bitange

Eunet ADSL

Pages: [1] 2 3 ... 7   Go Down
  Print  
Author Topic: SD server!  (Read 6845 times)
February 02, 2009, 06:10:12 PM
Share |
Labello
Potpukovnik

View Profile Email
SD server!

String, ti bi mogao da razmislis o tome da ovaj SD server stavis da bude orginal, iz jednostavnog razloga da se izbegnu oni igraci koji prvi put sednu da igraju cod2 i dodju na server, i nerviraju otale igrace time sto se kao izgubljeni setaju po mapi ili stoje na spawn i pucaju u nebo.... dummy

February 02, 2009, 09:55:42 PM
Share |
~LoneWolfs~Extreme
Pukovnik
*

View Profile
Re: SD server!

i naravno vrijedanje koje je cesto tu uz sd server, potpisujem yahoo

Ko s dicom liga popišan ustaje!
February 02, 2009, 10:55:41 PM
Share |
ToTo
Bitange
Načelnik generalštaba

View Profile

Podrzavam 100%

February 02, 2009, 10:59:19 PM
Share |
STEK
General armije

bakitos@live.com
View Profile Email

i naravno vrijedanje koje je cesto tu uz sd server, potpisujem yahoo
extremefuse.com

February 03, 2009, 11:35:59 AM
Share |
Lider
General armije

View Profile

Mislim da to ne bi rjesilo taj problem, imas hrpu novih igraca koji imaju org. key, a isto tako hrpu starih igraca koji su redovno tu bez ogr. key (u tu grupu spadam i ja Smiley), a nikad me niste vidjeli da nekog prozivam nooobom, lowom, a kamoli da psujem nekome nesto.
Mislim da to nije rjesenje za taj problem, eventualno neko glasanje za kick da se stavi, ma da se i to moze zloupotrebljavati.

I ja bih da imam neki svoj potpis, ali suvise sam glup da bih nesto smislio
February 03, 2009, 12:53:43 PM
Share |
BaNaNaMaN
Major
**

View Profile Email

PREDLOG TI JE GLUP !!!... to sto kaze lider to je tacno, sta je to 10 eura za org key to moze svaka budala da priusti toliko para...a i za te "LOW" igrace kako kazete....  kako bi se ti oseco da dojes na server i da te kikaju ljudi , ili da ti se podsmevaju ili zezaju zato sto  drugi  put igras cod2?  ti kad si se rodio znao si da igras cod? ziveli

-Ne cini drugima ono sto ne zelis da bude tebi cinjenjo!
-Voli bliznjeg kao samog sebe!
- postuj tudje interese kao spostvene!

ZLATNO PRVILO
February 03, 2009, 01:55:01 PM
Share |
Zver
Administrator
Načelnik generalštaba

zverso@hotmail.com rade_brdar@yahoo.com
View Profile

Predlog za prelazak na original se moze jedino zasnovati na vecoj kontroli koju admini imaju nad serverom i nad korisnicima, jer u tom slucaju se ne banuje ip adresa nego se banuje igracev pb guid i ne moze da se vrati na server dok ne kupi novi kljuc koji kosta 10 evra. Priznacete 10 e je puno za jedan kick, sto znaci da bi se korisnici morali striktnije pridzavati pravila bilo bi manje vredjanja, kao i onih likova sto dodju pa opale po nacionalnoj osnovi.

A sto se tice likova koji igraju 1 put cod pa ne znaju, ni njih nece biti, jer onaj ko prvi ukljucuje cod, sigurno nema original, ali kako bi neko naucio da igra ako ne proba. Meni ti likovi uopste ne smetaju jer ipak ovo je public server (a javni server je dozvoljen svim igracima sa dobrim namerama).

Over and Out

Da se pitam ja bih betonir'o travu, I ofarbo tamno braon svaku vodu plavu! Nekako bih probusio tanki sloj ozona
A Zemlju bih zastitio kesom od najlona!
February 03, 2009, 02:27:40 PM
Share |
tomi11
Bitange
Pukovnik

View Profile Email

ma lako za te sto neznaju igrat,nego uzasno me nerviraju pojedinci koji ne znam,recimo na carentanu ne igraju nego se penju po krovovima,ili oni koji ne zele plentat ili ti defusat,nego se cuvaju.

tako da odmah najavljujem da ce takve ubuduce kikat,nema smisla da 30 ljudi igra dok se njih nekoliko zajebava i hebu sve nas ostale u zdrav mozak.

zbog takih i treba smanjit rundu na 2 min,a za ove pocetnike nema problema ,treba pustit ljude i dat im vremena da nauce igrat.sto kaze zver najbitnije da su namjere dobre a sve ostalo je nebitno

February 03, 2009, 02:43:15 PM
Share |
~LoneWolfs~Extreme
Pukovnik
*

View Profile

PREDLOG TI JE GLUP !!!... to sto kaze lider to je tacno, sta je to 10 eura za org key to moze svaka budala da priusti toliko para...a i za te "LOW" igrace kako kazete....  kako bi se ti oseco da dojes na server i da te kikaju ljudi , ili da ti se podsmevaju ili zezaju zato sto  drugi  put igras cod2?  ti kad si se rodio znao si da igras cod? ziveli

da frende ali ovako na "crack" serveru ti ga mozes samo kikat..,a na org banas mu cd key i moze se pozdravit sa igranjem jos pogotovo ako je banan na nekom "jacem" serveru koji je streamovan ili tako nesto nece moc vise nista igrat

Ko s dicom liga popišan ustaje!
February 03, 2009, 05:38:59 PM
Share |
Lider
General armije

View Profile

ma lako za te sto neznaju igrat,nego uzasno me nerviraju pojedinci koji ne znam,recimo na carentanu ne igraju nego se penju po krovovima,ili oni koji ne zele plentat ili ti defusat,nego se cuvaju.

tako da odmah najavljujem da ce takve ubuduce kikat,nema smisla da 30 ljudi igra dok se njih nekoliko zajebava i hebu sve nas ostale u zdrav mozak.

zbog takih i treba smanjit rundu na 2 min,a za ove pocetnike nema problema ,treba pustit ljude i dat im vremena da nauce igrat.sto kaze zver najbitnije da su namjere dobre a sve ostalo je nebitno
Zato smanjite FPS, a ne ovako s 250 jbt. jos malo pa ce na oblake krenuti da se penju. X puta se desilo da me ubiju s nekih krovova gdje mi na pamet ne bi moglo pasti da se neko popne. U ostalom ljudsko oko ne zapaza vise od 70-80 FPS-a tako da je sve iznad toga cisto proseravanje. Wink

February 06, 2009, 01:42:20 AM
Share |
SOLID
General armije

View Profile Email

Zato smanjite FPS, a ne ovako s 250 jbt. jos malo pa ce na oblake krenuti da se penju. X puta se desilo da me ubiju s nekih krovova gdje mi na pamet ne bi moglo pasti da se neko popne. U ostalom ljudsko oko ne zapaza vise od 70-80 FPS-a tako da je sve iznad toga cisto proseravanje. Wink

ma 250 bre! Cheesy

BOG JE IZMISLIO PIJANCE DA RUŽNE ŽENE NE OSTAJU SAME
February 06, 2009, 10:24:54 AM
Share |
Lider
General armije

View Profile

ma 250 bre! Cheesy
Pa kad budem imao 333 i ja cu zagovarati 333 Cheesy, do tada cu pokusati da vas sabotiram  rofl rofl :hat

February 06, 2009, 10:27:44 AM
Share |
STEK
General armije

bakitos@live.com
View Profile Email

sto se tice tih fps-a....ja sinoc nesto zajebavao graficku htedoh da joj gurnem neki driver...umesto toga ja nadjem neke viruse u direktx 9....i svatim da me je to jebalo vekovima...te nadjox stari dobri direktx 7 i naravno meni COD 2 PROSVETLI....postanem zajeban....i sad posto neki nisu navikli da ja sabijam.... nabedeme da sam citer...i to je moju malenkost razljutilo....posto ne koristim te pilule i ostala sranja...i to me jos BITANGA napadne...kao da mi se to vise neponovi....ccc...ja mislim da se vodi neka hajka na TiT@nS-e....ali mozda se i varam....ocekujem izvinjenje....unapred zahvalan..... Angry doc                       Hmmmm                Down Down Down

February 06, 2009, 10:42:24 AM
Share |
Zver
Administrator
Načelnik generalštaba

zverso@hotmail.com rade_brdar@yahoo.com
View Profile

Kakva crna hajka na titanse, stek, odnosno srek nemoj da dramis, energy je upisao garand script u konzoli i zbog toga bio banovan nekoliko dana.

Da se pitam ja bih betonir'o travu, I ofarbo tamno braon svaku vodu plavu! Nekako bih probusio tanki sloj ozona
A Zemlju bih zastitio kesom od najlona!
February 06, 2009, 11:07:57 AM
Share |
STEK
General armije

bakitos@live.com
View Profile Email

sto je najgore ranije sam bio instaliro cod5 i u njemu je bio direktx9 pa sam ga izbriso sa sve igricu...... suicide...mislim strasnooo.....i automatski mi ostao 9...i ja naravno svih ovih godina sam mislio da igram na 7.....o bozee
 bad 2

Pages: [1] 2 3 ... 7   Go Up
  Print  

Jump to: