bitange

Eunet ADSL

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Bombe na bitangama.  (Read 2448 times)
January 11, 2008, 04:05:40 PM
Share |
Rubabublivuga
Vojnik
*

View Profile
Bombe na bitangama.

apsolutno se slazem... u 80% slucajeva nosilac karabina po spawnu izbaci sve bombe u pravcu crvenih tacaka na radaru ili vec pozicije na kojoj misli da je neprijatelj (veoma cesto je ta pozicija upravo neprijateljski spawn) i krece u igru... pa sto to onda ne bi bilo dostupno svima... ili nikome... ne vidim nikakvu vezu sa oruzjem koje igrac nosi

takodje pomenuto ogranicenje bi otezalo saterivanje jedne strane na spawn point i satiranje na istom... tako da spawn-ovi tipa matmate vise ne bi bili toliko problematicni... pola ljudi na tim spawn-ovima gine upravo od bombi... da ne kazem koliko ubija volju za igrom situacija kada par puta za redom (meni se desavalo i do 4) igrac gine cim se spawn-uje

mislim da se ne lazemo i ja cesto nosim karabin i primenjujem navedeni stil igre i bombardujem sa daljine... mislim sa 24 igraca online mapa se pretvara u jedan veliki krater... i dalje se zalazem za smanjenje broja bombi

January 11, 2008, 04:58:14 PM
Share |
ristic
Poručnik

View Profile
Bombe na bitangama.

..."ajde dajte im DeathCharga da bude gušće" :-)))

hahaha da, secam se Cheesy to kad smo mi igrali obicni smrtnici protiv bitangi, mislim da je Matmata bila mapa

ja mislim da ne treba smanjiti broj bombi, jer ti na primer bacis jednu de vidis da je crvena tacka...i mozda ti zatrbe druga i treca ako si vido neku stekaru il nekog na prozoru, pa ga treba isterati...

ali i jeste velik problem to na spawnu, kod matmate na primer, kod nemaca...to je zaista frustrirajuce...

January 19, 2008, 04:42:05 PM
Share |
jogi d medvjed
Potporučnik
**

View Profile
Re: Bombe na bitangama.

Mislim da bi bilo najbolje svakome dati po 1 bombu na spawnu, s mogućnošću da pokupi do 3 tokom igre.

A kad već pričamo o promjenama u igri, mislim da bi se PPSh trebao ukinuti ili ograničiti na 2 komada kod Rusa, te da trench treba ograničiti na 1 po ekipi.
 Smiley

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: