bitange

Eunet ADSL

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: // REGGAE SERVER + SD SERVER //  (Read 4039 times)
January 02, 2008, 11:51:30 AM
Share |
[WC]=CyClops=
General-major
**

View Profile WWW
// REGGAE SERVER + SD SERVER //

Evo mog mišljenja o COD2 modovima kad se već spominju.

DM bi trebalo ostaviti za igre kao što je UT, tamo blista pogotovo u 1 vs 1.

TDM je dosadan da boli glava, može služiti jedino kao zagrijavanje za ostale modove.

SD (ili kako god ga zovu u raznim igrama) je super mod, ali u COD2 je meni beskrajno loš.

Spawn je uvijek na istom mijestu što dovodi do čestog granatiranja i čuvanja unaprijed znanih ruta kojim neprijatelj mora proći čim se krene da ne bi ostao zarobljen u bazi (posebno ovo vrijedi za toujane gdje iskusni SD igrači mogu snipati i granatirati pola njemaca čim se krene ako su ameri).

I što je najgore strane se ne mijenjaju. Barem da se svaku rundu automatski zamjene strane svim igračima pa da malo napadaš, malo braniš...to bi popravilo igrivost dosta.

COD2 mi jednostavno nije toliko dobar u SD-u kao konkurencija (CS, AA, SF, itd...)

Ali su zato CTF i HQ zakon u COD2. Možda da stavite jedan probni server gdje se ta 2 moda naizmjenice vrte na svima poznatim i dragim mapama Smiley

When I die, I want to go peacefully in my sleep like my grandfather, ...not screaming like the passengers in his car at the time.
January 02, 2008, 01:50:36 PM
Share |
domohomo
General armije

domothebeast@net.hr
View Profile WWW
noup

da si malo igra bolje sd vidija bi da nije tocno to sta si napisa, ako znas di se triba kretat nece te nitko granatirat ni pogodit snipom, sve ti je stvar navike i ucenja mapa, a strane bi se trebale mijenjat svakih 10 rundi... ja sam igra sd dosta i vec skoro napamet znam sve te stekove i mjesta di se mogu nalaziti protivnici... kasnije ce sve bit jasnije (koja rima) pa cete vidit da sve ima utjecaja, pa cak i mjesto planta, suskanje igraca itd... i molio bi stringa da odobri bar jedan snip

January 03, 2008, 01:09:04 AM
Share |
[WC]=CyClops=
General-major
**

View Profile WWW
Re: noup

Quote from: "dominik"
da si malo igra bolje sd vidija bi da nije tocno to sta si napisa

Ma igrao sam dosta SD-a, pogotovo u COD:UO ali pustimo sad moju (ne)vještinu igre, o tome donesi sud kad se budemo gledali preko nišana Smiley.

Moje je mišljenje da COD2 ima puno mapa koje izrazito favoriziraju jednu stranu i to se više primjeti u SD-u nego u recimo CTF-u ili pogotovo HQ-u jer je tamo radio spawn random.

A što se tiće promjene strane, to nije bilo tako na serverima gdje sam igrao, valjda nisu imali skripte za to. Ali to je svakako super stvar.

When I die, I want to go peacefully in my sleep like my grandfather, ...not screaming like the passengers in his car at the time.
January 03, 2008, 10:27:03 AM
Share |
domohomo
General armije

domothebeast@net.hr
View Profile WWW
aaaaaaaaaaaaaaa

pa na ovim bitangama ima puno stvari kojih na drugim serverima nema ili obrnuto, npr nema snipa to je jako vazna stvar u sd-u bar po meni a ta promjena strana bi trebala nastupiti svako 10 ili 20 rundi ne znam jeli to tako,  a ionako kad god sam online nema nikoga na serveru :twisted:

January 03, 2008, 12:32:25 PM
Share |
clumsy
Guest

pa nema nikog. a jesi video ono vece kada smo mi bitange dosli koliko je ljudi bilo? a sto se tice snipa neverujem da ce biti zato sto bitange ne vole snip Smiley mozda i bude, nikad se ne zna ;)

January 03, 2008, 12:37:15 PM
Share |
[WC]=CyClops=
General-major
**

View Profile WWW

Ne vole snipe ali toliko vole kundake da možda bude 2 kundaka...onako ko u Hitmanu samo 2 kundaka umjesto 2 pištolja Smiley

Dualwield FTW Cheesy

January 03, 2008, 02:45:31 PM
Share |
$tring
Administrator
Načelnik generalštaba

View Profile WWW

Quote from: "clumsy"
pa nema nikog. a jesi video ono vece kada smo mi bitange dosli koliko je ljudi bilo? a sto se tice snipa neverujem da ce biti zato sto bitange ne vole snip Smiley mozda i bude, nikad se ne zna ;)

Pa snajp mozda i nije lose ubaciti u SD jer je takticka stvar. Sranje je na CTF jer bi se stekare namnozile. Legnu, zauzmu jednu ulicu i skidaju te sa pola table. Zato smo ukinuli, odnosno ne igramo vec godinu i nesto dana sa snajpom... ali SD je ipak to stvar taktike. Jedan snajp po ekipi.

Razmena Igara - http://www.razmenaigara.com
Virtualne Ture - http://www.360.rs
Web Design - http://www.mindnever.com
January 03, 2008, 02:59:20 PM
Share |
domohomo
General armije

domothebeast@net.hr
View Profile WWW
alo

ajde string ubaci anketu za jedan snip po ekipi na sd serveru mislim da je nemoguce igrati normalni sd bez toga, ali opet vasa je stvar :idea:

January 14, 2008, 05:30:58 PM
Share |
Simke
Kapetan
*

simkebg@hotmail.com
View Profile

Bilo bi dobro ako bi mogli da smanjite vreme jedne partije koja trenutno iznosi 4 minuta.Uglavnom na warovima je 2 min partija negde i 3 ali 4 minuta nema nigde.Danas sam malo igrao SD (i odro ih Cheesy) ali stvarno smorio sam se zbog vremena.Zamislite tek ako dodje Ristic saksija pa da mi 4 min stoji u jednom mestu ? Moj predlog 2 ili 3 minuta vi odlucite

January 14, 2008, 11:20:21 PM
Share |
ristic
Poručnik

View Profile

hahahah jao simke, otkinucu te  Smiley

January 15, 2008, 01:18:05 PM
Share |
Simke
Kapetan
*