bitange

Eunet ADSL

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Prozivanje i vrijeđanje [ZD] igrača  (Read 3009 times)
March 28, 2008, 12:27:38 PM
Share |
[WC]=CyClops=
General-major
**

View Profile WWW
Re: Prozivanje i vrijeđanje [ZD] igrača

Zapravo bi se zaista String trebao odlučiti driži li, ono što bi amerinjosi nazvali "child friendly"  (nemam neki dobar izraz za to u prevodu), server na kojem nema vrijeđanja. Pa svako kršenje toga u prisustvu admina rezultira kickom i banom na 1-3 dana.

Ili pak nije child frienldy server, pa onda fino dopustite sve osim opće neprihvatljivog nacionalnog i rasnog vrijeđanja. Onda fino možemo svi jedni drugima po chatu jebavati majke bez sankicija.

Činjenica je da su FPS igre tip zabave sa visokim stupnjem napetosti, po tenzijama graniče sa pravim sportom. Razlika je što se kod sporta ljudi bez talenta ne nalaze u igri nego na tribinama odakle gledaju ove s talentom kako igraju. Dok kod FPS igara ljudi bez talenta ostaju u igri i onda u trenucima frustracije vrijeđaju ove s talentom jer im ništa drugo ne mogu. Neki su još jadniji pa uz vrijeđanje i za varanjem posežu ali to nije tema ove rasprave.

Pošto ovo ipak nije sport, te oni manje vješti imaju svako pravo igrati s boljim igračima (i trebaju imati to pravo). Pitanje je samo hoće li se uvrede tolerirati ili idu crveni kartoni, pa za svaki novi sve duži ban.

When I die, I want to go peacefully in my sleep like my grandfather, ...not screaming like the passengers in his car at the time.
March 28, 2008, 02:33:52 PM
Share |
kazanova
Potporučnik
**

View Profile
Re: Prozivanje i vrijeđanje [ZD] igrača

Bravo majstore u potpunosti se slazem sa tobom ni ja nisam neki specijalan igrac ali to mi nedaje za pravo da vredjam i ponizavam bolje igrace od mene!iI ja sam za to da se odrede kazne za odredjena nepostovanja pravila u toku igre. Sto se tebe tice i tvoje igre svaka cast samo napred majstore ! PS.I JACU TAKO SAMO MORAM JOS VEZBATI Smiley camper!
« Last Edit: March 28, 2008, 02:35:27 PM by kazanova »

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: