bitange

Eunet ADSL

Pages: 1 ... 4 5 [6] 7   Go Down
  Print  
Author Topic: SD server!  (Read 6854 times)
March 10, 2009, 09:41:30 PM
Share |
dexnsk
Reprezentativac
General-pukovnik
*

View Profile
Re: SD server!

mp_bridge 4ever!!! this this this

March 10, 2009, 10:02:38 PM
Share |
ded4
Kapetan
*

View Profile

I Bitange, sta bi na kraju, posle svih ovih glupavih raspravljanja, da li ce SD server biti original ili nece???  Angry doc

March 10, 2009, 10:52:17 PM
Share |
Zver
Administrator
Načelnik generalštaba

zverso@hotmail.com rade_brdar@yahoo.com
View Profile

Kazes da je stvar ukusa, ali ti na cb kada te neko izazove sa tom mapom ipak neces prihvatiti izazov jer je mapa "uber kamperska",  a ti je u stvar ne znas igrati i imas 80% sanse da izgubis war zbog nje.

To meni vise lici na racunicu nego na pricu dosadna ili mapa bez smisla.....

Po meni je prava procena skilla jednog tima bas u improvizaciji, bilo bi dobro da se na takmicenjima igraju samo i iskljucivo NOVE mape koje jos niko nije igrao, pa da vidimo ko to ustvari nije kao neki "knjiski moljac" ucio svaku granatu kako i gde se baca. A ovako, ovaj sd je smesan ako neko nece da prihvati mapu samo zato sto ne zna da je igra.

Da se pitam ja bih betonir'o travu, I ofarbo tamno braon svaku vodu plavu! Nekako bih probusio tanki sloj ozona
A Zemlju bih zastitio kesom od najlona!
March 11, 2009, 11:16:21 PM
Share |
ded4
Kapetan
*

View Profile

jel video neko od bitangi sta sam pitao? Angry doc Angry doc Angry doc Angry doc

March 12, 2009, 12:40:22 AM
Share |
wOo3cA
Potpukovnik

View Profile Email

ewo predlog od mene za admine servera...lepo recite da svi koji oce da igraju na original S&D serveru da kupe keyeve to tad i tad...(npr. 1.maj) i od tad stavite da server bude original...

March 12, 2009, 12:47:05 AM
Share |
$tring
Administrator
Načelnik generalštaba

View Profile WWW

jel video neko od bitangi sta sam pitao? Angry doc Angry doc Angry doc Angry doc

Kao sto vidis niko od admina nije pokrenuo ovu temu. Kada budemo odlucili da prebacimo SD na original - to cemo i uraditi, a predhodno vas obavestiti.

Razmena Igara - http://www.razmenaigara.com
Virtualne Ture - http://www.360.rs
Web Design - http://www.mindnever.com
March 12, 2009, 12:56:08 AM
Share |
wOo3cA
Potpukovnik

View Profile Email

Kao sto vidis niko od admina nije pokrenuo ovu temu. Kada budemo odlucili da prebacimo SD na original - to cemo i uraditi, a predhodno vas obavestiti.
weeeeeeeee,sto pre to bolje  Grin

March 12, 2009, 11:31:34 PM
Share |
~LoneWolfs~Extreme
Pukovnik
*

View Profile

Ljudi kako ne razumijete ako bitange prebace sve servere na org izgubit ce posjecenost za minimalno 60%,evo vam primjera za 7th division servere mozda ih znate po onim oruzjima za cod4...prebacili su na org, taj server koji je bio pun non-stop sad ima jedva 6 igraca,a njihov zombie mode gdje se igralo 30 vs 30 sad broji 10 igraca:) ipak smo tu radi zabave,ja se slazem da jedan server treba dignut org, ali sve nikako.

Ko s dicom liga popišan ustaje!
March 13, 2009, 09:03:51 AM
Share |
spdR
General armije

View Profile

@Extreme
Totalno si u pravu ! Tako je bilo sa svim serverima,ne vidim zasto bi bitange bili izuzetak...Rabbits klan (!_!) cod4 server je uvek brojao 28/28 igraca,kada je prebacen na org nije ih bilo 5 nikad a vecina je imala originale.Posle je vracen na cracked.Tako ce biti i ovde,ako vec nesto radite,bolje da dignete jedan org i da ostavite ovaj cracked...Po meni Smiley

March 15, 2009, 01:02:44 PM
Share |
*SPARTANAC*
Guest

Ljudi kako ne razumijete ako bitange prebace sve servere na org izgubit ce posjecenost za minimalno 60%,evo vam primjera za 7th division servere mozda ih znate po onim oruzjima za cod4...prebacili su na org, taj server koji je bio pun non-stop sad ima jedva 6 igraca,a njihov zombie mode gdje se igralo 30 vs 30 sad broji 10 igraca:) ipak smo tu radi zabave,ja se slazem da jedan server treba dignut org, ali sve nikako.
A od tih 60% je 5-10% citeri 10-20% skiptasi i ostatak koji igra 4 fun i nece da odvoje pare za CD key.
Mada meni sve jedno....meni odgovara da bude na cracked 4ever ako vi tako hocete Smiley

March 22, 2009, 06:02:14 PM
Share |
~LoneWolfs~Extreme
Pukovnik
*

View Profile

A od tih 60% je 5-10% citeri 10-20% skiptasi i ostatak koji igra 4 fun i nece da odvoje pare za CD key.
Mada meni sve jedno....meni odgovara da bude na cracked 4ever ako vi tako hocete Smiley

ajd fala bogu da se ja i spartanac u necem slazemo hahahaa

Ko s dicom liga popišan ustaje!
March 23, 2009, 12:43:15 AM
Share |
*SPARTANAC*
Guest

ajd fala bogu da se ja i spartanac u necem slazemo hahahaa
rofl

March 26, 2009, 04:48:12 PM
Share |
spdR
General armije

View Profile

A realno majo,i retardirano je da kupis org key ako mislis da igras samo na org bitangama....

March 26, 2009, 07:37:16 PM
Share |
spdR
General armije

View Profile

Znam da je OFF,al kakve veze ima shiki sa tim ?  shok
@Topic
Najavice to bitange kada budu prebacivali...Tkd ja bar mislim da niko ne mora da se brine Smiley

March 27, 2009, 11:34:03 AM
Share |
$tring
Administrator
Načelnik generalštaba

View Profile WWW

e pa shiki ima velike veze sa tim...reko nam je ćale da će da nam kupi org samo ako on popravi ocene u shkoli...

Kakve to veze sa tobom ima? Smiley Neka kupi tebi...

Razmena Igara - http://www.razmenaigara.com
Virtualne Ture - http://www.360.rs
Web Design - http://www.mindnever.com
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7   Go Up
  Print  

Jump to: