bitange

Eunet ADSL

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Statistike - awards!  (Read 1842 times)
March 15, 2009, 08:50:16 PM
Share |
[WC]=CyClops=
General-major
**

View Profile WWW
Re: Statistike - awards!

Koliki ti genije moras biti da moje provociranje sxvatis ozbiljno ( sada jesam ozbiljan, da se ne zbunis ). Btw, uopste me ne zanima sta je vama preslo u 'kultni izraz na ventu'.

Uuuuu sad si ozbiljan, kako sam počašćen. Ne znam jel željnije isčekujem tvoje komentare na moje postove ili U2 koncert, tu ste mi negdje po važnosti. A tek ovo kad si ozbiljan, e tu definitvno lansiram odjeb Bonu i ekipi. Da mi je bar biti tvoj sokić prijatelj, sve bi curice vrištale.

When I die, I want to go peacefully in my sleep like my grandfather, ...not screaming like the passengers in his car at the time.
March 15, 2009, 09:26:34 PM
Share |
VIP.er
Bitange
General armije

View Profile

Nisam ocekivao da budes posascen, sta god da kazem ti rekonstruises kao da se xvalim i ocekujem da mi se drugi klanjaju. Gadis mi se.

March 15, 2009, 10:48:59 PM
Share |
[WC]=CyClops=
General-major
**

View Profile WWW

Nisam ocekivao da budes posascen, sta god da kazem ti rekonstruises kao da se xvalim i ocekujem da mi se drugi klanjaju. Gadis mi se.

Vidiš kako si se fino otvorio, više od godine dana pokušaja uvreda po serveru da bi ipak naučio izraziti osjećaje. To je tek prvi korak, sad još samo trebaš 'izać iz ormara' i to je to. Bez brige, nije sramota priznati da si gay u 21. stoljeću.

When I die, I want to go peacefully in my sleep like my grandfather, ...not screaming like the passengers in his car at the time.
March 15, 2009, 11:34:51 PM
Share |
VIP.er
Bitange
General armije

View Profile

Da sam zelio da te uvredim, tako bi se i osetio. Da, ustrucavao sam se da kazem, ali evo sada sam rekao, gadis mi se. Btw, ti mene u drugoj temi ucis pravopisu ? Nije pravilno reci 'trebas' .

March 16, 2009, 12:33:35 AM
Share |
[WC]=CyClops=
General-major
**

View Profile WWW

Nije pravilno reci 'trebas' .

A jel, a na kojem to jeziku? Ajde nauči ti svoj prvo, pa ću ti ja fino objasniti moj.
« Last Edit: March 16, 2009, 12:36:13 AM by [WC]=CyClops= »

March 16, 2009, 12:35:23 AM
Share |
VIP.er
Bitange
General armije

View Profile

Zapravo nisam siguran za hrvatski, za sprski 100%. VIP.er off !

March 16, 2009, 12:38:04 AM
Share |
[WC]=CyClops=
General-major
**

View Profile WWW

Da Viper off  rofl

Jel to onda ništa od sokića limunića? Aaaaaa sad sam tužan.

March 16, 2009, 03:40:26 PM
Share |
$tring
Administrator
Načelnik generalštaba

View Profile WWW

Zaboga, pricamo o awards-ima.... sto bi rekli klinci wtf,omg,lol,noob,low & cheat! ......................  diablo

Razmena Igara - http://www.razmenaigara.com
Virtualne Ture - http://www.360.rs
Web Design - http://www.mindnever.com
March 16, 2009, 07:18:28 PM
Share |
[WC]=CyClops=
General-major
**

View Profile WWW

OMG $tring kako si LOW. Opet ne kužiš PRO flame. Pa zar ne vidiš da je sliniša jedva dočekao da me se spomene negdje opet pa da malo prokomentira, a ja sam jedva dočekao to što je on jedva dočekao  rofl

March 16, 2009, 09:44:21 PM
Share |
~LoneWolfs~Extreme
Pukovnik
*

View Profile

ne, ne, ja sam jedva docekao da se malo nasmijem vasim icon_bad icon_bad icon_bad

Ko s dicom liga popišan ustaje!
October 01, 2009, 01:07:06 PM
Share |
=СЧ=Немања
Potpukovnik

View Profile WWW

String  koliko prostora vam zauzima na webu  statistika  tj koliko GB je potrebno za to   

zelim da podesim to na mom cod4 bsf serveru!!!!!

October 31, 2009, 10:56:40 PM
Share |
ugly.fender
General-pukovnik

I am my own parasite,I don't need a host to live

View Profile

znas dragi moj clumsy, ja imam jednu posebnu svesku u koju pisem svaki kill i na kraju meseca dam COUNTerix-u da sve to lepo zbroji i za divno cudo uvek budem prvi!   Undecided
[/quote]

hahahahaha  ...   deder   bitange   patentirajte  sveske  sa  LOGO-om  pa poklanjajte da belezimo  killove ....    Super

November 01, 2009, 08:40:29 PM
Share |
zlenzlla
Načelnik generalštaba

View Profile

Jao kakvi ste vi likovi jbt. rofl

Ovo mi je draze citati neko bilo sta drugo.

Ko se tuce, taj se voli... Whistling

PS: ja nisam na statistike otisao ima vise od godinu dana. Ne zanimaju me, ali kao sto rece String, ako te zanimaju pogledaj, a ako ne onda nemoj.  Wink

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: