bitange

Eunet ADSL

Pages: 1 [2] 3 4 ... 10   Go Down
  Print  
Author Topic: 26.April - Smederevo - Diskusija  (Read 7995 times)
March 29, 2009, 10:06:27 PM
Share |
Labello
Potpukovnik

View Profile Email
Re: Jos jedan LAN u Smederevu :)

BACITI PARE? sorry
Znam da nas je sve zahvatila kriza ali ako ti ne mozes svakog dana da odvojis po 30din onda stvarno..20dana*30din=600din  Angry doc
bmk da li cu da budem u plusu ili u minusu, ne znam za tebe ali meni je super da upoznam tako novo drustvo iz drugih krajeva, ljude sa servera, druzenje zezanje to je ok, a ne da se brinem da li cu da osvojim turnir i da uzmem pare... vava
Zato nemoj molim te da mi skidas kapu!  suicide

March 29, 2009, 10:26:20 PM
Share |
VIP.er
Bitange
General armije

View Profile

Spartanac jel vidis da i za prosli i za ovaj turnir samo ti smaras oko toga koliko uzima igraonica, a koliko gazda! Aca je za prosli turnir bio u minusu, a ipak opet pravi novi turnir, sto znaci da mu nije stalo do para!

Bole me k____! Ali gde vi vidite logiku da je on otisao u minus??? BOLE ME KURAC NECU DA DOLAZIM NA LAN AKO JE DOTLE DOSLO!
Samo trazim da mi obajsnite KAKO JE USPEO DA UDJE U MINUS?!?! bush bush bush
-5 ekipa po 1500 din=7500
-70% su nagrade= to je 5250 din- dakle za gazdu ostaje 2250 din.
-igralo se ukupno 10 warova, to je 10 igraca po waru- 1 war traje 30 min
-posto je pola sata po igracu 30 din, za jedan war je islo 30x10 sto je 300 din po waru
-bilo je 10 warova kao sto rekox, dakle 10x300= 3000 din.
-od preostalix 2250 din za igraonici, 3000 je otislo na troskove, dakle Aca je bio u minusu 750 din.

March 29, 2009, 10:59:56 PM
Share |
Labello
Potpukovnik

View Profile Email

Upravo tako znaci decko je oslobodio igraonicu zbog nas da bi se zezali i igrali, a za taj dan on je verovatno mogao da ima pazar 7500din i da ga boli dupe za sve... Ali decko je super i nisu mu pare bitne kao nekima.... RESPECT COA!!!!! drinks drinks drinks

March 29, 2009, 11:03:28 PM
Share |
ded4
Kapetan
*

View Profile

Upravo tako znaci decko je oslobodio igraonicu zbog nas da bi se zezali i igrali, a za taj dan on je verovatno mogao da ima pazar 7500din i da ga boli dupe za sve... Ali decko je super i nisu mu pare bitne kao nekima.... RESPECT COA!!!!! drinks drinks drinks
Tako je!!!

March 29, 2009, 11:13:51 PM
Share |
HeadHunter
Poručnik

View Profile Email

Ja sam samo rekao da bi CTF privukao vecu paznju nego SD !!! A ti spiderr, ne moras da budes glup, toliko ??? !!! shok !!!! Opusti se, ja ne igram da bi uzeo pare, boli me ... za kintu... Igram zato sto volim...Cod2 sam poceo da igram uz CTF, i voleo bih da odigram neki takav turnir...!!!  Iako znam da su sanse da osvojim turnir, mnogo manje nego minimalne !!! Ali ipak ucestvujem !!! Tako da svoje komplekse leci negde drugde plz !!!...Nisam imao lose misljenje o tebi, nemam ni sada samo ne kapiram sta se ti mesas u pricu...Jel ces da dodjes mozda ???  shok

@Spartanac, nista ti brate, ipak imas besplatne casove matematike kod mene, od 1-5 razreda, sabiranje,mnozenje,deljenje,oduzimanje...Sta god treba !!! Naucicu te sve, sta god treba Smiley

Ne kapiram sta nije u redu sa vama...?Da li je nekome ovde stalo do novca ??? Spartanac ako je problem u 300 din, koje si izgubio, ne brini dobices ih od mene, kao poklon !!! Vlasnik igraonice, nije uopste predlozio turnir, nego mi!!! Koji smo ucestvovali, a ne pobegli(kao neki prisutni)...To je, cisto postovanje, nista vise...Boli njega tuki za kintu...A vi samo tako mozete da smarate, sa jos 1000 postova...!!!

Meni je sve ovo zezanje, kao i ova igrica, to je ipak SAMO IGRICA !!! Nista vise, i ne kapiram ljude, koje dizu to kao da je RL !!!axaxaxa...Kako god, smarajte na moj post 100 x, meni je nbt !!! Kompleksi NISU NE IZLECIVI !!!

Toliko od mene...Ovo je bilo u najboljem interesu, smatram da nikoga nisam uvredio postom, ali se ipak zapitajte posle njega !!! Oni koji trebaju ce se i zapitati !!! Smiley

Krki! aka HeadY Smiley

March 29, 2009, 11:15:54 PM
Share |
wOo3cA
Potpukovnik

View Profile Email

nemojte da se prepucavate bre,kome se ne svidjaju uslovi turnira(npr. uplate i nagrade) ne mora ni da dodje,nek napravi bolji turnir,uvek nekom nesto smeta...:S

March 29, 2009, 11:22:07 PM
Share |
HeadHunter
Poručnik

View Profile Email

Izvinjavam se, nisam procitao "Labello-ve" postove...Stvarno SPARTANAC PRETERUJES BRATE !!! Cemu sve to ??? Zbog cega ???  shok

VIP.er, bio je dosta vise u minusu, izracunauj tu, +sokovi, +kisele vode, +kafe, +ovo ono, bio je dosta vise u minusu, ali je to nbt !!! Ne kapiram sto ti SPARTANAC dizes frku, da li je on uzeo pare ili ne !!! Otvori novi Topic, pa neka se ljudi izjasne !!!

Btw, ako nisi video, u Topic-u pise, " Jos jedan LAN u Smederevu Smiley ",  znaci, ako zelis da igras reci, a to da smaras ovde, ko ti je uzeo pare !!! Ostavi za drugu priliku, molim te !!!

Izvinjavam se zbog post-a, ali mi je zaista krivo kada vidim kako Smederevac, upropascuje i ponizava nas grad, pricama kako smo lopovi, a u stvari ne kapira da jos uvek NE ume da RACUNA !!! Plz IQ ? 2 low !!!

Jbg, brate sam si kriv sto sada ovako mislim o tebi !!! Neka sve ide na tvoju cast, nadam se da ce ti biti lepo !!!

CCB 4Ever !!! Smiley

March 29, 2009, 11:23:15 PM
Share |
HeadHunter
Poručnik

View Profile Email

nemojte da se prepucavate bre,kome se ne svidjaju uslovi turnira(npr. uplate i nagrade) ne mora ni da dodje,nek napravi bolji turnir,uvek nekom nesto smeta...:S

Bravo tebra, u pravu si !!! Ali mi je krivo zato sto neko misli, da ovde neko nekog potkrada !!! Sad jbg brate ... Sad

March 29, 2009, 11:39:38 PM
Share |
wOo3cA
Potpukovnik

View Profile Email

jbg,narav :S

March 29, 2009, 11:52:21 PM
Share |
wOo3cA
Potpukovnik

View Profile Email

sve u svemu,kako god da se dogovorimo(naravno ne samo mi iz SD-a),cucemo i vase predloge za mod koji ce da se igra,ali ne da glasaju oni koji ne bi ni dosli  icon_neutral tako da bicete svi obavesteni..napravicemo neku reklamicu,tako da...trebalo bi da bude sve ok Smiley

March 30, 2009, 12:37:12 AM
Share |
*SPARTANAC*
Guest

E ovako lepo i uljudno da odgovorim!

Svi koji me ne poznaju a vecinom smederevci, nije problem odvojiti pare, vec zasta ih odvajam da ne bih sad reko "NOSITE SE U KURAC" posto kad citam ove postove nabije mi se strasan pritisak!!!

Aca je u minu 750 din - nije nego, pare mu nisu bitne drzi igraonicu...bas fensi ono...

Zabava, druzenje, zasto se onda povecava cip na 3000 din ako sam ja to dobro procitao?

Ono moze da se nazove druzenje - upoznavanje i da bude se super, ali da li mislis da ce neko opet da se dovlaci iz Novog sada, Kostolca, Beograda, da bi bacio pare na put i "zabavu" a vec je bio na "zabavi" pre mesec dana....hmmmm

Smederevo rulzzz! Smederevci razocarali ste me (dobro je sto ovo nije prvi put).

Btw, da mi je zbog para, znam da bi dobili turnir i da bi dobili pare....eto i to da dodam....
« Last Edit: March 30, 2009, 12:45:35 AM by *SPARTANAC* »

March 30, 2009, 12:38:27 AM
Share |
BratMinli
Vojnik
*

View Profile Email

Brigada glasa za ctf!!!!!!!1 yahoo

March 30, 2009, 12:49:45 AM
Share |
Brigada/Mahoon
User
*

View Profile Email

Vukajlo najjaci si!!!!! Smiley)
Da,da Brigada glasa za ctf!!!!!
Nego da pitam Otpisane,sta je bilo danas u CTf izmedju Brigade i Otpisanih??? Smiley
Nemoj da se vadite da niste igrali kompletni,da vam nije bio Belick tu i te fore... Smiley))))))) Bilo je  icon_bad hehehehehe

March 30, 2009, 01:10:16 AM
Share |
Labello
Potpukovnik

View Profile Email

Vukajlo najjaci si!!!!! Smiley)
Da,da Brigada glasa za ctf!!!!!
Nego da pitam Otpisane,sta je bilo danas u CTf izmedju Brigade i Otpisanih??? Smiley
Nemoj da se vadite da niste igrali kompletni,da vam nije bio Belick tu i te fore... Smiley))))))) Bilo je  icon_bad hehehehehe

Haha Mahoon upravu si.... icon_bad ste nas... cray cray cray
Ali smo vam na SD pravili unucice, niste znali gde se nalazite ni VIP.er vam nije pomogao! :hat
hahaha..... icon_bad camper awm smo vas!  drinks

March 30, 2009, 01:16:27 AM
Share |
Labello
Potpukovnik

View Profile Email

E ovako lepo i uljudno da odgovorim!

Svi koji me ne poznaju a vecinom smederevci, nije problem odvojiti pare, vec zasta ih odvajam da ne bih sad reko "NOSITE SE U KURAC" posto kad citam ove postove nabije mi se strasan pritisak!!!

Aca je u minu 750 din - nije nego, pare mu nisu bitne drzi igraonicu...bas fensi ono...

Zabava, druzenje, zasto se onda povecava cip na 3000 din ako sam ja to dobro procitao?

Ono moze da se nazove druzenje - upoznavanje i da bude se super, ali da li mislis da ce neko opet da se dovlaci iz Novog sada, Kostolca, Beograda, da bi bacio pare na put i "zabavu" a vec je bio na "zabavi" pre mesec dana....hmmmm

Smederevo rulzzz! Smederevci razocarali ste me (dobro je sto ovo nije prvi put).

Btw, da mi je zbog para, znam da bi dobili turnir i da bi dobili pare....eto i to da dodam....
Haha pa niko nije u obavezi da dolazi iz Kostolca, Novog Sada, Beograda to je njihova stvar! Mi smo lepo obavestili za turnir i pozvali sve zainteresovane i ljudi su se odazvali svojom voljom nismo im mi drzali noz pod gusu! Angry doc
A sto se tice toga da cip bude 3000din to je predlozio verovatno tvoj drug VIP.er...

Pages: 1 [2] 3 4 ... 10   Go Up
  Print  

Jump to: