mislio se dal da uzmem igru,al nisam siguran za zahtevanje igre...posto imam jako slab komp