News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Da li znate Bitange?

Started by m.shadows, July 13, 2009, 04:52:23 PM

Previous topic - Next topic

m.shadows

Bitange dali znate koliko vas gazi EUnet army?
Evo jedan dokaz!:

Jednog lepog suncanog dana(danas) sam pitao MDSS-a(EUnet) dali oce da proba jednu stazu...I sad ja probo da posaljem, i nece kao nije nist primio. Kaze mi da odem na neki sajt pa da ostavim traku, tj da se uclanim i da je uploadujem.
Dok sam ja pokusavao da se ulogujem(registujem) on mi je tako lepo izvredja bitange, i pricao je da svi imaju WH da je pre 2 godine otkrio od njih nesto....Pomenuo je El Muertea, $alstone-a i jos neke koje je rekao da ne zna kako se sad potpisuju.
E kad sam to okacio reko sam da proba, on nije hteo jer je vidio je da je staza DIRT, pa sam mu reko nesto pa je ipak probo.
Nakon toga mi reko da je staza LOW i da je skroz GLUPA i dao mi par linkova da vidim "kako se prave" staze.
Ja sam mu reko da mi niko nece solit pamet i on mi reko noobe i sklonio me sa liste.
Steta jer nisam mogo prekopirat chat log da vidite kako je pljuvao po vama

Moja poruka MDSS-u:Ma oladi brate sto si glup svako ima pravo na svoje misljenje, i prestani da pljujes po bitangama!

P.S.Ovo sam postavio samo da vidite kakvi su momci!

VIP.er

Dali se pise odvojedno - da li   ;D

Funkerman

Quote from: VIP.er on July 13, 2009, 05:10:59 PM
Dali se pise odvojedno - da li   ;D

Heh bas sam i ja htio da napisem,pa Shadows imas li ti sprski u skoli ?!  :D

spdR

m shadows nisam ti hteo spustati ali tako mi dvolican delujes,ovde se uvlacis bitangama,tamo hvalis staze mdssa,a sve u svemu ja sam odavno postavio dokaz da su EUnetovci jadnici (pre svega zbog svog lidera)
ostalim igracima ne bi nista rekao (sem makidanceru,eeej danceru,koje babansko "ime") da im hotstep nije lider...

btw m shadows nemoj vise da se ulizujes :D

m.shadows

Quote from: spdR on July 13, 2009, 05:22:10 PM
m shadows nisam ti hteo spustati ali tako mi dvolican delujes,ovde se uvlacis bitangama,tamo hvalis staze mdssa,a sve u svemu ja sam odavno postavio dokaz da su EUnetovci jadnici (pre svega zbog svog lidera)
ostalim igracima ne bi nista rekao (sem makidanceru,eeej danceru,koje babansko "ime") da im hotstep nije lider...

btw m shadows nemoj vise da se ulizujes :D

Kome da se ulizujem?
Imam srpski u skoli al mi je mozak na raspustu.
I spdR nisam dvolican, samo menjam raspolozenje ;D
A ne hvalim staze, nego kako vozeeee...pa citaj post pre nego sto napises xD

Zver

Ako ti je ukljuceno cuvanje chat log-a, moyes jos da ga izvadis.

spdR

m.shadows

Quote from: Zver on July 13, 2009, 09:08:02 PM
Ako ti je ukljuceno cuvanje chat log-a, moyes jos da ga izvadis.
Kako?

$tring

EUNET je prijateljski klan, i imaju ok klan lidera - Hotstepa. Problem je taj sto primaju olako u klan ekipu za razne squad-ove pa im sve to izmakne kontroli u jednom momentu. Tako im se desilo da prime i tog malog seljaka MDSS (koji se inace toliko seljacio i prostacio, da je banovan sa foruma i servera). Nemoj se optercivati time.  :flag_of_truce

spdR

string hotstep ok lik ???  :shok :shok

mislim,ne zameram ti,ne znas neke stvari koje je napravio  :flag_of_truce

Citadel of Pain

Ljude delimo na one koji su dobronamerni i one koji to nisu. Hotstep spada u ove prve, a takvi se svecom danas traze.
Ako se nekom drugom zamerio za to nas bole tuki, steta samo sto primaju male prostacine u klan, ali to su izuzeci.

Zato vam molim da na bitange forumu ne pljujete eunet, ukoliko imate tu potrebu nacicete puno mesta na kojima cete biti lepo prihvaceni,
kao sto ima foruma na kojima se ruzno pise o nama. Uh pa do nedavno je nas forum koriscen za to....

domohomo

Quote from: Citadel of Pain on July 14, 2009, 02:48:46 AM
Ljude delimo na one koji su dobronamerni i one koji to nisu. Hotstep spada u ove prve, a takvi se svecom danas traze.
Ako se nekom drugom zamerio za to nas bole tuki, steta samo sto primaju male prostacine u klan, ali to su izuzeci.

Zato vam molim da na bitange forumu ne pljujete eunet, ukoliko imate tu potrebu nacicete puno mesta na kojima cete biti lepo prihvaceni,
kao sto ima foruma na kojima se ruzno pise o nama. Uh pa do nedavno je nas forum koriscen za to....
U koje ja spadam DDD...... Meni je dovoljno onaj skriptas iz euneta kako li se zove..... i jos nosi tag... jbg!!! :hat

$tring

Quote from: dominik on July 14, 2009, 04:52:05 AM
U koje ja spadam DDD...... Meni je dovoljno onaj skriptas iz euneta kako li se zove..... i jos nosi tag... jbg!!! :hat

Ti spadas u GAY grupu... treca grupa...  :rofl

m.shadows

Quote from: Citadel of Pain on July 14, 2009, 02:48:46 AM

Ok, spdR cuo si ga  :spiteful :spiteful

spdR

ako je on dobronameran,ja sam andjeo ^^ al nema veze

ovaj mdss novi vodja cod4 repke :shokk ali ne zadugo ^^ EUnet ni sa kim ne sme war da odigra od domacih klanova u cod4,to valjda govori nesto kolko su tamo ujebali situaciju ? S A M I su,svi ih mrze ^^