X-Ray anti cheat! New on CB

Started by *SPARTANAC*, April 22, 2009, 04:53:22 PM

Previous topic - Next topic

*SPARTANAC*

Ukratko, ovo je program koji cete uskoro morati da palite pre nego sto pocnete da igrate CB war (mislim da je isto i za ESL).
On ce praviti nasumicno SS-ove u toku wara i posle wara ga iskljucite i uploadate SSove. prilicno lako, ne znam samo kako ce uticati na procesor.
Download link i uputstvo:
http://www.xraygaming.com/index.php?pageid=xac-download

Nadam se da ce ovo resenje da potraje. :vava

Zver

Ako ne bude hvatao bas gomilu ss - ova za vreme partije, nece biti nikakvog opterecenja za komp

Citadel of Pain

*SPARTANAC*

@ zver, za pola sata uhvati oko 5-6 SSova. ali brinem se zbog laggova...

Zver

Nema lagova spartanac ako se to skladisti na lokalnom disku pa posle partije uploaduje na net

*SPARTANAC*

Shooter

komara

Ne znam da li je slucajnost ali sam juce naleteo na CIKA KURETA na jednom serveru nik mu je bio Cika kure x-ray test,svi znamo da je on jedan od glavnih dilera cheatova pa ne znam da li je isprobavao bas to o cemu pricate.

*SPARTANAC*

Iskreno ne bi me zacudilo! Jednom citer zauvek citer :icon_dick:
Samo ovu stvar ne moze da zajebe, bukvalno slika ceo ekran i zapisuje svaki SS u tvom logou na netu, tako ako ne uploadas SSove automatski si sumnjiv. PB SS je mogao da se prevari jer je na mombotu npr napravljena fora da ga pokrene posle igrice, a kad vadie PB SS on slika, vam sliku u igri...... poenta je da je PB SS postao nemocan protiv citera.

$tring

Quote from: *SPARTANAC* on April 22, 2009, 10:34:22 PM
U pravu si. Lagove nisam imao. Ova stvar radi perfektno, evo linka SSova:
http://www.xraygaming.com/index.php?pageid=screenshots&userid=81871

aha! uhvatio sam te.... citeruuuu! :) Salu na stranu, sjajna stvar zaista. Jos samo kada bi bila uradjena tako da joj ne mogu nista cheat banditi bilo bi super. Ovako su samo pokvarili jednu lepu igricu... Iskompleksirani klinci.

jape

Quote from: *SPARTANAC* on April 23, 2009, 11:43:51 AM
Iskreno ne bi me zacudilo! Jednom citer zauvek citer :icon_dick:
Samo ovu stvar ne moze da zajebe, bukvalno slika ceo ekran i zapisuje svaki SS u tvom logou na netu, tako ako ne uploadas SSove automatski si sumnjiv. PB SS je mogao da se prevari jer je na mombotu npr napravljena fora da ga pokrene posle igrice, a kad vadie PB SS on slika, vam sliku u igri...... poenta je da je PB SS postao nemocan protiv citera.

Toliko o tome ... :)

*SPARTANAC*

vec?! :down :||
Pa da ne poverujes, majke mi. GLUPI HAXORI! :icon_grrr:

dexnsk

Omg ovi chiteri me svakog dana sve vise i vise asociraju na neke dobro organizovane sekta, al stvarno...

komara

STEK

ma ovaj JAPE preskilovan HACKER..... :tease2

spdR

Pa da izmisle ne znam kakav AC program opet ce ga nakon nekog vremena sjebati...BTW ne slika ti samo ss-ove,nego uopsteno radi kao pb da proverava da li imas hax i slicno...Nesto kao AEQUITAS na ESLu...

jape

Quote from: bakitos on April 23, 2009, 02:30:26 PM
ma ovaj JAPE preskilovan HACKER..... :tease2
Pa da, ja sam redovan chlan foruma netcoders ^^

Kao sto je rekao spider, ne hvata samo SS vec i skenira procese koji su trenutno aktivni i sumnjive objavljuje na profilu

$tring

Ma sta god da radi, samo da nema vise citera.... Postalo je strasno... a sva ta ekipa koja to koristi... ono........  :ne_razumem

spdR

eDittt

* ThE JoKER *

Quote from: sp1deR on April 29, 2009, 11:10:02 PM
http://www.imagesforme.com/show.php/471345_codehook.jpg

TREBA jos nesto nadodati :( ?

EDIT :  nisam aj regan na codehooku,ovo je sa codHRa,i jedan lik je to tamo postao...

RECI SU SUVISNE :(
:icon_confused: