News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

SD SERVER (CRACK)

Started by $tring, August 02, 2009, 05:35:41 AM

Previous topic - Next topic

$tring

Dva SD servera (SD PRO orig, SD WISH crack) pretvorena su u jedan - SD SERVER (CRACK).

Server se nalazi na adresi : 217.26.75.58:28963

S-V Nemanja77

LEPO LEPO, nema vajde za original. empty

husky

Ajmo sad opet - full 24/7.

Skelety

:) dali vaze josh oni banovi :D sto su banovani oni noobovi?

STEK

Quote from: string on August 02, 2009, 05:35:41 AM
Dva SD servera (SD PRO orig, SD WISH crack) pretvorena su u jedan - SD SERVER (CRACK).

veliko WHY??????? :suicide

*SPARTANAC*

Quote from: bakitos on August 02, 2009, 02:14:11 PM
Quote from: string on August 02, 2009, 05:35:41 AM

Ovo je bilo kao prstom u oko, a bajo? ;D

$tring

Quote from: bakitos on August 02, 2009, 02:14:11 PM

Jednostavno, imali smo veliku zelju da napravimo SD PRO original server, ali se na kraju ispostavilo da i ovi koji imaju original imaju zapravo banovan originalni key na pbbans. 1000 banovanih keyeva je zaista nesto neverovatno puno... Balkan nije spreman za original, i verovatno nikada nece ni biti. Ovo je bio server u top 50 na svetu, a kao original nije opstao. Dva SD servera nam ne trebaju jer bez veze trose resurse a niko se ne igra. Zao mi je sto je sve ovako ispalo, ali ozbiljnih igraca i te ciljne grupe kojoj je SD PRO namenjen - jednostavno nema. Nemacki GERMANY PUB je pbbans server i u 5  ujutro imas 16 ljudi koji se igraju. Svi kukaju zbog citera, a onda kada se napravi orig server strimovan i zasticen - niko se ne igra.  :ne_razumem  ... Nema mi tu logike, ali sta sad... Ocigledno ljudi ne zele ozbiljan public server, sto se i pokazalo. Zato su ova dva servera stopljena u jedan - crack.

STEK

ma sve ja to razumem....ok...vratili ste "crack".....ali na serveru mora biti bar jedan admin da bi igra licila na nesto....ali i dalje stojim iza toga da je ovo losa ideja....good luck!znaci ne znam platite nekom da visi ceo dan ako moze na serveru ili da dolazi povremeno....  :down

domohomo

dajte meni rcon nekako sto sam stariji to sam objektivniji!!!!!!!

Al_Capone

Quote from: dominik on August 03, 2009, 05:09:45 AM
dajte meni rcon nekako sto sam stariji to sam objektivniji!!!!!!!

:rofl :rofl

Funkerman

predlazem da smanjite malo broj slotova na SD-u,ruzno je kad se igra 16 vs 16,jos Burg npr  :icon_bad: :icon_bad:

Coyot

Quote from: <<TiT@nS>>Funke on November 07, 2009, 05:56:45 PM
predlazem da smanjite malo broj slotova na SD-u,ruzno je kad se igra 16 vs 16,jos Burg npr  :icon_bad: :icon_bad:
daaaa,,,,,danas je bila partija 15v15 na burg-y ....brate gde god se maknes ide njed    :thumbdown Mislim da je 10 v 10 dovoljno  :hmm

domohomo

Quote from: Coyot on November 07, 2009, 06:12:31 PM
daaaa,,,,,danas je bila partija 15v15 na burg-y ....brate gde god se maknes ide njed    :thumbdown Mislim da je 10 v 10 dovoljno  :hmm
bogati ionako pola servera kempa, sta si ti neki narodni heroj pa trcis?? :ne_razumem :icon_bad:

Coyot

Quote from: dominik on November 07, 2009, 10:41:53 PM
Quote from: Coyot on November 07, 2009, 06:12:31 PM
bogati ionako pola servera kempa, sta si ti neki narodni heroj pa trcis?? :ne_razumem :icon_bad:
Pa za razliku od nekih ,ja se pomerim sa spawna u prvih 10-ak sekundi :tease :tease...Ostani ti ziv kad 15 nejdova pada  :icon_grrr:
Danas su mi cak nejd ubacili  u konjska kola na burg-u  ;D BARABO !  :camper

STEK

da jte vise te druge mape na SD plss...ovo je vise smorilo....sta treba covek da vam uradi pa da vi promenite mape???????????????????

:icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr:

dexnsk

Moze druge mapa, i ako moze da se smanji malo broj slotova jer je postalo ne moguce za igranje.

$tring

Quote from: STEK on November 12, 2009, 02:36:59 AM
da jte vise te druge mape na SD plss...ovo je vise smorilo....sta treba covek da vam uradi pa da vi promenite mape???????????????????

Dajte predlog.... :) Sta bi igrali?

STEK

Quote from: string on November 13, 2009, 12:26:11 AM
Quote from: STEK on November 12, 2009, 02:36:59 AM

Dajte predlog.... :) Sta bi igrali?
vrati stare mape:decoy,caen,staljingrad,onu(bukkake)kako li se vec zove....ma sve stavi...ne bitno i  onako je pun server ceo dan...
pa stvarno..udjem oko 14 tuznaje...i smorim se posle pola sata...dodjem oko 20...o5 tuzni na redu...znaci NE VALJA!
ajde...ono...kao...kakaoo.. :shok

http://www.youtube.com/watch?v=jiu6vlYnB1w

SOLID

Bajo bre nemo preterujes........   dovoljno da se malo promani rotate i da se ubace ma 2 nove mape.... cisto da vidimo kako ce ljudi reagovati.   Moje je predlog ubaciti onu PORT mapu, cuo sam svasta dobro o njoj a nesam je igro jos.... i recimo Tobruk ili Vallente  jos....

Lider

Meni se na SD-u sve manje i manje igra kad vidim 15v15 i jos ako je burgundy...  :suicide.
Smanjite broj slotova i stavite nove mape, taman kad ovi "pro" igraci vide nove mape koje ne znaju otice sa servera i napraviti mjesta za neke opustenije igrace da zakuvaju pravi SD 8v8 npr.
Slazem se sa gosn. Stekom, stavite i decoy i staljingrad i cean...nek se samo igra.
Trenutno SD mi je krkljanac, bombe lete na sve strane, izgines od nekog zalutalog metka samo zato sto nemas gdje pobjeci od svojih natrpanih igraca.....haos zivi
We need change! :hat

Funkerman

evo ko papagaj po ne znam koji put  :doc,predlazem mapu Port,da probamo ,pa ako ne valja...  :hmm,isto ni Decoy mozda ne bi bilo lose vratiti  :mahanje

STEK

a niko ne komentarise youtubvideo...sorry sto sam ga tu stavio...ali opusteno.. :thankyou

vise od 24 slota na serveru nije potrebno..sve preko toga je cista pizdarija....
PLz pod hitno neka nova mapa...
a sto bi najvise voleo..na jedan dan da se prebaci na ORG server...da pocrkaju dusmani... :rofl

Coyot

Quote from: STEK on November 13, 2009, 02:44:36 PM
a niko ne komentarise youtubvideo...sorry sto sam ga tu stavio...ali opusteno.. :thankyou

vise od 24 slota na serveru nije potrebno..sve preko toga je cista pizdarija....
PLz pod hitno neka nova mapa...
a sto bi najvise voleo..na jedan dan da se prebaci na ORG server...da pocrkaju dusmani... :rofl

Video je stravaaa ... :rofl :rofl :rofl :rofl

A sto se tice mapa , treba stavit nove ...ja sam za tobruk i vallente, i aj moze i ta port mapa ,da probamo .... ajte bitange necemo odve poduplavati postove ....PLZ PROMENE  :super  :drinks2

HoB - luCky

ostavite kako jes... da nije uredu nebi konstantno haman bilo maximalno slotova popunjeno... ty

dexnsk

Ma vratiti server na ORG toliko je vremena proslo, ko je nabavio key nabavio je tako da... A i imali su dosta vremena cak 5 godina.

Luda Krava

Neverujem da ce ponovo biti ORG jedino resenje za nas koji bi org jeste da bitange postave jos jedan org server pored ovog crack.Pa kad se nakupi ekipa na cracku samo se dogovorimo i predjemo na org verujem da bi u vecernjim satima oko 7-8 bilo bar 10-tak igraca.A sto se tice cracka definitivno bi trebalo smanjiti broj slotova burg 16v16 je zaista blagi uzas i neke nove mape ne bi bile na odmet malo da se razbije monotonija,pre smo imali neku mapu ne znam kako se zove dosta je mala nesto poput burga ona je bila bas dobra ali ne znam kako se zove jbg ali na taoj mapi definitivno bi isto bio uzas 16v16 tako da smanjite slotove 2-3 nove mape i to je to :)

Lider

SD server je postao uzasan. Napravili ste vise slotova, dobili kvanitet, a kvaliteta nigdje vise nema. Evo sad dolazim za SD sav iznerviran, pa tamo je svaki drugi citer. Da ne govorim sto retardirani klinci non stop psuju, vredjaju i dizu tenzije i meni licno pritisak.
Sa ovoliko slotova ste napravili raj za citere.
Znam da vam je u interesu da vam server bude sto posjeceniji ali vise gubite sa tim nego sto dobijate.
Ukratko, SD je UZAS!!!!
:bad2 :bad2

Luda Krava

Potpuno se slazem sa Liderom SD je katastrofa i na sve ovo sto je Lider napisao jos cu i dodati LAG!!!!! Sta se desava sa serverom lag je non stop pristutan ako prodje minut-dva da se nejavi lag dobro je,pre se desavalo da server zalaga jednom u nedelj-dve na par sekundi a sada je to kao normalna pojava.Ne znam sta ste mislili sa onim "fixed" ali definitino server laga posto se svi igraci zale.Lag je javi na 2-3 sekunde i onda prestane i onda posle minut-dva opet i non stop tako.Ova pojava postaje polako ali sigurno vrlo zamorna i bas zbog tog laga izbegavam da igram na bitange SD a to mi je svakako jedan od omiljenih servera.

.:Chunky:.

Molim da se smanji broj slotova jer kad se igra 16 na 16 guzva 5 rundi zaredom umrem od bombe zato sto se guramo tokom igre!

dexnsk

Pa ti na pocetku podigni sator na spawnu, taman dok podignes sator sve bombe padnu pa mozes da krenes. U sledecoj rundi malo otspavaj u satoru, slececu sakupi drva, u narednoj zapalis vatru... i neces imati problema sa bombama. Znaci da ponovimo do kraja mape moras ceo kamp da sagradis pa i poljsi WC 100% provereno uspeva.
E sad ostalo je na tebi i na tvojoj brzini izgradnje, dal ces potrositi 10 sekundi ili citavih 2 minuta.

ded4

Danas sam dobio kick zato sto sam napisao "Jebo rene, kad gudi od treceligsa", a onda sam momentalno dobio kick! Kad sam se vratio na server pito sam koji je to retard uradio i opet sam dobio kick, a posle sam doso i normalno pitao, kad ono opet kick!!!!

Molio bih bitange da preispitaju kojim sve idiotima daju rcon, posto mnogi misle da su uhvatili boga za onu stvar ako imaju rcon!!!!

// bitange // Wulle

Auto konzola odradjuje svoj posao, a i da te admin kikao nisi trebao tako da se ponasas kad si ponovo usao na server. Moguce je da admin nije razumio ono sto si napisao, da je mislio da je neka psovka. Da si lepo napisao posle kika zasto kik ili tako nesto, ne bi te ponovo kikao admin. Auto konzola kika za tu rijec "jebo" i za to "retard", tako da je najvjerovatnije da te je ona i kikala!

SOLID

ja mislim da je ovde Wulle glavni krivac.....   :yikes:

Spartanac

Quote from: SOLID on February 10, 2010, 03:16:39 AM
wulle kriv si! :baby :baby :baby :baby :baby :baby

A, ti solide STOP SPAM! :fighting:

SOLID

Quote from: Spartanac on February 10, 2010, 04:13:06 AM

A, ti solide STOP SPAM! :fighting:
Zasto SPAm omfg... gde je spam????   nemo te kikam iz klana.... :thumbdown               :tongue2   

Zver

Naravno da si na pitanje "koji je to retard uradio" dobio odgovor u obliku kicka.

ded4

Ma idi, kikaju kako im se digne pisa!! A zasto sam onda treci put dobio kik, kad sam lepo pitao?

Zver

Pa brate mili, kakav je to nastup, kick nije kraj sveta, a obracanje adminu kao retardu, budi srecan sto nije bio ban.

// bitange // Wulle

ja mislim da je ovde Wulle glavni krivac.....   :yikes:

Solid Bolid...  :tease2

Quote from: Spartanac on February 10, 2010, 04:13:06 AM
U tom trenutku ja nisam bio admin na serveru  :innocent

// bitange // Wulle

Bitange SD Server 31. u svijetu, pogledajte na game trackeru! :yahoo
http://www.gametracker.com/search/?query=bitange

SOLID

Quote from: _wulle_ on February 10, 2010, 06:45:22 PM
Bitange SD Server 31. u svijetu, pogledajte na game trackeru! :yahoo
http://www.gametracker.com/search/?query=bitange

Wulle jbt teski off topic... pretrpeces ban  :tease2    :baby

// bitange // Wulle

lol, ovdje je sve vezano za Sd server...

Citadel of Pain

Quote from: ded4 on February 09, 2010, 10:46:04 PM
na server pito sam koji je to retard uradio i opet sam dobio kick

Čekaj, čekaj...hoćeš da kaоeš da si se adminu obratio kao retardu i dobio kick?

Pa kako da ti objasnim... :clapping

edit: izvinjavam se, nisam video, Zver već objasnio

Lun

Jbt od svake teme uspete da napravite zajebanciju.  :rofl :rofl :rofl

P.S. Kad je već tako, hebeš SD, eno Mix ušao u prvih 100.  :hat

ded4

Quote from: Citadel of Pain on February 10, 2010, 08:23:30 PM
Quote from: ded4 on February 09, 2010, 10:46:04 PM
na server pito sam koji je to retard uradio i opet sam dobio kick

Čekaj, čekaj...hoćeš da kaоeš da si se adminu obratio kao retardu i dobio kick?

Pa kako da ti objasnim... :clapping

edit: izvinjavam se, nisam video, Zver već objasnio

Ne, ne, ne, tad kad sam to reko nije bio ni jedan admin, bar ne pod svojim nickom, stoga takvo pitanje...

// bitange // Wulle

Hhahahah pa deda ti onda nisi kriv. Koji si ti lik. Pa ako si rekao "koji me je retard kikao" to se moralo odnositi na admina. Nije bitno da li si ti znao ko je admin ili ne, ti si rekao adminu da je retard. I uopste ne znas da li je bio admin tu ili ne, jer i ne znas ko je admin. Uvijek ima admin na serveru i potpisuje se uvijek razlicito, tako da ne znas ko je. A vidio sam ja kako se vi ponasate ako znate ko je admin. Ulizivanje i tako te stvari.... a dok macke nema, misevi kolo vode. Cim admina "nema" vi pocinjete sa vrijedjanjem i psovanjem.

ded4

e wule, ajde ne sviraj molim te, nepada mi napamet nikom da se ulizujem, pogotovu ne zbog igrice omg. A ADMINA cu uvek da prozivam, ko god da je, ako dobijem kick bez razloga!!!! :omg: :-[

ded4

93deki

Ovo nema smisla igrati 40 slota i jos kad je burg ili toujane nemozes da zivis od nade........Jako smor!  :omg:

// bitange // Wulle

Gdje ti vidis 40 slotova??? Ima 32 slota i od toga 6 ptivarnih, tako da za igrace ostane 26 :D

93deki

Prekljuce oko 6 do 8 je bilo sa 40 slota nisi mogao da dises :(  :yikes:

shonEEE

Pa ajme, nije valjda da ce sad trajno da ostane na ORG-u? (vidim da je prebacen)
Nemam 'de da igram :(

C[0]F!

Vracajte crack, nema vajde od ovoga...   :acute Ponekad se skupi ekipa na serveru, ali se brzo razidje... Po ceo dan prazno  :icon_confused:

$tring

Quote from: C0]F! link=topic=2294.msg44296#msg44296 date=1274220529]
Vracajte crack, nema vajde od ovoga...   :acute Ponekad se skupi ekipa na serveru, ali se brzo razidje... Po ceo dan prazno  :icon_confused:

Server koji je 24h pun sa gomilom citera, igraca koji vredjaju, psuju, svadjaju se, nama nista ne znaci... Ne da ne mislimo da vratimo crack SD, nego planiramo i MAIN da prebacimo na original.... Ako nista drugo ne pomogne, ugasicemo ga.

STEK

Quote from: string on May 23, 2010, 04:49:05 AM
Quote from: C0]F! link=topic=2294.msg44296#msg44296 date=1274220529]

Server koji je 24h pun sa gomilom citera, igraca koji vredjaju, psuju, svadjaju se, nama nista ne znaci... Ne da ne mislimo da vratimo crack SD, nego planiramo i MAIN da prebacimo na original.... Ako nista drugo ne pomogne, ugasicemo ga.
nek ostane ORG...ali nikako da ga gasis!!! :fighting:

tomi11

bas to sta kaze string,znaci il ostaje na org il ga gasimo,ne pada mi napamet da se vise ganjam sa retardiranim jazavcima i fazanima

tomi11

jos nesto ,nek oni momci kojima je stalo da server ozivi,tj onima koji podrzavaju da je org server,spajajte se sa svojim real nickovima a ne sa x,y nickovima.meni prvom nije isto ako vidim da je na serveru durden ili flomaster.za durdena znam godinama , a za ovog nikad cuo ,pa je neka logika da ti se draze napucavat s nekim poznatim imenom nego nepoznatim.

uzeo sam primjer durdena posto sam vidio u susjednom topicu da je imo nepotrebnih problema

STEK

Quote from: tomi11 on May 23, 2010, 01:40:54 PM
jos nesto ,nek oni momci kojima je stalo da server ozivi,tj onima koji podrzavaju da je org server,spajajte se sa svojim real nickovima a ne sa x,y nickovima.meni prvom nije isto ako vidim da je na serveru durden ili flomaster.za durdena znam godinama , a za ovog nikad cuo ,pa je neka logika da ti se draze napucavat s nekim poznatim imenom nego nepoznatim.

uzeo sam primjer durdena posto sam vidio u susjednom topicu da je imo nepotrebnih problema
a bolje igraju kad promene nick... :whip3:

tomi11

STEK

Quote from: tomi11 on May 23, 2010, 03:51:35 PM
to je kao neka fora
ma odakle znam..lupam...a mozda je... :shok

MASTERBLASTER

Server radi i radice !Cak sta vise osim nasih domacih klanova pojavljuju se i drugi ljudi tako da verovatno kroz jedno mesec dana ce raditi full.Jedino sto se vise igra uvece valjda je takva ekipa  :hmm

Luda Krava

Server se opet razradio poslednjih par dana danas bilo 20-tak igraca jedino sto sam primetio da kada dodje matmata bukvalno se isprazni server do poslednjeg igraca ili ostane nas 4-5,mozda bi trebalo tu mapu zameniti nekom drugom :hmm

AlekSerbia

Quote from: Luda Krava on January 05, 2011, 09:52:11 PM
Server se opet razradio poslednjih par dana danas bilo 20-tak igraca jedino sto sam primetio da kada dodje matmata bukvalno se isprazni server do poslednjeg igraca ili ostane nas 4-5,mozda bi trebalo tu mapu zameniti nekom drugom :hmm
bolje bi bilo da se samo doda neka mapa ... a matmata neka ostane .. pa ona je super ..