bitange

Eunet ADSL

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: 125 FPS - Maksimalan broj frejmova!  (Read 4394 times)
December 26, 2007, 10:38:11 AM
Share |
KIKI
General-major
**

View Profile
125 FPS - Maksimalan broj frejmova!

pa ja furam FX5700

mozes da je klokujes sve dok ti se ne pojave kockice na ekranu i secenje slike

normalni klok moje graf je 425/500

a sada je 470/615

i stalno tako radi bez V-moda

December 26, 2007, 04:56:38 PM
Share |
ristic
Poručnik

View Profile

do jaja kiko, opasan si

string...rpovalio sam da me punkbuster izbacuje i kad sam u Spectacer modu....znaci ono, ne igram, tj ne pucam se i tako...pa verovatno problem i nije fps

December 26, 2007, 09:45:58 PM
Share |
zmaj
Vojnik
*

karlo@tippnet.co.yu
View Profile

PRETERANO!!!

Ova ogra se pretvorila u quke.
Nisam igrao cod nekih mesec dana,jer sam imao problema sa kompom, i sada kada se vratim na server, ne mogu da verujem sta ste uradili.

Ovo vise nije ista ona igra koju ja volim da igram, ovo je mnogo brza pucacina, i svi pucaju ko ludi.
Ja stvarno ne vidim razlog da se digne taj fps, kada smo svi navikli na najobicniji COD2.
Svaki put se izgubim, jer me neko ubio sa nekom masinkom za 0.5 sec. jer prebzo puca.
I nikako da se naviknem na to.

Dali ima sanse da se to vrati na stari dobri COD2 ili ce ostati ovako?

December 27, 2007, 12:22:04 AM
Share |
Podpredsednik
General armije

View Profile WWW

Quote from: "ristic"
do jaja kiko, opasan si

string...rpovalio sam da me punkbuster izbacuje i kad sam u Spectacer modu....znaci ono, ne igram, tj ne pucam se i tako...pa verovatno problem i nije fps

Probaj update Punkbuster-a, kao sto je IronC negde napisao, prvo obrisi sve fajlove iz Punkbuster foldera u folderu COD-a, pa onda update-uj!

December 27, 2007, 12:50:48 AM
Share |
Rusha
Vojnik
*

View Profile

Ja imam isti problem kao ristic ... :cry:  sve solucije sam probao,update PB-a ,reinstal COD-a,brisao PB folder itd. ali ne vredi... nekad me kikuje posle 20 min ,nekad 2 sata a nekad radi normalno...nema pravila. jedino sta moze da bude razlog (u mom slucaju) je wireless,skoci ping,izgubi neki paket....nemam pojma...ali je iritirajuce strasno  :? ako neko ima neku ideju sta bi moglo da bude nek pomaze  Wink

December 27, 2007, 05:09:34 AM
Share |
Sluzhba Vneshney Razvedki
Kapetan
*

View Profile

u konzolu ubaci /cg_drawlagometer 1 pa gledaj da li gubis pakete
ako imas mnogo crvenih pikova onda je valjda to
a sto se teme tice mogu da kazem da i nema mnogo veze da li je 85 ili 125
kod mene je sa sinhronizovanjem svakog frejma konstantno 85 a ako ugasim to onda je 125
i nikakva razlika
jer nisam nista muljao po igri
u oba slucaja je ista brzina igre i repetiranje i sve ostalo
samo ako je ugasen ver. sinh. onda posle duzeg igranja bole oci
zato je kod mene stabilnih 85
a i sve je podeseno na max osim antialiansinga jer sam citao na internetu da oce masine da laguju ako je ukljucen ...
evo par linkova za one koji imaju slabije masine :
Code:
http://www.tweakguides.com/COD2_9.html
http://codboards.com/showthread.php?t=15369
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=59144
http://bashandslash.com/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=8&id=37&Itemid=63

ja licno ama bas nista od ovih stvari ne koristim - imam jaku graficku (8800gts) i volim da mi sve izgleda dobro

ttp://svr.gov.ru/
December 27, 2007, 08:29:32 AM
Share |
Rawentk
Poručnik

Muahahahaha

View Profile

Quote from: "zmaj"
PRETERANO!!!

Nisam igrao cod nekih mesec dana,jer sam imao problema sa kompom, i sada kada se vratim na server, ne mogu da verujem sta ste uradili.

Ovo vise nije ista ona igra koju ja volim da igram, ovo je mnogo brza pucacina, i svi pucaju ko ludi.
Ja stvarno ne vidim razlog da se digne taj fps, kada smo svi navikli na najobicniji COD2.
Svaki put se izgubim, jer me neko ubio sa nekom masinkom za 0.5 sec. jer prebzo puca.

Covjece pa prije mjesec dana nije bilo ograniceno nista mogo je doc bilo ko i igrat na 250 fpsa a sad je ograniceno.Ocigledno da puno ljudi uopce ne razumije cod niti com_mavfps komandu nego vole samo puno prigovarat.

// bitange //Deda
December 27, 2007, 09:11:05 AM
Share |
Podpredsednik
General armije

View Profile WWW

Quote from: "Rawentk"
PRETERANO!!!

Covjece pa prije mjesec dana nije bilo ograniceno nista mogo je doc bilo ko i igrat na 250 fpsa a sad je ograniceno.Ocigledno da puno ljudi uopce ne razumije cod niti com_mavfps komandu nego vole samo puno prigovarat.

Jooooj Rawentk, opet ti, procitaj malo i druge postove  videces da COD2 ima bug na 250 FPS. Pozvan si da dodjes kod mene, da probas da igras na mojoj masini, povedi i Ljubisu, mislim da cete zamrzeti COD2!

December 27, 2007, 12:41:46 PM
Share |
ristic
Poručnik

View Profile

Quote from: "Podpredsednik"
do jaja kiko, opasan si

Probaj update Punkbuster-a, kao sto je IronC negde napisao, prvo obrisi sve fajlove iz Punkbuster foldera u folderu COD-a, pa onda update-uj!

radio sam to, ali kao sto Rusha kaze...mnogo zajebava...pokusacu ponovo, al mislim da nema vajde...mnogo iritira kad te izbaci u sred igre, oces ponovo da udjes ali PRC "SERVER FULL" -.-

December 27, 2007, 12:50:29 PM
Share |
zmaj
Vojnik
*

karlo@tippnet.co.yu
View Profile

Jeste ali do pre mesec dana dosta ljudi koji su igrali na ovom serveru nije ni znalo za to fps, pa su igrali na standardnoj brzini i nije bilo problema, ali su sada svi procitali na forumu sta je i svi su ukucali.

Ja samo kazem da ovo vise nije ista igra, na ovoj brzini protivnik ispali 4-5 metkova dok na standardnoj brzini nije mogao vise od 2-3 , a od ta 2-3 nisi mogao da pogines osim ako te nije pogodio u glavu...
I sada recimo ja ne znam da procenim dali mogu da istcim ospred protivnika sa sacmarom, jer dok ga naciljam on je ispalio citav sanzer i pogodilo me tih 3-4 metaka...

Igra nije vise ona stara!!

December 28, 2007, 10:11:16 AM
Share |
Sluzhba Vneshney Razvedki
Kapetan
*

View Profile

mnogo iritira kad te izbaci u sred igre, oces ponovo da udjes ali PRC "SERVER FULL" -.-

alo bre risticu jesi ti uopste probao ono sto sam ti sugerisao
ukucaj u konzoli /cg_drawlagometer 1 pa vidi ako ima crvene pikove - a bice da je to 100% jer je vajerles tesko njesra !
pa uzmi kod ptt-a adsl za 1200 dindzi i pici  Wink
Jeste ali do pre mesec dana dosta ljudi koji su igrali na ovom serveru nije ni znalo za to fps, pa su igrali na standardnoj brzini i nije bilo problema, ali su sada svi procitali na forumu sta je i svi su ukucali.

pa ako i treba tako
vidi
sada je igra ipak ujednacenija
svi su brzi
zato sam i kenjao non-stop na catu o maxfps
podlozio raju
edukacija breeeee ... :lol:
sada svi primecuju i pomno prate brzinu trcanja/repetiranja
teze mogu da se provuku citeri :lol:

Igra nije vise ona stara!!

da ali sad imas vise sanse aman covece  Wink

ttp://svr.gov.ru/
December 29, 2007, 02:11:53 PM
Share |
zmaj
Vojnik
*

karlo@tippnet.co.yu
View Profile

DALI FPS ZAVISI OD GRAFICKE KOJU IMAS I KONKRETNO OD kompijutera?

Kada ste zapoceli server ja sam vas pitao zasto nema dimnih bombi odgovor je bio da ih nema jer onda pocne da koci slika na slabijim kompijuterima...

Ja sam recimo podesio taj fps kako ste vi rekli i primecujem da neko puca brze nego ja sa istom puskom!!!
Kako???

BALANS IGRE JE TOTANO POREMECEN.

Dali ima sanse da se vrati na staro ili ce da ostane ovako na 125 fps?

December 29, 2007, 02:45:31 PM
Share |
Podpredsednik
General armije

View Profile WWW

DALI FPS ZAVISI OD GRAFICKE KOJU IMAS I KONKRETNO OD kompijutera?

Kada ste zapoceli server ja sam vas pitao zasto nema dimnih bombi odgovor je bio da ih nema jer onda pocne da koci slika na slabijim kompijuterima...

Ja sam recimo podesio taj fps kako ste vi rekli i primecujem da neko puca brze nego ja sa istom puskom!!!
Kako???

BALANS IGRE JE TOTANO POREMECEN.

Procitaj lepo sve postove koji imaju veze sa FPS, videces da je to sto pitas vec objasnjeno!

December 30, 2007, 12:39:52 PM
Share |
$tring
Administrator
Načelnik generalštaba

View Profile WWW

Pa sada je limitirano... ranije je bio TEXSAS.... sada su svi limitirani na 125FPS-a jer se tako igra po pravilima CB-a. Ako ti racunar koci, nemoj odlaziti na Garage server jer je dim dozvoljen...

Ranije su FPS-ovi mogli da se nadrkaju i do 500... a onda igra stvarno poludi... tako da nisi u pravu.... Ako ti je stalo do FPS, stavi DirectX 7 i skini sve detalje kako bi imao 125FPS... Ako ti nije stalo, igraj ko sto El Muerte radi.. nadrka sve detalje i ima 40-60 FPS... i opet dobro igra.....

Razmena Igara - http://www.razmenaigara.com
Virtualne Ture - http://www.360.rs
Web Design - http://www.mindnever.com
December 30, 2007, 04:28:53 PM
Share |
Alekre
Major
**

aleksandarmehanicar@hotmail.com
View Profile WWW Email

Meni PC radi na takvom FPSu, oko 60, a ponekad i manje zbog dima. Ne bunim se, i ovako ubijam i drpam zastave, iako mi je radni staz mesec dana igranja COD2

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: