Skripte ili skripte NE

Started by Zver, January 25, 2009, 09:17:32 PM

Previous topic - Next topic

Zver

STEK

Quote from: Zver on January 25, 2009, 09:17:32 PM
skripte ili skripte NE

znaci ono maskirno odelo sto sam nabavio od onih ljudi u zelenom ne dolazi u obzir....vidi ga ovaj ......sta zna.....mali vragolane.... :dummy :dummy :dummy :dummy :dummy :dummy

~LoneWolfs~Extreme

Sigurno ce ljudi malo drugacije gledat na titanse..ako se mene pita energy je zajebo klan a ne sebe to je obicna skripta na garand kolko sam ja uspio vidit...puca 2 metka kad stisnes jednom da opali

BaNaNaMaN

ma daaaaaj.... i ja mislim da  je skripta za garand tako nesto sto je reko extream, ali znam kad je to napisao, i ciste zajebancije :rofl :rofl pa da je koristi naravno da je  ne bi pisao po publick serveru :rofl :rofl, ili je slucajno zaboravio da stisne tab! lolololololololol

pozzz

Zver

ja ipak mislim da je covek zaboravio kosu crtu ispred skirpte.  :suicide

STEK

Quote from: ~LoneWolfs~Extreme on January 26, 2009, 01:55:23 AM
Sigurno ce ljudi malo drugacije gledat na titanse..ako se mene pita energy je zajebo klan a ne sebe to je obicna skripta na garand kolko sam ja uspio vidit...puca 2 metka kad stisnes jednom da opali
www.extremefuse.com :rock3 :rock3 :rock3

$tring

Skriptasi su mi nekako uvek bili kao 'polu-citeri' ... kao, citer je... a u stvari se vodi da nije... Fuj.

STEK

Quote from: string on January 26, 2009, 01:18:46 PM
Skriptasi su mi nekako uvek bili kao 'polu-citeri' ... kao, citer je... a u stvari se vodi da nije... Fuj.
aman ljudi decko je bio svakav to vece kozna sta je_____radio....ibas zbog toga nije stavio kosu crtu a vise nalozili ko mladi indijanci......mislim stvarno.....o boze...... :()

Zver

Vaspitna mera BAN na 15 dana  :icon_grrr:

STEK

Quote from: Zver on January 26, 2009, 01:34:41 PM
Vaspitna mera BAN na 15 dana  :icon_grrr:
mislim strasno ....o boze.....ja mislio ima odrasli ljudi ovde....ccc..... :dummy

BaNaNaMaN

ma koja ban 15 dana... vi niste normalni, pa kao prvo ti ga nisi ni uhvatio da koristi skriptu :suicide :suicide i malo obratite paznju na prave citere!! nego na titanse koji smo solid i ja lideri, i licno vodimo racuna da li neko koristi ili ne skripte!!! i kad upalis tu skriptu za garand i upali 250 fps i videces da puca brze sa 250 fps nego za garand skriptom.......i zato fof :bad2

SOLID

..............Vidim da je Zver jedva docekao ovakvo neto samim tim sto mislim da vec duze vreme ima nesto protiv nas "Titans-a".....
I to kazem, jer sam prisustvovao jednoj partiji na public serveru pre ovoga, gde je jedan lik isto to napisao, sto ja nisam ni znao sta je do skoro.....pa samim tim tog lika nije niko postavio na ovaj forum s obzirom da je u toku te partije bio jedan od glavnih admina u igri, koji ga je samo kikao....
Energy je to napisao, a ne ukljucio.....a bilo je u kasne sate kolko se secam , pa je malo ljudi to i videlo...a verujem da pola njih verovatno nije ni slutilo sta je to u opste.....A ovo sto je postavio ZVER na ovaj forum je malo glupo, posto sad jos vise ljudi zna sta je to i kako se pise.....
Pa sad izvolte lovite male njubare skriptase, posto ce ih imati pun ku....
E da uhvatite ga kako koristi tu skriptu , pa snimite demo kao dokaz a ne ovo nagadjanje.....

A ti Extremni, ovo od tebe nisam uopste ocekivao... nadam se da je ovo jedna od tvojih sprdnji(sala) samim tim sto te/vas smatram prijateljskim klanom, posto ima svakakvih....
Pa molim one koji su na bilo koji nacin prijateljski ili kako vec KLAN da ne pise nepotrebne(negativne) komentare ...

Jos 1 stvar: kad smo mi postavili SS od jednog citrera koga je naocigled svih izbacio PB u toku war-a koji smo igrali....nisam primetio nijedan komentar ADMIN-a pa cak mislim da nije dobio ni ban...

Pozz od mene...

Podpredsednik

Nemoj mu udarati vaspitne mere ZVERKO, TITANS-i su ipak domaci na serveru, a oni koji koriste skripte su vidljivi i bez ovakvih greski kao SOLIDOVA (ako je uopste greska). Slazem se da treba kazniti skriptase i citere, ali ako kaznis njega onda kazni i ostale koji to koriste!

PsiHoman

Slazem se i ja mislim da su titani konstantni na vasim serverima po nekada bude i ceo tim titana. . . .tako da. . .  Zivi bili titani.. . .

STEK

posto vidim da je ovo samo bila jedna nekakva greska molicu lepo ostale da se mane rdjava posla i da se i dalje gledamo preko nisana pozzz molicu da admina da lock temu....unapred zahvalan :drinks2

stRRR

Pozz svima ,znam decka uzivo ... i sve to sam da kazem ima malo fps i to po meni nije cheat... znaci oni koji ima 1000 fps necujus itd.. to vam isto cheat ? ili kad imas 50 fps i skriptu... to vam je ko da imate 250 lock......mislim ja vam samo kazem ,vise bi se trebali obratit paznji wh. aim i dull i svim takim citerima .... pusa svima :) pogotovo veky-u i spartancu :)

Zver

@ Bananamen : kako ga nisam uhvatio da koristi script, jel on to chatovao sa nekim na skriptaskom jeziku ??? Mislim sta ti znaci ovaj ss na vrhu topica
@ Solid :
Quotemislim da vec duze vreme ima nesto protiv nas "Titans-a"
znaci ovo necu ni komentarisati jer je smesno, sto se tice drugog lika kojeg sam uhvatio da ukucava skripte, taj je banovan bio isti dan.
QuoteEnergy je to napisao, a ne ukljucio.....a bilo je u kasne sate kolko se secam , pa je malo ljudi to i videlo
on je to napisao, ali nije ukljucio, ajde razmisli sta to znaci !!
@ STRRR, jel ti ono bese koristio exploit na dawnville???

OVO ME ZIVO INTERESUJE> Iz kojeg razloga je on kucao te skripte usred partije ???

stRRR

aaaaa pa trebalo da brze puco :P

*SPARTANAC*

Hmmm, zver zasto lepo ne izvadis log i lepo vidis da li je neko koristio skriptu ili ne....ovo sa pisanjem skripte u sred partije bzvz uradio, al opet ne znaci da je koristio...
Nista vise od mene

~LoneWolfs~Extreme

Solide da ti ovako kazem ja stvarno titanse smatram prijateljskim klanom i volim igrat s vama....ali sa tobom,stekom,mamom tvojom i posebno sa bananamanom..a ove ostale titanse ja opce ne gledam koda su s vama jel 2 su bila uhvacena za cit i sad evo skripte sa enegriom...ja ti jos jednom kazem nemam nista protiv gore navedenih igraca stovise ja i ti se jako dugo znamo i pun k vremena smo proveli na TS-u skupa i igrali do 5ujutro..mislim komentar za mene je bio malo glupav..ali evo ti odgovor nadam se da je jasan :drinks2 :hat :hat :hat :hat :hat :hat :hat

tomi11

reci mi molim te STRRR,kad smo vec kod wh,dull,aima itd, jesi li ti ikad ista koristio od ovih navedenih pizdarija na bitangama.samo mi to odgovori.

stRRR

Nerabim taka sranja :)   p.s. sam cesto vidjam take stvari na bitangama..

BaNaNaMaN

Quote from: ~LoneWolfs~Extreme on January 26, 2009, 09:34:24 PM
Solide da ti ovako kazem ja stvarno titanse smatram prijateljskim klanom i volim igrat s vama....ali sa tobom,stekom,mamom tvojom i posebno sa bananamanom..a ove ostale titanse ja opce ne gledam koda su s vama jel 2 su bila uhvacena za cit i sad evo skripte sa enegriom...ja ti jos jednom kazem nemam nista protiv gore navedenih igraca stovise ja i ti se jako dugo znamo i pun k vremena smo proveli na TS-u skupa i igrali do 5ujutro..mislim komentar za mene je bio malo glupav..ali evo ti odgovor nadam se da je jasan :drinks2 :hat :hat :hat :hat :hat :hat :hat
a koja su to 2 lika uhvacena citera iz titansa ? to prvi put cujem :-\ :-\

Zver- mnogo.... kad budes snimio demo da mu ista radi neobicno ili tako nesto onda, mozes da stavis u topic chits. a ja mogu da uzmem tu skriptu i copy paste da i da spamam po serveru... i sta onda sam ja citer!! :suicide :suicide

Lider

Evo da i ja nesto kazem.
Napali ste covijeka koji je samo upisao to sto je upisao, a nemate dokaze da je to isto koristio. Ima X ljudi na bitangama koji korste te iste skripte i koje se vrlo lako uocavaju i niko protiv njih nista ne preduzima.
E sad jos jedna glupost ili ti paradoks, ogranicili ste FPS na 250 i garand na toliko FPS-a puca kao dve sckripte od jednom, a zabranili ste skripte. Pa zar ne bi bilo logicno da da FPS ogranicite na 91 ili 125 pa cemo da vidimo ko je igrac. To je kao da na autoputu imate ogranicenje 250Km/h i sad svi sa ferariima, porsheima... idu 250, a ja imam golf dvicu koja moze ici 120. Sad ja skupim pare i firziram golf dvicu i mogu ici i ja isto teoretski 250Km/h ali ne smijem zato sto je takav zakon. I sad sto oni s ferariima i porsheima mogu ici 250 samo zato sto imaju bolju makinu od auta a ja losiju ali friziranu ne mogu iako sam u stanju postici tu brzinu.
Hocu da kazem da treba da se vrati FPS na 91 ili 125 pa ce garand svima pucati istom brzinom i lako ce se primjetiti ako neko ima skriptu. A ne ovako osudjivati napamet. Ima milion ljudi koji pucaju garandom svemisrskim brzinama ali im je odbrana FPS.
Nadam se da me razumijete
P.S. covijek je pogrijesio ali nije zasluzio BAN, to sto je upsao uradio je pod uticajm alkohola ili ti cega vec s bezazlenim namjerama, pa mu se po mom misljenju moze progledati kroz prste

tomi11

Quote from: stRRR on January 26, 2009, 10:35:02 PM

aj dobro kad ti tako kazes.i nemoj koristit ubuduce ,pogotovo kad si u onom kamionu kod B plenta na toujanu,pa cak ni iz zajebancije ili testa

$tring

Quote from: BaNaNaMaN on January 26, 2009, 04:55:02 PM
ma koja ban 15 dana... vi niste normalni, pa kao prvo ti ga nisi ni uhvatio da koristi skriptu :suicide :suicide i malo obratite paznju na prave citere!! nego na titanse koji smo solid i ja lideri, i licno vodimo racuna da li neko koristi ili ne skripte!!! i kad upalis tu skriptu za garand i upali 250 fps i videces da puca brze sa 250 fps nego za garand skriptom.......i zato fof :bad2

Hajde nesto da se razumemo jednom za svagda:

1.Sta si ti ovde? Advokat? Ako Admin kaze ban se tog i tog, koji se ti kurac nesto bunis? Kakve su ti fore sa Fuck Off?! Kome fuck off? Nama na forumu? Adminu? Zveri? Meni? Kome?! Podesticu te da se nalazis na Bitange serveru i Bitange forumu i da je potpuno vam pameti da ne budes banovan zbog ovog. Ja te poslednji put upozoravam i stvarno ces dobiti ban na serveru, forumu budes li se tako ponasao.

2.Da li je covek koristio skripte ili ne mozemo da raspravljamo danima i mesecima. Licno mislim da jeste, i da je samo zaboravio da stavi kosu crtu. Pa cak i da je nekom slao skript - opet nije u redu

3.Razumam TITANS-e da brane svoj igraca, i niko nema nista protiv TITANS klana. Naprotiv, mislim o vama sve najbolje. Ali ako neki igrac od vas koristi skripte (a ovaj je ocito nesto cackao) cemu rasprava onda? Lepo recite : jeste, covek je koristio i kraj. Sta sad raspravljamo da li je gore koristiti skripte ili 250 fps? Mislim da je to van pameti... Ok, koristio je skripte. Pa sta? Dobice ban... pa sta?! Jel umro neko zbog toga? Mislim da se samo na nasim serverima desi da je neko pola dana spect, da ga neko kikuje da se posle ovaj buni : eee!!!!! koji kurac me kickas?!

4.Ako Zver odluci tako - tako je. Kome se ne svidja, neka ode na drugi server, jebe adminima mater, raspravlja se na uhvacenim skriptama da ih nije koristio, uci pameti sve redom i ponasa se kako se ovde vecina ponasa - bahato. Hajde, probajte pa mi javite koliko ste minuta igrali na tom serveru, bas me zanima.

stRRR

Quote from: tomi11 on January 26, 2009, 11:29:16 PM
Quote from: stRRR on January 26, 2009, 10:35:02 PM

aj dobro kad ti tako kazes.i nemoj koristit ubuduce ,pogotovo kad si u onom kamionu kod B plenta na toujanu,pa cak ni iz zajebancije ili testa
hehe :) :P Bug master:) to sam nista drugo

tomi11

Quote from: string on January 26, 2009, 11:45:29 PM

1.Sta si ti ovde? Advokat? Ako Admin kaze ban se tog i tog, koji se ti kurac nesto bunis? Kakve su ti fore sa Fuck Off?! Kome fuck off? Nama na forumu? Adminu? Zveri? Meni? Kome?! Podesticu te da se nalazis na Bitange serveru i Bitange forumu i da je potpuno vam pameti da ne budes banovan zbog ovog. Ja te poslednji put upozoravam i stvarno ces dobiti ban na serveru, forumu budes li se tako ponasao.

2.Da li je covek koristio skripte ili ne mozemo da raspravljamo danima i mesecima. Licno mislim da jeste, i da je samo zaboravio da stavi kosu crtu. Pa cak i da je nekom slao skript - opet nije u redu

3.Razumam TITANS-e da brane svoj igraca, i niko nema nista protiv TITANS klana. Naprotiv, mislim o vama sve najbolje. Ali ako neki igrac od vas koristi skripte (a ovaj je ocito nesto cackao) cemu rasprava onda? Lepo recite : jeste, covek je koristio i kraj. Sta sad raspravljamo da li je gore koristiti skripte ili 250 fps? Mislim da je to van pameti... Ok, koristio je skripte. Pa sta? Dobice ban... pa sta?! Jel umro neko zbog toga? Mislim da se samo na nasim serverima desi da je neko pola dana spect, da ga neko kikuje da se posle ovaj buni : eee!!!!! koji kurac me kickas?!

4.Ako Zver odluci tako - tako je. Kome se ne svidja, neka ode na drugi server, jebe adminima mater, raspravlja se na uhvacenim skriptama da ih nije koristio, uci pameti sve redom i ponasa se kako se ovde vecina ponasa - bahato. Hajde, probajte pa mi javite koliko ste minuta igrali na tom serveru, bas me zanima.

:yahoo :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo

upalila se crvena lampica

SOLID

Quote from: ~LoneWolfs~Extreme on January 26, 2009, 09:34:24 PM

Znam Extremni ...gotivim ja tebe , secam se tih sprdnji do 5 ujutru :rnr .....Ali nadam se da mi mozes verovati kad kazem da nesto nije .....to jest ne zelim vise ni da se raspravljam....sta je tu je ...nek misle sta hoce....
A to za nasa 2 uhvacena citera... koja?
Poz od mene... :ziveli

STEK

http://www.youtube.com/watch?v=fY2K5FTuqp4            mislim nemo se ljutite... :party2 :party2 :party2 :party2 :party2 :party2 :party2 :party2 :party2 :party2

BaNaNaMaN

Quote from: string on January 26, 2009, 11:45:29 PM

aj sad malo ja :rofl
1) necu da se stobom svadjam ,to je ispod mog nivoa, mogao bi da mi techa budes...
2) ja nisam advokad, ja sam jedan od ldr titansa, pa normalno kad vidim nepravdu branim mog kolegu...
3)mislim da je skroooz glupo sto je zver pokreno ovaj topic!! video  da je lik nesto napisao, i znao je da je skripta za garand ,a  ja sam tek sad otkrio :hmm :hmm, i kao evo ga!  mislim cemu??
4)a sta bi trebo da vam kazem bravo momci otkrili ste skriptasa? a on je napisao na serveruuuuuuuuuuu!!!!!
ako sam vam rekao nesto lose oprostite  mi my bad.. ali molim vas nekrivite nekog lika da ima skriptu ako nisi siguran.. ja sam od svi vas mladji dosta, i razumni sam od vas..

zlenzlla

Quote from: Lider on January 26, 2009, 11:20:41 PM
Evo da i ja nesto kazem.
Napali ste covijeka koji je samo upisao to sto je upisao, a nemate dokaze da je to isto koristio. Ima X ljudi na bitangama koji korste te iste skripte i koje se vrlo lako uocavaju i niko protiv njih nista ne preduzima.
E sad jos jedna glupost ili ti paradoks, ogranicili ste FPS na 250 i garand na toliko FPS-a puca kao dve sckripte od jednom, a zabranili ste skripte. Pa zar ne bi bilo logicno da da FPS ogranicite na 91 ili 125 pa cemo da vidimo ko je igrac. To je kao da na autoputu imate ogranicenje 250Km/h i sad svi sa ferariima, porsheima... idu 250, a ja imam golf dvicu koja moze ici 120. Sad ja skupim pare i firziram golf dvicu i mogu ici i ja isto teoretski 250Km/h ali ne smijem zato sto je takav zakon. I sad sto oni s ferariima i porsheima mogu ici 250 samo zato sto imaju bolju makinu od auta a ja losiju ali friziranu ne mogu iako sam u stanju postici tu brzinu.
Hocu da kazem da treba da se vrati FPS na 91 ili 125 pa ce garand svima pucati istom brzinom i lako ce se primjetiti ako neko ima skriptu. A ne ovako osudjivati napamet. Ima milion ljudi koji pucaju garandom svemisrskim brzinama ali im je odbrana FPS.
Nadam se da me razumijete
P.S. covijek je pogrijesio ali nije zasluzio BAN, to sto je upsao uradio je pod uticajm alkohola ili ti cega vec s bezazlenim namjerama, pa mu se po mom misljenju moze progledati kroz prste

:this :drinks2

$tring

Skripte su zabranjene kao sto znate na svim takmicenjima, i iako nisu pravi cheat jednostavno nisu moralna stvar za jednog coveka koji igra COD2 (ko god to bio). Ako neko drzi takvog u klanu - njemu na cast. Ako ga saigraci brane - njima na cast. Nemam dokaz da je vas igrac skriptas niti mi pada na pamet da se tom tematikom bavim, a pogotovo da gledam kako svaka tema na forumu dobija neki ozbiljan oblik rasprave. Ko nije dobar igrac (a ne moze tu cinjenicu da podnese), bolje je i da koristi skripte nego da ima posle traume u zivotu.

Sledeci put cu odmah lockati temu da ne gledam isprazne rasprave i kukanje.  :cray

El Muerte