News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

WWII strategije

Started by clumsy, December 11, 2007, 12:36:12 PM

Previous topic - Next topic

clumsy

ne znam da li neko igra, ali ja se odvaljujem od BLITZKRIEG-a i CoH-a(Company of Heroes)

Po meni su to najbolje WWII strategije. Blitzkrieg moze biti veoma realan ako se stavi na odgovarajucu tezinu. Jedina mana Blitzkriega je sto pesadija ne odlucuje ishod bitke kao u svakom ratu, vec jacina i domet artiljerije i sto jaca oklopna vozila. CoH je odlicna igrica sa mnostvom opcija za napad i gde nekada odlucuju male jedinice a ne brutalna silina. CoH ima odlicnu fiziku kretanja, a o grafici da ne pricamo.

$tring

Quote from: "clumsy"ne znam da li neko igra, ali ja se odvaljujem od BLITZKRIEG-a i CoH-a(Company of Heroes)

Po meni su to najbolje WWII strategije. Blitzkrieg moze biti veoma realan ako se stavi na odgovarajucu tezinu. Jedina mana Blitzkriega je sto pesadija ne odlucuje ishod bitke kao u svakom ratu, vec jacina i domet artiljerije i sto jaca oklopna vozila. CoH je odlicna igrica sa mnostvom opcija za napad i gde nekada odlucuju male jedinice a ne brutalna silina. CoH ima odlicnu fiziku kretanja, a o grafici da ne pricamo.

Dugo sam igrao Ground COntrol II ... :) To mi je ujedno najbolja koju sam video strategija... nisam ih puno igrao, ali mi se ova bas svidela...

clumsy

uuu ground control je odlicna strategija. samo se pitam kako su uspeli takvu igricu sa odlicnom grafikom i povecom kampanjom stave na 1.CD?! to sam se uvek pitao.

IronC

Sudden Strike je bez konkurencije za mene najbolja wwii strategija igram je vec godinama sa drugarima...

clumsy

Quote from: "IronC"Sudden Strike je bez konkurencije za mene najbolja wwii strategija igram je vec godinama sa drugarima...

isti je princip kao i blitzkrieg, ali po meni je bolji blitzkrieg. jeste da nema mornarice, ali mozda je zato i bolje. :)

IronC

Klamsi ja sam pricao o Sudden Strike i Sudden Strike Forever znaci kec i ekspanzije. Dvojka i ovo posle nje je sranje.

clumsy

znam ja na sta si ti mislio. suden strike je skoro ista igrica kao i blitzkrieg. isti engine, grafika itd. na to sam mislio

VIP.er

Ne znam za vas za mne je ubedljivo najbolja strategija DoW Dark Crusade. CoD sam igrao i iako je grafika i realnost na visokom nibou iz nekog razliga me je vrlo brzo smorila i brzo sam prekinuo da je igram.Toliko...

VIP.er