News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

BITANGE+BUDALETINE=VOLTRON

Started by Podpredsednik, February 03, 2008, 07:02:42 PM

Previous topic - Next topic

Sta je najbolje ciniti?

Zahvaliti se BITANGAMA na velikodusnom pozivu i biti BUDALETINE kao i do sad!
9 (50%)
Postati BITANGE kao i oni!
4 (22.2%)
Slazem se sa recima urednika!
2 (11.1%)
Ko je ovaj topic napisao, taj nije normalan!
2 (11.1%)
Povecati PREDSEDNIKU platu!
1 (5.6%)

Total Members Voted: 14

Voting closed: February 03, 2008, 07:02:42 PM

Podpredsednik

Nasi dragi prijatelji BITANGE predlozili BUDALETINE budu deo njihovog klana. Nista konkretno nismo pricali o tome, pa zato sam hteo da postavim upitnik ovde i da svako moze da izrazi svoju zelju u vezi ovoga.

Rec urednika: BUDALETINE unose zivost i humor sto na serveru, sto na forumu! Na rodjendanu BITANGI je bilo dosta pozitivnih komentara, dosta se pricalo o komicnim glupostima koje izvode BUDALETINE, pogotovo o postu koji je RAMBO napisao! Znano je da BUDALETINE nisu vrsni igraci, sto bi umanjilo kvalitet BITANGI, u slucaju da udjemo u njihove redove. Po meni bi bilo najpametnije da BUDALETINE budu specijalna jedinica (SPECIJALCI)! Kad neko od nasih igraca bude veoma dobar, moze biti pomoc BITANGAMA pri WAR-ovima, mogu se napraviti posebna imena za te slucajeve, gde bi BUDALETINA imala ispred nicka //Bitange//! Bilo bi lepo kad bi smo dobili free slot-ove, ako je to moguce, ako bi smo postali "deo" Vaseg clan-a!

5i5a

uhhhhhhhhhhhhh,tesko mi je da se odlucim.hmmmmm.Evo ovako,predsednice ipak si ti predsednik i imas moju podrsku,neka tvoja rijec i odluka bude zadnja ma kakva got ona bila.Drago mi je ipak sto si bio toliko velikodusan i sto si htjeo da na demokracki nacin{glasanjem}doneses odluku na dato pitanje.I na sledecim izborima imaces moj glas.

potpredsednik Rambo

Treba te zabraniti!

Koliko vidim Sefe, ostace ti plata kao i do sada.
Ja sam, iako to ne moram da kazem, glasao da ostanem Budaletina.
Opet, apsolutno se slazem sa rijecju urednika. Mi jesmo specijalna jedinica i kao takvi zasluzujemo poseban tretman(a ne moz se reci da ga nemamo).
Jos je nama puno ostalo...da porastemo, pure da se najedemo da bi mogli da igramo punim potencijalom.
evo na primjer ja... ja sam ti moj sefe bio totalni duduk kad sam poceo da igram. sad sam apsolutni duduk, sto je vidan napredak.
sada znam svako zrno pijeska u tobruku... znam kud ce tomo pokusati da se probije, znam da ce zvijer zaleci prije nego sto me rokne, apsolutno mi je jasno da sam je*o jeza u bodljikava ledja ako udjem u tunel i tako dalje i malo poblize.
eto...ostalo mi je jos samo 20-ak mapa da naucim i bicu expert!
Ja sebe sefe danas smatram specijalcem a tvoje umilne rijeci(kako nema boljih vojnika od nas, budaletina) samo ucvrscuju to misljenje i da ne kazem smatranje.

Jos jedna napomena****
Nama bi sefe dobro dos'o neki teren za vjezbanje, da se malo koordiniramo. Pitaj bitange imal kakva poljana da nam je mogu obezbjediti.

drug Rambo

Podpredsednik

Hvala Vam na recima podrske!!!

RAMBO, sto se tice poljane, BITANGE spremaju veliko iznenadjenje za sve posetioce njihovog servera, sto ce mnogi primiti sa odusevljenjem! Ne zelim da odajem sve, to ostavljam njima da ucine. Moram priznati da sam ja time odusevljen, potseca malo na nacin zivota omladine jos u vreme bivse SFRJ!!!!

5i5a

Nemoj samo da moramo nesto kopati,kanale,rupe i sl. ici raditi na izgradnji autoputa. 8)

5i5a

Nemoj samo da moramo nesto kopati,kanale,rupe i sl. ici raditi na izgradnji autoputa. 8)

potpredsednik Rambo

Ajme nama.
Sefe, ja ne znam koliko ti pamcenje seze u proslost ali nije ta socijalisticka omladina zivjela bas Bog zna kako. Dobro, to zavisi i od perioda. Prihvatamo ako se tice perioda od 83-84 nista ranije.
Sto bi rek'o drug Sisa uvalice nam lopate i grablje i hop..dok si reko keks eto ramba na nekoj livadi gdje travu kosi.
A meni ta slika nikako ne prija.
Jedva sam sa thompsonom naucio rukovati, ko ce se sad privikavati na lopatu.

Rambo

Podpredsednik

Ti mislis da bi se Vas predsednik toliko radovao da je lopata u pitanju???  :D  :D  :D

mean

Kako si se samo VOLTRONA setio? :lol:  :lol:  :lol:

5i5a

predsednice a zar ne treba da o datoj temi odlucis ti,odnosno mi iz klana.sta ima neko glasati ako nema veze sa nama. 8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)

potpredsednik Rambo

Quote from: "5i5a"predsednice a zar ne treba da o datoj temi odlucis ti,odnosno mi iz klana.sta ima neko glasati ako nema veze sa nama. 8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)

Kapetane, predsjednik je pruzio sansu svima, dakle i onima koji nisu te srece da budu Budaletine da glasaju, sto je izuzetno demokratski.
E sad, stav 2 člana 4 Ustava Budaletina jasno kaze:
U slucaju da se predlog iznese na glasanje a rezultati ne budu u skladu sa ocekivanjima, Predsednik ima pravo dati odlucujuci glas koji ce kao takav jedini biti validan.

Stav 5 opet kaze:
U slucaju da Predsednik nije u mogucnosti da da odlucujuci glas isti moze dati osoba koja je minimum 4 puta konzumirala alkoholno pice u centru Opova.

Stav 6:(Amandman usvojen na sjednici)
Glasali ne glasali bice kako ja kazem.
U potpisu Predsednik

Dakle, u svakom slucaju bilo ga il ne bilo bice kako on kaze, jer ja jos ne znam nijednog ovde koji je popio 4 pica u centru Opova(ja sam jedno sa Micom postarom).

potpredsednik Rambo

AJDE SVE, SVE MOGU DA PRIHVATIM...

ALI...

KO SE PAMETAN NASAO DA GLASA DA TEBI POVECAJU PLATU????

DA TI NECES OPET NA BARBADOS?
ODES LI, VISE NECE BITI TUGALJIVIH POSTOVA I SUZA VEC ZNA SE...

Zver

Iz cisto demokratskih razloga, kao i iz razloga razdvajanja elite od obicnog stanovnistva, ja sam glasao da se prededniku poveca plata. Kada sam ga video u novom sadu u klubu gerila, video sam da jednostavno nije dovoljno to sto covek dobije iz budzeta za organizovanje izbora i izborne kampanje. Takodje i oebs trazi svoje honorare kao i ljudi koji nadgledaju izbore. Naravno odredjena kolicina alkoholnih napitaka, i lakih droga je potrebna da bi se cela predizborna kampanja fizicki izdrzala.
Mislim da je povecanje predsednicke plate opravdano i sa stanovista povecanja cene potrosacke korpe, mleko je skocilo sa 75 na 88 dinara, ulje sa 63 na 96,kao i mnogi drugi proizvodi neophodni za zivot koji su usled ekonomskog rebalansa promenili cenu na vise.

Podpredsednik

Quote from: "Zver"Iz cisto demokratskih razloga, kao i iz razloga razdvajanja elite od obicnog stanovnistva, ja sam glasao da se prededniku poveca plata. Kada sam ga video u novom sadu u klubu gerila, video sam da jednostavno nije dovoljno to sto covek dobije iz budzeta za organizovanje izbora i izborne kampanje. Takodje i oebs trazi svoje honorare kao i ljudi koji nadgledaju izbore. Naravno odredjena kolicina alkoholnih napitaka, i lakih droga je potrebna da bi se cela predizborna kampanja fizicki izdrzala.
Mislim da je povecanje predsednicke plate opravdano i sa stanovista povecanja cene potrosacke korpe, mleko je skocilo sa 75 na 88 dinara, ulje sa 63 na 96,kao i mnogi drugi proizvodi neophodni za zivot koji su usled ekonomskog rebalansa promenili cenu na vise.
Hvala ti ZVERKO, malo si losije informisan oko skoka cena, mleko za telo koje ja koristim kosta oko 375 a ulje za masazu je oko 430!!! Stvarno bi ste svi trebali da glasate ko ZVERKO! :)

Odgovor za 5i5u i Ramba: Znate i sami u kakvoj drzavi zivimo, ovo glasanje je cisto tu da zamaze oci raji, hehehe!

Podpredsednik

Hvala MEANU za napravljenu semu naseg buduceg tajnog oruzja, "kojeg se niko da sad nije setio"! Posto su BUDALETINE mozak ove operacije, moraju imati i najtvrdje mesto, gde inace i stoji mozak. Ja sam vec obelezio to mesto, a BITANGE slobodno mogu da se baskare po ostatku olupine!

potpredsednik Rambo

Nema sanse da se nas trojica zguramo tu!

Posto si ti glavni, ti ces sefe tamo a mi kako se snadjemo.

korisnik2007a

I ja sam dao svoj glas....Posto sam medju prve tri budaletine ovde imam pravo i da kazem kako sam glasao....Hvala,ali mozda drugi put....Budaletine su posebna strateska ekipa letenja po stazi i bezumnog pucanja u saigrace, i takvi cemo i ostati ukoliko nam se ne ponudi mito...

A ti predsednice videcu nesto da ti sredim za platu...ali ako budes navaljivao zajedno sa Kostunicom cu ti je smanjiti...

kazanova

ja nenapustam moje budaletine! :ziveli :ziveli      *budaletine*NOZ

Stefan

Meni bi bilo dovoljno samo da mi imam privatan slot tj. da udjem bez cekanja!

Podpredsednik

Quote from: kazanova on April 04, 2008, 03:49:48 PM
ja nenapustam moje budaletine! :ziveli :ziveli      *budaletine*NOZ
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

|ndb| Dusan Silni

BITANGE+BUDALETINE=ZONA KATASTROFEE!!!
:ziveli

Podpredsednik