News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

NOVA MAPA : Natnarak - obirsana mapa

Started by $tring, December 12, 2007, 11:35:00 AM

Previous topic - Next topic

Kako vam se svidja natnarak?

Dobra mapa
9 (56.3%)
Onako.... :|
5 (31.3%)
Losa mapa
2 (12.5%)

Total Members Voted: 13

Voting closed: December 12, 2007, 11:35:00 AM

$tring

:) U pitanju je neka kopija carentan-a, a neko rece da je to table iz prvog dela COD... Sve u svemu, preslikan carentan, samo malo veci.

clumsy

svidja mi se ova mapa jer izgleda na carentain, a mnogo je sira.  :D

Podpredsednik

Volim Carentan, a ovo je pravo osvezenje!!! ODLICNA MAPA!

Podpredsednik

String, smisli nesto za nove mape. Naprimer, postavis nekoliko skrinsotova od neke dve mape, stavis na glasanje i jednom nedeljno ubacis novu koja je izglasana. A dalje cemo glasati da li nam se svidja ili ne, i postavi onaj link sto si rekao, pa i mi sami da stavljamo na glasanje koje nam deluju interesantno.

$tring

Quote from: "Podpredsednik"String, smisli nesto za nove mape. Naprimer, postavis nekoliko skrinsotova od neke dve mape, stavis na glasanje i jednom nedeljno ubacis novu koja je izglasana. A dalje cemo glasati da li nam se svidja ili ne, i postavi onaj link sto si rekao, pa i mi sami da stavljamo na glasanje koje nam deluju interesantno.

Sad sam u frci jer zurim za BG... sve u svemu, mozete to i sami! :) Nemam nista protiv... predlozite, glasajte i postavicu.... ovde mozete naci gomilu mapa sa snapshot-ovima

http://www.fpsbanana.com/games/30

jogi d medvjed

Po mom mišljenju loša mapa, Nijemci redovito gube. Kad ih se jednom zatvori u onaj prostor njihovog spawna samo padaju k'o muhe jer Britanci lako kontroliraju oba ulaza, a Nijemci se uvijek tamo spawnaju.

SALTSTONE

[Da slazem se sa Jogijem da je najveci minus mape bash taj usrani spawn kod Nemaca...tako da ako si u malo losijoj ekipi nema sanse da pola partije izadjes napolje a kamoli da stignesh do cilja tj...neprijateljske zastavice !!!  :cry:

Podpredsednik

String, onu novu mapu sto je crkva na slici za load skrin, skloni pothitno! Mapa je katastrofa, spawn uvek isti, pola ne mozes da predjes, nije za CTF ni pod razno!!!
Skidao sam neke mape sa onog sajta, ali imam problem, ne mogu da ih ucitam, uvek mi izbacuje neku gresku iwd pri startovanju, znas li u cemu je problem? U koji folder trebam da postavim fajl???

$tring

Quote from: "Podpredsednik"String, onu novu mapu sto je crkva na slici za load skrin, skloni pothitno! Mapa je katastrofa, spawn uvek isti, pola ne mozes da predjes, nije za CTF ni pod razno!!!
Skidao sam neke mape sa onog sajta, ali imam problem, ne mogu da ih ucitam, uvek mi izbacuje neku gresku iwd pri startovanju, znas li u cemu je problem? U koji folder trebam da postavim fajl???

Treba da stavis u main folder... ali nece raditi ako imas milion mapa... baci link pa cemo probati na serveru...

Podpredsednik

Quote from: "string"
Quote from: "Podpredsednik"String, onu novu mapu sto je crkva na slici za load skrin, skloni pothitno! Mapa je katastrofa, spawn uvek isti, pola ne mozes da predjes, nije za CTF ni pod razno!!!

Treba da stavis u main folder... ali nece raditi ako imas milion mapa... baci link pa cemo probati na serveru...
Ma ne isplati se tako, mozda su i glupe, nisam jos probao dedicated server da pokrenem, mozda ce tako raditi!
A bilo bi lepo kad bi vise nas isprobalo kuci neke mape, pa da predlozimo najinteresantnije!