bitange

Eunet ADSL

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: P: GW account  (Read 1002 times)
July 23, 2009, 08:19:50 AM
Share |
komara
General armije

View Profile Email
Re: P: GW account

@ komara

no real life = money  this

Deca su extra pametna cim su nasli ovako dobar nacin za zaradu para. Wink2
Bar da dobiju pare e onda bi bilo ok ali ovako sipak!
Ti si lud, dobijaju vise nego sto mozes da zamislis. Pa samo onda budala sto je prodala "najjaci" account u WoW-u dobila neki milion...

btw. Ovakav isti account pre godinu i po dana je prodat za 1000 evra... Whistling
Dobijaju vlasnici ali ne i deca koja po ceo dan igraju igre pa mogao si na videu da vidis gde spavaju. To je cisto izrabljivanje da bi neki lenji Evropljanin ili Amerikanac imali skoro predjenu igricu jer ne mogu svoje debelo dupe da pomere,a i kakvo je uzivanje da ti neko drugi prelazi nivoe pa ja onda ne bi ni igrao!  drinks
Mozda ako komentarises ovaj tvoj snimak. Smiley
Ali ja znam ovog lika koji je prodao GW account, bilo kako bilo citao sam jedan clanak u casopisu "Digital" gde su pricali bas o tim prodajama accounta, i mogu ti reci da je to vrlo lep posao kako su ga oni opisali. otprilike vise ti se isplati da igras igricu mesec dana nego da radis negde za 200 e mesecno.
Ma da to je ok kad ti igras pa prodas i lepo zaradis a ovo drugo je cista proizvodnja i industrija  drinks

July 23, 2009, 03:05:37 PM
Share |
*SPARTANAC*
Guest

Ja prvi put cujem za takvu vrstu industirije. Ali realno moze da se svrsta u tu granu.
Znaci sledece godine uzecu 4-5 klinca iz kraja ubacim ih u garazu kupim neke krs kompove i dam im da igraju GW 2... Grin Grin

btw. u medjuvremenu mi se javio lik koji je hteo da kupi account (ne sa ovog foruma) ali je rekao da mu prodam za zlato u igricu i to za 2.500.000 zlata (100.000 zlata = 15-20 e). Nazalost ja vise necu da se zanosim sa igricom pa sam odbio ponudu.

July 23, 2009, 07:37:11 PM
Share |
Shadows
General-pukovnik

View Profile Email

Omg pa nemozes otic u menacnicu i razmenit te pare  ne razumem  rofl rofl rofl

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: