bitange

Eunet ADSL

Poll
Question: Da li ste za legalizaciju Main servera?
Da - 43 (60.6%)
Ne - 11 (15.5%)
Sačekajmo još malo da vidimo stanje na SD serveru - 17 (23.9%)
Total Voters: 61

Pages: 1 [2] 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Da li ste za legalizaciju Main servera?  (Read 2502 times)
May 31, 2009, 05:39:20 PM
Share |
jogi d medvjed
Potporučnik
**

View Profile
Re: Da li ste za legalizaciju Main servera?

Ne znam ko je izbrisao post, ali postovi se brisu bas iz razloga da forum ne postane vašar. Evo ova tema je pravi primer za to. Pitao čovek šta mislite o legalizaciji servera, a vi pišete nešto što je dubooooooki OFF-TOPIC. Zar nije tako? ... Jel imate rubriku na forumu gde možete ovakve stvari da pišete? Imate.

I što to vrijedi kad i onda kad se piše u ispravnoj rubrici, tema biva izbrisana? Heh.

Na svakom drugom iole normalnijem foruum nije dozvoljeno ostavljati reply sa dva (i više miliona) smajlija kao odgovor. Kao i odgovori tipa : aha.... omg,lol itd.... Time se potpuno gubi smisao za zdravom komunikacijom pa ljudi koje stvarno zanima forum i priča oko neke teme jednostavno prestanu da čitaju forum. Evo ja sam pravi primer za to. Ne čitam sopstveni forum jer je zagađen i bilo da čovek pita nešto u vezi punkbustera, ili se priča o serveru - tema obavezno ode u off-topic.

Slažem se. Međutim dex^NSKov topic koji je obrisan nije bio te forme koju ovdje opisuješ.

A tebe dex^NSK, Mykel sigurno nije kikovao zbog snajpera... Meni se bar 30x desilo da kikam nekog sa snajpom jer čovek ode AFK a snajp ostane kod njega. I to nema smisla... Možda bi mogao malo opširnije da napišeš o čemu se radi a ne da "frljneš" post kao OFF-TOPIC gde ti padne na pamet. Ovako, ti tugaljivi postovi izgledaju kao da vas ne znam ni ja kako svi maltretiramo, a vi siroti i jadni patite zbog bitangi koje vas maltretiraju. E to je baš smešno...

Čovjek je pokušao raspravljati o tome, ali mu je netko obrisao čitavu temu na podforumu Cheats, ne samo jedan post.

May 31, 2009, 09:39:59 PM
Share |
MASTERBLASTER
Bitange
Potpukovnik

View Profile

Misljenje delim sa predsednikom! Ali sam glasao za!

June 01, 2009, 10:20:59 AM
Share |
$tring
Administrator
Načelnik generalštaba

View Profile WWW

Čovjek je pokušao raspravljati o tome, ali mu je netko obrisao čitavu temu na podforumu Cheats, ne samo jedan post.

Pazi.. ja ni ne znam o cemu je rec, ali mislim da ne postoji ni jedan server gde user-i imaju toliko demokratije kao ovde. Da biraju koja ce se mapa postaviti, da user-i otvaraju topice i glasanja 'da li ste za original' itd... Ne kazem nista  negativno u tom smislu, meni se to svidja sto je ovaj community ziv i se na neki nacin 'svi sve pitaju'... I sto se pazi na svakog usera da mu bude ugodno na serverima. Naravno, postoje tako neki debilni momenti koji se jednostavno dese... Nisam ni pricao sa Mykelom na tu temu kako i zasto je bio kick, ali dajte ljudi... nije mu glavu otkinuo, niti ga je kika-o zato sto je ovaj nosio snajp. Ali me ne bi cudio scenario da mu je Mykel rekao 'aj daj nam malo snajp' a ovaj skakao po tipki 4 sledecih 15 mapa.... Tako da.... ako je neko bi na serveru u to vreme, moze da polemise na ovu temu... ovako i ti i ja samo nagadjamo sta je bilo.... ali u svakom slucaju, nije smak sveta.

Ali ajde da ne idemo vise u off-topic. Mozemo otvoriti novu temu pa da pricamo o tome.

Razmena Igara - http://www.razmenaigara.com
Virtualne Ture - http://www.360.rs
Web Design - http://www.mindnever.com
June 01, 2009, 10:52:37 AM
Share |
SOLID
General armije

View Profile Email

Inace SD server propade   Grin

BOG JE IZMISLIO PIJANCE DA RUŽNE ŽENE NE OSTAJU SAME
June 01, 2009, 01:04:45 PM
Share |
*SPARTANAC*
Guest

flag of truce OR  aug OR  suicide ?!
Sta ti mislis solide sta bi trebao da uradim?

June 01, 2009, 04:11:22 PM
Share |
SOLID
General armije

View Profile Email

Plasim se da ti kazem..... shok

June 01, 2009, 07:42:54 PM
Share |
Funkerman
Potpukovnik

View Profile WWW

Cini mi se da je jos rano za Main, SD je trenutno u "tranziciji" i kad se on stabilizuje,istog momenta staviti i Main na org,jer ako bi se u ovom momentu i Main stavio na org. ne bi bilo dobro za community,jos malo sacekati da se SD stabilizuje i bice to ko "bombona"

June 01, 2009, 08:03:34 PM
Share |
*SPARTANAC*
Guest

Cini mi se da je jos rano za Main, SD je trenutno u "tranziciji" i kad se on stabilizuje,istog momenta staviti i Main na org,jer ako bi se u ovom momentu i Main stavio na org. ne bi bilo dobro za community,jos malo sacekati da se SD stabilizuje i bice to ko "bombona"
mislim da i to radimo Wink2
Samo kad bi se vi sto imate org igrali malo cesce na SDu umesto MAINu brze bi isla ta "tranzicija." scenic

June 01, 2009, 08:12:34 PM
Share |
ToTo
Bitange
Načelnik generalštaba

View Profile

Apsolutno sam ZA!!! Juče udjem na main, kad tamo još gore nego što je bilo na SD-u. Tri idiota spamuju, piskaraju i nerviraju ostale igrače. original pod HITNO!!! SD jeste malo prazan u zadnje vreme, ali tvrdim da će biti opet pun, kad svi serveri budu org. Takodje, lepo vreme čini svoje, pa je i zato manje igrača, ali kada ih ima i kad igramo, nema vise smarača i prava je milina sad tamo igrati.
« Last Edit: June 01, 2009, 08:15:30 PM by ToTo »

June 01, 2009, 08:15:20 PM
Share |
jogi d medvjed
Potporučnik
**

View Profile

Ali ajde da ne idemo vise u off-topic. Mozemo otvoriti novu temu pa da pricamo o tome.

Oke: http://www.bitange.com/forum/index.php?topic=1992.0

June 03, 2009, 12:03:25 PM
Share |
$tring
Administrator
Načelnik generalštaba

View Profile WWW

Ne bih se slozio sa tobom. Smiley Meni to nije propadanje... cak i kada igram 4v4 lepse mi je nego 16v16 sa 8 citera... jebi ga.  Whistling

Razmena Igara - http://www.razmenaigara.com
Virtualne Ture - http://www.360.rs
Web Design - http://www.mindnever.com
June 03, 2009, 12:53:22 PM
Share |
SOLID
General armije

View Profile Email

Ne bih se slozio sa tobom. Smiley Meni to nije propadanje... cak i kada igram 4v4 lepse mi je nego 16v16 sa 8 citera... jebi ga.  Whistling
Bio sam u ocaju.... Roll Eyes    Inace sad se malo popravila situacija....  rock3

June 03, 2009, 09:41:02 PM
Share |
~LoneWolfs~Extreme
Pukovnik
*

View Profile

Glasao sam za 3. opciju, ovo sto ste stavili org sd je pun pogodak i stvarno je milina igrat,a ali treba malo pricekat da ljudi dodu i stalna ekipa pocne igrat, e kad se to dogodi onda bubnut i main, a garazu ostavit "njubovima".I totalno se slazem sa Stringom lijepse mi je igrat 4v4 opusteno sa normalnom ekipom nego 11v11 gdje se nezna ko pije,a ko plaća, a vecinom mi nevini (bez cheata) plaćamo i gubimo zivce.
I jos nesto nemozete rec da nije bilo citera na SD kad masu puta dok igram, a trenutno igram rijetko zbog skole vidim neki nick kako ulazi i automatski bude izbacen zbog raznih pomagala u igri.

Ko s dicom liga popišan ustaje!
April 03, 2010, 07:53:40 PM
Share |
Eskimko
General-major
**

razom-sd@hotmai.com
View Profile Email

hocete necete main je preso na  org   dummy  Cry

April 03, 2010, 07:55:22 PM
Share |
IronC
Administrator
General armije

View Profile

Pa zar to nije divna vest  Shocked

" Stranger in a Strange Land "
Pages: 1 [2] 3   Go Up
  Print  

Jump to: