Kakvi su tek ovi kad ste vi bili peti

btw jel ima nekih fotografija
žestoka konkurencija ;)
svih 8 navedenih timova su/ili su bili u top 20 na cb eu ladderu, s tim da su team bavarian heaven i tempus moriendi napustili ladder i igraju samo cb euro cup (kao jedno od naprestižnijih online natjecanja), rabbitsi su u to doba održavanja bili 2. u europi, mi smo bili 10., revolution 12. ,cefo 16. , imex 18 . a wardance oko 20tog mjesta
što se nas tiće, što da kažem, manjak sreće

igramo protiv poljaka (cefo) , počnemo izjednaćeno ,pa onda padnemo i cefo povede 11:6 , stignemo ih, izjednaćimo na 11:11,krene sljedeća runda , ostane nas 3 na jednog i tip nas owna, preživi malu milju metaka

.... zadnju rundu onako demoralizirani izgubimo bezveze ,tako da je na kraju bilo 13 :11 za njih
drugi meč protiv cefo opet 13:11 za njih i opet se krumpaju i prezivljavaju tone metaka, meni nije išlo , igro sam loše taj drugi meč
da smo to prošli igrali bi s rabbitsima za ulazak u finale
više o turniru možete naći na
www.codhr.com i na njegovom forumu , ima i slika i demo-a postanih na forumu ,a na stranici će biti uskoro jer trenutno se radi na nekim promjenama
a ako je neko registriran na
www.tek-9.org tamo može skinuti i pogledati oko 10tak demoa sa lana
evo i tog našeg drugog meča protiv cefo gledano iz pozicije njihovog snajpera deviance-a
http://www.tek-9.org/?p=demos&id=222