News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

BITANGE VS [CRO] CLAN

Started by VIP.er, January 15, 2008, 01:11:33 AM

Previous topic - Next topic

VIP.er

Moji postovani saigraci i saborci! Dosao je cas da se pokaze od cega su bitange napravljene...od fegeta ( tipa El Fegete  :lol:  :D  :P ) ili od killera i flag carriera... Salu na stranu, u utorak odnosno sutra pita me  za war ako smo slobodni po mogucstvu lik iz CRO klana  preko xfire-a... MOLIM IZJASNITE SE (u pitanju je SAMO CTF btw) tako da ono muxaxaxa  :twisted:

Citadel of Pain

$tring

Quote from: "VIP.er"Moji postovani saigraci i saborci! Dosao je cas da se pokaze od cega su bitange napravljene...od fegeta ( tipa El Fegete  :lol:  :D  :P ) ili od killera i flag carriera... Salu na stranu, u utorak odnosno sutra pita me  za war ako smo slobodni po mogucstvu lik iz CRO klana  preko xfire-a... MOLIM IZJASNITE SE (u pitanju je SAMO CTF btw) tako da ono muxaxaxa  :twisted:

Ja sam za! Samo da vidimo koliko ce se nas skupiti! .... ajde na xfire sam ceo dan pa cemo se nahvatati!

SALTSTONE

jbg......usro sam motku...bio sam umoran a mislio sam da to nece uticati na moju igru....medjutim tragedija !!!  :oops:
    Svaka chast mojoj ekipi koja  nije razocarala !!!  :ziveli:

IronC

Quote from: "SALTSTONE"jbg......usro sam motku...bio sam umoran a mislio sam da to nece uticati na moju igru....medjutim tragedija !!!  :oops:
Ja sam popizdeo juce zbog neta toliko je bio los i inace je los ali juce je bio posebno los tako da nisam hteo ni da igram nisam bio za racunarom celo vece...

SALTSTONE

Quote from: "IronC"
Quote from: "SALTSTONE"jbg......usro sam motku...bio sam umoran a mislio sam da to nece uticati na moju igru....medjutim tragedija !!!  :oops:
Ja sam popizdeo juce zbog neta toliko je bio los i inace je los ali juce je bio posebno los tako da nisam hteo ni da igram nisam bio za racunarom celo vece...

A da nepricam o netu....na svakih 30 sec rez i tcanje u mestu na po 5 sec....dovoljno da se pogubim ionako kilav.....jako sam popizdeo :grrr:

El Muerte

Ali ipak smo do kraja odigrali makar jednu mapu CTF.
Ovaj SD mi tako Counter-ashki da je to strashno.Sve se radi sistematski, nema improvizacije, pokrivanja i naravno ludachkog rush-a :)

IronC

Pa sta se desilo? Kakav je ishod bio?Ko je igrao od nasih?

SALTSTONE

Quote from: "IronC"Pa sta se desilo? Kakav je ishod bio?Ko je igrao od nasih?
El Muerte,
Citadel
String
Viper
Clumsy
Rudy
Saltstone

btw....nisam dzabe sebe stavio na poslednje mesto   :lol:

Ishod na koji nisam bio u stanju da utichem...pa...jako tesko...CTF je bio nash a SD njihov ako se dobro secam  :roll:

Citadel of Pain

ma ko babe neke smo igrali...posebno SD.
postavice string statistiku pa ce se tako najbolje videti
koliko smo kilavo odigrali.

Momci dobro igraju, imaju zlog snajperistu a mi snajper nismo ni imali.
Probao clumsy da ga nosi ali je izazvao opsti smehotres na ts
posle 7-8 uzastopnih promasaja  :lol:

clumsy

ma daj covece, pa mi smo odlicno odigrali. cinjenica je da ne igramo sd i smo navikli na CTF. da vezbamo par dana otresli bi ih kao sline. mnogo smo trcali misleci da je ctf. to treba polako i da ne ubijamo sami sebe :)
tu sam ja na prvom mestu :)

mean

Ili na "burgundiji",$tring trci sa bombom,izleti clumsyju pred sniper,on ga ubije a bomba skine clumsyja :lol:   2x

clumsy

ma ono kada sam ostao sam sa pumparicom i sakrio se iza flaka a oni ne mogu da me ubiju. to je biila fora :)
za snip necu da se hvalim :D

mean

Quote from: "clumsy"ma ono kada sam ostao sam sa pumparicom i sakrio se iza flaka a oni ne mogu da me ubiju. to je biila fora :)

hahahahahaaaaaa i uspes da postavis bombu :lol:

Citadel of Pain

i da to sve je bilo propraceno vec neizostavnim ponavljanjem

SD je sranje, SD je sranje  :roll:

a kada vec pricamo o sablonima, mi smo hteli torbruk ctf da igramo...
a to je cista improvizacija...sablon nemamo...osim jedan cuva tunel na stepenicama, jedan je na sredini, kroz tunel se ne ide, ostali drze terasu  :lol:

mislim da postaje besmisleno spustanje ekipe koja zna da igra SD i te
price kako je CTF neka preterana pamet i divno igranje a ne manijacno sponovanje i opsta ludnica u kojoj se mi dobro snalazimo kada igramo godina jedno te isto..

Ceo svet igra SD..postoji razlog za to. Bio bi red da ga vec jednom naucimo.

mean

Quote from: "Citadel of Pain"Ceo svet igra SD..postoji razlog za to. Bio bi red da ga vec jednom naucimo.

E onda kada nas se skupi 8 u igraonici mozemo da oprasimo SD,a ne da otkazujemo igranje :wink:

VIP.er

Quote from: "mean"
Quote from: "Citadel of Pain"Ceo svet igra SD..postoji razlog za to. Bio bi red da ga vec jednom naucimo.

E onda kada nas se skupi 8 u igraonici mozemo da oprasimo SD,a ne da otkazujemo igranje :wink:

Sta bre kad se nadjete u igraonici... a gde su tu bitange koje nisu iz NS...AAAA :?:     :wink:

VIP.er

A i slazem se da SD mora da se vezba...Na Matmati, na kojoj sam btw ja bio ocajno los i kako rece Citadel igrao kao baba, su nas razvalili... I mora se priznati da vecina bitangi prica de je SD glup samo zato sto nisu igrali ivezbali i ne znaju da ga igraju pa se vade... medjutim zato i postoji vezba :wink:

Citadel of Pain

Quote from: "mean"

e pa to je vec ideja!  :idea:

Ako nas se manje skupi, sednemo u vip pa na war serveru odigramo sd
sa plavim bitangama... i sa crvenim kojima je postalo zanimljivije da ubijaju nubove na serveru i prate statistike nego nase tradicionalno nedeljno lomljenje.

[WC]=CyClops=

Quote from: "Citadel of Pain"i sa crvenim kojima je postalo zanimljivije da ubijaju nubove na serveru i prate statistike nego nase tradicionalno nedeljno lomljenje.

Nemoj ti meni nubove :P

Hoćete vjeоbati, samo fino recite, lako se sredi sparing partner, ima nas na serveru koji će vam servirati pristojnu porciju olova.

Ja bi čak volio da probamo sloоiti fight bitange vs. "regularne izgoretine sa servera", a sigurno bi se našlo još par ljudi spremnih za neke 5vs5 vjeоbe (tako se igra CTF na clanbaseu koliko sam čuo, ne znam po kojim vi pravilima igrate?).

Eto svaki dan je 3-4 ZD-a online, nismo klan pa nemamo neku taktiku, ali pristojno igramo. Još nam bacite Deathcharge a.k.a GUSTE da sgusne, njubinha ako je voljan i još ponekog dobrog igrača (npr FreeStyler i da ne nabrajam sad, ima ih dobrih dosta) i eto vam n00bova sa servera na kojima nećete tek tako nabiti statistiku već moоda i uvjeоbate štogod :)

A ono kad ima 30 igrača, bitange na jednoj strani, a ostali na drugoj, od čega su par dobrih i hrpa njuba-truba koji ni neznaju što je tunel, a kamoli da ne ulaze u njega u trenucima dok su im suborci na gornjem platou...onda to i nije vjeоba, to je smijurija.

clumsy

hehehe. pa to moze vec danas. posto smo totalno ne uvezbani itd. moglo bi se nesto organizovati, pa malo da se ubijamo. sd ili ctf. nije vazno. ako si voljan moze. nista posebno, samo neka vezba itd.

SALTSTONE

Quote from: "[ZD=CyClops="]
Quote from: "Citadel of Pain"i sa crvenim kojima je postalo zanimljivije da ubijaju nubove na serveru i prate statistike nego nase tradicionalno nedeljno lomljenje.

Nemoj ti meni nubove :P

Hoćete vjeоbati, samo fino recite, lako se sredi sparing partner, ima nas na serveru koji će vam servirati pristojnu porciju olova.

Ja bi čak volio da probamo sloоiti fight bitange vs. "regularne izgoretine sa servera", a sigurno bi se našlo još par ljudi spremnih za neke 5vs5 vjeоbe (tako se igra CTF na clanbaseu koliko sam čuo, ne znam po kojim vi pravilima igrate?).

Eto svaki dan je 3-4 ZD-a online, nismo klan pa nemamo neku taktiku, ali pristojno igramo. Još nam bacite Deathcharge a.k.a GUSTE da sgusne, njubinha ako je voljan i još ponekog dobrog igrača (npr FreeStyler i da ne nabrajam sad, ima ih dobrih dosta) i eto vam n00bova sa servera na kojima nećete tek tako nabiti statistiku već moоda i uvjeоbate štogod :)

A ono kad ima 30 igrača, bitange na jednoj strani, a ostali na drugoj, od čega su par dobrih i hrpa njuba-truba koji ni neznaju što je tunel, a kamoli da ne ulaze u njega u trenucima dok su im suborci na gornjem platou...onda to i nije vjeоba, to je smijurija.

U pravu si CYClops...ima dobrih igracha na serveru i meni licno zna da bude jako zanimljivo kada se nadju dve podjednake strane...zato bi trebalo da organizujemo war-ove kako to zadovoljstvo ne bi bila samo slucajnost vec standardna i napeta pucacina bar dva puta nedeljno :)
     Zato treba da se dogovorimo kojim cemo danima da se nalazimo na WAR serveru i da napravimo raspored igracha " uglavnom iz prvih 50 po statistikama " mada naravno ni te statistike ne moraju da budu presudan faktor....napravicemo selekcije igracha kojima ce biti upucen poziv za war !!!  :ziveli:

[WC]=CyClops=

Nego ako vam se sviđa idea, a ja sam osobno baš za, mislim da bi bila luda zabava.

Dakle, organizirate figtclub (netko od admina). Mi ne-bitange se prijavimo ko bi mogao doći, i admin fino privatnom porukom pošalje password za server i IP servera.

I to ako imate server koji ne ulazi u ove public statse, da ne bi netko od nabrijanih na statsitiku odbio igrati jer nema n00bova za klanje, već je malo gustiš :)

Stavite na pool dane i sate da se ljudi izjasne kad mogu, pa se vodite ptavilom kud svi tu i mali Mujo.

Ja sam nekad organiziravao sve te stvari jer sam vodio klanove u AA:O, UT:SF i IL2. Pa vam iz iskustva preporučam ponedjeljak i četvrtak, te nešto kasniji sat oko 21 ili 22h. Tada obično većina ljudi moоe.

Samo nemojte vikendom jer petkom i subotom ljudi izlaze van, pijanke i to i nisu baš na vrhuncu za igru, nedjeljom dolaze sebi jer ponedljkom se radi, ide u školu i što sve ne.

Ovo zaista treba probati, sigurno bi bio opak okršaj (ako i ne iz prve onda sigurno nakon par rundi kad se ekipe ušeme malo u teamwork), a bitange bi usput vjeоbale za warove koje kako vidim igrate.

Citadel of Pain

Quote from: "[ZD=CyClops="]
Ja sam nekad organiziravao sve te stvari jer sam vodio klanove u AA:O, UT:SF i IL2.

e sad posto si se izlanuo ja te kao jedan od admina bitangi proglasavam za organizatora, nadam se, redovnog opustenog jednom nedeljno war-a između bitangi i vas ozbiljnijih sa servera.

ideja koju si dao je odlicna pa se nadam da ces je i sprovesti onako kako si je zamislio jer, iskreno, ako to ne uradis ti veruj mi nece niko drugi.

A siguran sam da kada god da se zakaze takva zajebancija bice uvek
gomila bitangi raspolozenih za dranje :)

pozdrav

VIP.er

Evo ja jesam raspolozen za dranje...Samo cije dranje, to ce se tek videti ako bude ista od ovoga, a lepo zvuci :)

Rawentk

Eto pozdrav i od mene,samo da vas obavjestim da je inace cro klan jedan od najslabijih klanova u hrv.,moj ex klan ih je redovito ostavljo na nuli zato sto ekipa nema taktiku ko sto je nemaju ni bitange,znate igrat ctf al za sd treba imat treninga,ne mislim samo na igranje warova nego i na slaganje taktike na serveru,igranje 5v5 bitange između sebe ,pronalazenje rupa u obrani i napadu itd.

[WC]=CyClops=

Eh nisam nividio ovo. Upao sam u neku ljutu poslovnu guоvu trenutno pa odgađam ove aktivnosti za naredni mjesec. Glupo mi je traоiti ljude da se pojave a onda da sam ne dođem.

Počinjem sakupljati bandu voljnu za triskanje na PAM-u od 2. mjeseca kad se vratim iz Zagreba (već me depresija krpa kad se sjetim glupog vremena, magle i hladnoće koja me tamo čeka).

Laf

Igrao sam dva war-a sa Bitangama i moram vam reci da nisam odushevljen igrom,pogotovo svojom.Bili smo izgubljeni i rasijani,trcali po mapi kao kakve avetinje koje cekaju da ih ubiju pa da nastave s trcanjem posle stvaranja.Ja mislim da bi trebali da se organizujemo barem jednom nedeljno da igramo bitange vs bitange,da se pomijeshamo i vjezbamo SD i CTF.Mislim da ce se bitange tako mnogo bolje upoznati u igri i navici na timski i samo timski rad! Nema potrebe da trazimo krivce dje ih nema,isto tako i da nismo imali problema sa konekcijama protiv RR klana i zlih majki izgubili bismo.Tako da je bolje da poradimo malo na usavrshavanju war igre!!!!

Zivjeli!!!!

Sve vas Voli Laf goli!!!!

Rawentk

Evo ovo sta je laf reko stoji,ja sam vam ponudio pokazat taktiku,mđutim interes su pokazali samo clumsy i zver i nes sitno spartanac,kasno je na waru slagat gdje ko stoji,pozicije se moraju znat,ostali protiv kojih igramo zanju svoje pozicije i ne trce po mapi ko bez glave jer inace ostaju bez njih.

VIP.er

Quote from: "Rawentk"Evo ovo sta je laf reko stoji,ja sam vam ponudio pokazat taktiku,mđutim interes su pokazali samo clumsy i zver i nes sitno spartanac,kasno je na waru slagat gdje ko stoji,pozicije se moraju znat,ostali protiv kojih igramo zanju svoje pozicije i ne trce po mapi ko bez glave jer inace ostaju bez njih.

Zaboravio si mene deda  :P . Ja sam skoro uvek za trening( kad nisam u skoli )  :)  ali.... jbg nema zainteresovanix