News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Zone of the dead

Started by Tony Narednik SRB, February 28, 2009, 10:18:00 PM

Previous topic - Next topic

Tony Narednik SRB

posto bioskopi u Novom Sadu NErade zbog male posecenosti... da li neko ima snimak, mozda cak i org film... da li moze da mi pomogne da nadjem film jel imam jaku zelju da ga pogledam. Hvala unapred!

Podpredsednik

Tesko da ces ga skoro gledati ako ne odes u bioskop, evo ni Carlston Za Ognjenku se nije pojavio a kad je jos izasao! Ako imas tolku zelju, zapali do BG-a!

STEK

Quote from: Tony Narednik SRB on February 28, 2009, 10:18:00 PM
posto bioskopi u Novom Sadu NErade zbog male posecenosti... da li neko ima snimak, mozda cak i org film... da li moze da mi pomogne da nadjem film jel imam jaku zelju da ga pogledam. Hvala unapred!
veruj mi ne zelis da ga gledas!!!!

Tony Narednik SRB

Quote from: Podpredsednik on February 28, 2009, 10:43:43 PM
Tesko da ces ga skoro gledati ako ne odes u bioskop, evo ni Carlston Za Ognjenku se nije pojavio a kad je jos izasao! Ako imas tolku zelju, zapali do BG-a!

Imao sam i to na umu ali me mrzi da idem sam...

Tony Narednik SRB

Quote from: bakitos on February 28, 2009, 11:56:21 PM

Zelim obozavam horor filmove... jesi ti gledao?

Podpredsednik

Film je jako brzo snimljen i u nasoj je produkciji, isto je i moje misljenje da nije neki, ali me zanima kakva je prica i koliko nas film moze da ide u tom pravcu, da li je to stvarno horor film ili horor-komedija. Isto sam ocekivao od filma Lavirint, najavljivali su ga kao najveci srpski horor i nesto sto jos nismo videli, gledao sam ga u bioskopu i naravno razocarao se njegovom gluposcu. Bolje ti je da nabavis Leptiricu i Sveto Mesto i odgledas ih, ako si ih vec gledao, odgledaj ih opet jer skore se nece snimiti neki horor kod nas a da je bolji od ova dva.

STEK

Quote from: Tony Narednik SRB on March 01, 2009, 12:29:12 AM
Quote from: bakitos on February 28, 2009, 11:56:21 PM

Zelim obozavam horor filmove... jesi ti gledao?

reci cu samo ovo:film je tako losh zbog mnogih stvari...nas je....a neki strani glumci...mislim odgledaj trailer na youtube....videces ocemu pricam!!!!kazem ti iskreno!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=twpHPwsHSuE

Podpredsednik

Ovi su ucili engleski kod moje vaspitacice iz zabavista!  :suicide