bitange

Eunet ADSL

Pages: 1 [2] 3 4 ... 7   Go Down
  Print  
Author Topic: SD server!  (Read 6852 times)
February 06, 2009, 04:20:22 PM
Share |
BaNaNaMaN
Major
**

View Profile Email
Re: SD server!

Kakva crna hajka na titanse, stek, odnosno srek nemoj da dramis, energy je upisao garand script u konzoli i zbog toga bio banovan nekoliko dana.
zver, dolazim u subotu da se ti i ja druzimo  rofl rofl rofl rofl

-Ne cini drugima ono sto ne zelis da bude tebi cinjenjo!
-Voli bliznjeg kao samog sebe!
- postuj tudje interese kao spostvene!

ZLATNO PRVILO
February 06, 2009, 06:24:58 PM
Share |
SOLID
General armije

View Profile Email

Ma hajka je sigurno! Grin JBT Stek uspeo si u zivotu ako su te prozvali citer   Grin...veruj mi i to je meni odavno smetalo pa kad me neko prozove da sam citer ja krenem u svadju...ali u poslednje vreme mi godi kad kazu da sam citer!
Mozda i ja dodjem zver da  ziveli ziveli ako ozdravim  Grin

BOG JE IZMISLIO PIJANCE DA RUŽNE ŽENE NE OSTAJU SAME
February 06, 2009, 08:21:25 PM
Share |
Zver
Administrator
Načelnik generalštaba

zverso@hotmail.com rade_brdar@yahoo.com
View Profile

Na zalost ja ne mogu da dodjem na zurku, pa se vidimo sledecu zurku na leto (rodjendan bitange servera)

Da se pitam ja bih betonir'o travu, I ofarbo tamno braon svaku vodu plavu! Nekako bih probusio tanki sloj ozona
A Zemlju bih zastitio kesom od najlona!
February 07, 2009, 12:09:36 PM
Share |
zlenzlla
Načelnik generalštaba

View Profile

ma lako za te sto neznaju igrat,nego uzasno me nerviraju pojedinci koji ne znam,recimo na carentanu ne igraju nego se penju po krovovima,ili oni koji ne zele plentat ili ti defusat,nego se cuvaju.

tako da odmah najavljujem da ce takve ubuduce kikat,nema smisla da 30 ljudi igra dok se njih nekoliko zajebava i hebu sve nas ostale u zdrav mozak.

zbog takih i treba smanjit rundu na 2 min,a za ove pocetnike nema problema ,treba pustit ljude i dat im vremena da nauce igrat.sto kaze zver najbitnije da su namjere dobre a sve ostalo je nebitno
Zato smanjite FPS, a ne ovako s 250 jbt. jos malo pa ce na oblake krenuti da se penju. X puta se desilo da me ubiju s nekih krovova gdje mi na pamet ne bi moglo pasti da se neko popne. U ostalom ljudsko oko ne zapaza vise od 70-80 FPS-a tako da je sve iznad toga cisto proseravanje. Wink

ma 250 bre! Cheesy

Solid, veze ti nemas.  rofl

February 08, 2009, 05:15:48 PM
Share |
hajae
Kapetan
*

Budala nad budalama^^

hrc_legenda@live.com - -
View Profile

Hmm... Meni je SD server ok jedino cemu samo 1 snip pa stalno svade oko toga ajde neka bar 2-3 budu u timu. Nema razlike izmedu snipa i obicnog kar98k samo nekome je bolje jedno a nekom drugo. Razgledajte to jer ce vam se sigurno povecat broj ljudi^^

KLIKNI NA LINK ISPOD I BROI SE SAMNOM... MOLIM TE...

http://kopz.mybrute.com

My xfire: hajker123
February 08, 2009, 05:58:37 PM
Share |
~LoneWolfs~Extreme
Pukovnik
*

View Profile

momak jesi li ti normalan? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Ko s dicom liga popišan ustaje!
February 08, 2009, 06:28:03 PM
Share |
Labello
Potpukovnik

View Profile Email

Hmm... Meni je SD server ok jedino cemu samo 1 snip pa stalno svade oko toga ajde neka bar 2-3 budu u timu. Nema razlike izmedu snipa i obicnog kar98k samo nekome je bolje jedno a nekom drugo. Razgledajte to jer ce vam se sigurno povecat broj ljudi^^
OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG Down Down Down Down Down

February 09, 2009, 04:15:38 AM
Share |
*SPARTANAC*
Guest

dummy
no comment

February 09, 2009, 04:19:13 PM
Share |
SOLID
General armije

View Profile Email

dummy
no comment
Nemojte ga slusati nije bas bio pri sebi kad je ovo pisao... Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

February 10, 2009, 02:19:36 PM
Share |
X_ice_X
Poručnik

View Profile Email

bit ce bolje... da nema razlike izmedju scope-a i obicnog karabina, ne bi bilo limited SIGURNO... 
da se prihvati tvoj predlog, mislim da bi se SMANJILA igrivost na serveru NA MINIMUM.. svatko bi uzeo snip i ustekao se u SVOJ COSAK... pa ti igraj mile, ako mozes!!!!

APSOLUTNO NE PODRZAVAM OVAJ PRIJEDLOG...

February 11, 2009, 07:15:29 AM
Share |
PsiHoman
Major
**

View Profile Email

LoL ovo mora da si bas razmislio cim si ovako nesto napisao a? Undecided Undecided Undecided

February 11, 2009, 12:21:56 PM
Share |
Belick
Major
**

View Profile Email

Neka ovako ostane da bude do 11... Ali bi trebalo da bude samo org aug awm camper icon_grrr

Red Star Belgrade
Belick
February 11, 2009, 07:05:46 PM
Share |
zOn4|Tony
Poručnik

View Profile Email

Ma nista nemjenjaj, neka ostane ovako kako je, naravno ako postoji mogucnost da se server prebaci na ORG nek se prebaci. Apsolutno to podržavam, mislim da bi igra bila puno kvalitetnija, bez humanog naravno...

February 11, 2009, 07:26:36 PM
Share |
*SPARTANAC*
Guest

Mislim da treba jos malo da se priceka za ORG....
I treba ubediti ove sto nemaju org keyeve da ih kupe...iako igraju 4 fun nije lose da se ima org! Smiley

February 12, 2009, 12:48:07 AM
Share |
SOLID
General armije

View Profile Email

Dajte neku akciju deljenje besplatnih org key.... rofl rofl rofl rofl rofl

Pages: 1 [2] 3 4 ... 7   Go Up
  Print  

Jump to: