bitange

Eunet ADSL

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Bitange DM Rifle - review  (Read 1740 times)
July 21, 2009, 01:39:44 PM
Share |
$tring
Administrator
Načelnik generalštaba

View Profile WWW
Re: Bitange DM Rifle - review

Anzio krs za dm.pogotovo sto je max 4 igraca.zhtevamo neku drugu.

Dajte predlog...

Razmena Igara - http://www.razmenaigara.com
Virtualne Ture - http://www.360.rs
Web Design - http://www.mindnever.com
September 11, 2009, 08:32:24 AM
Share |
Paddy
Bitange
Potpukovnik

View Profile

Nekad davno sam igrao na nekom serveru custom mapu, Kings Valley se zvala (Egipat, piramide, pijesak), malo je povelika al posto ima na serveru uvijek igraca, mislim da ne bi bilo lose postaviti je, ako uopste moze. Ako ne, no problem. Inace server je super, ako je cisti DM Rifle, onda je bolje sto nema bombi i pistolja. Pozdrav.

September 11, 2009, 12:05:12 PM
Share |
Shadows
General-pukovnik

View Profile Email

Nekad davno sam igrao na nekom serveru custom mapu, Kings Valley se zvala (Egipat, piramide, pijesak), malo je povelika al posto ima na serveru uvijek igraca, mislim da ne bi bilo lose postaviti je, ako uopste moze. Ako ne, no problem. Inace server je super, ako je cisti DM Rifle, onda je bolje sto nema bombi i pistolja. Pozdrav.
Slazem se...za mapu nisam cuo...al probacu nac..

September 19, 2009, 05:31:49 PM
Share |
Staljin
Bitange
General-lajtnant

View Profile

Eve ovako,Pam 1.05,sa  rotacijom DM-TDM mora raditi,jer smo donedavno pilali na Austriji-Pam 1.05 DM-TDM( Tomi,Kadija,Masterblaster.....),a sad vise tamo ne igramo jer je ping iz nekog razloga skocio na 200-300,pa smo presli na zonu.A ako niste znali,izasao je novi CB mod,Epam,kojeg je Zna stavio na svoj pub Sd rifle,te jos 1 DM sa rotacijom DM-TDM,ako netko zna,Zna!!!,zna. Tako da je na zoni rotacija radila i na 1.05 DM-TDM,a radi i na novom Epam modu. I odmah da kazem,jer ce netko,vjerovatno moje rijeci krivo  protumaciti,da ovo nije reklama I.Zone,nego,samo govorim o onome sto je čovo uspio napraviti!!!

September 19, 2009, 07:18:11 PM
Share |
Shadows
General-pukovnik

View Profile Email

http://www.gamershell.com/download_38660.shtml
Na to mislis?

April 22, 2011, 02:50:03 PM
Share |
MirefromKazagici : )
Vojnik
*

View Profile

ako se nije zaboravilo na DM rifle server, da i ja sta pridodam Smiley
ko igra stalno na njemu (kada ima vremena za to) primjeti da kada dodje mapa El Alemein da pola igraca napusti server suicide, zasto ?! zato sto je mapa malo poglupa xD moj prijedlog, manje mape ... Toujane, Carentan i Matmata su uvjek pune mapa, al Egipat nam pokvari sav ćejf  bush
hvala  bye2

January 16, 2012, 12:02:56 PM
Share |
kerr
Vojnik
*

View Profile

Evo ovako da se i ja javim Cheesy Ja sam od ljudi koji vole jako dm i igro sam na dosta servera dm... Dali moze da se ubaci na dm All rifle i All sniper i pistolj moze a i nemora...Igrao sam na jednom seerveru koji se zvao LEDOVO taj server je bio 24 sata pun sa all rifle i all sniper. I da se ubace neke mape nove za dm. posto ove mape iz cod-a su sranje za dm - jedino toujana i carentan su ok! Eto to je moj predlog, pa ako moze da se ubaci bar da se proba a verujem da ce biti mnogo vise ljudi na serveru. Posto ni na jednom Bitanginom serveru ne mozes da uzmes sniper ko chovek uvek moze jedan sniper, a uglavnom svi igrachi najvise vole sa sniperom Smiley I zaboravio sam da napisem samo bez bombi Smiley pozZzZz!

January 16, 2012, 11:19:26 PM
Share |
radaca
SubAdmin
Potporučnik

View Profile Email

sve moze ali nemoj da mi diras bombe Cheesy

January 17, 2012, 08:15:26 PM
Share |
Norm@ndy
Poručnik

Nov bunar kopaj, u star ne pljuj.

/ /
View Profile Email

Evo ovako da se i ja javim Cheesy Ja sam od ljudi koji vole jako dm i igro sam na dosta servera dm... Dali moze da se ubaci na dm All rifle i All sniper i pistolj moze a i nemora...Igrao sam na jednom seerveru koji se zvao LEDOVO taj server je bio 24 sata pun sa all rifle i all sniper. I da se ubace neke mape nove za dm. posto ove mape iz cod-a su sranje za dm - jedino toujana i carentan su ok! Eto to je moj predlog, pa ako moze da se ubaci bar da se proba a verujem da ce biti mnogo vise ljudi na serveru. Posto ni na jednom Bitanginom serveru ne mozes da uzmes sniper ko chovek uvek moze jedan sniper, a uglavnom svi igrachi najvise vole sa sniperom Smiley I zaboravio sam da napisem samo bez bombi Smiley pozZzZz!
Pozdrzavam! All_Rifles  King

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: