bitange

Eunet ADSL

Pages: 1 [2] 3 4 ... 9   Go Down
  Print  
Author Topic: Kako tretirati /com_maxfps?  (Read 17240 times)
December 12, 2007, 01:08:24 PM
Share |
VIP.er
Bitange
General armije

View Profile
Kako tretirati /com_maxfps?

Quote from: "string"
Quote from: "VIP.er"
Ja bas ne razumem tu foru...Kako mozes ti da izaberes koliko ces imati fps...Molim objasnjenje... :?:  :?:

Ako imas jaku masinu, mislim da je igra po default-u namestena (nisam bas siguran) oko 120 frejmova... ti ako imas recimo 8600GT mozes imati i preko 200 FPS... kada se to desi, igra potpuno odlepi i garand puca kao nenormalan... prekaticno, post
ane mnoooooogo jace oruzje.

Aha shvatam sad...Ali na moju zalost ja imam stari dobri 7600 GT :cry:  :cry: ...mada navodis me da skupljam kintu za novu graficku :lol:  :lol:

December 12, 2007, 05:05:13 PM
Share |
Sauron
Kapetan
*

View Profile

Aha shvatam sad...Ali na moju zalost ja imam stari dobri 7600 GT :cry:  :cry: ...mada navodis me da skupljam kintu za novu graficku :lol:  :lol:

Ja sa 7600GT dobijem ~260fps‚ što je ~3 puta više nego obično.

NETOLERANCIJA ■ Krčma "Poni koji se propinje"
December 12, 2007, 08:19:12 PM
Share |
Alekre
Major
**

aleksandarmehanicar@hotmail.com
View Profile WWW Email

Ljudi ja igram na krsu. 2.66 Celeron 1GB Ram-a i 5200 Gold Edition sa konekcijom od 512/64. Radi sasvim lepo.

December 13, 2007, 01:28:37 AM
Share |
VIP.er
Bitange
General armije

View Profile

Quote from: "Sauron"

Kako je moguce da nakupis toliko fps???Pa kad stavim maximum meni je 95 najvise...A moguce da je do konekcije ja imam ADSL 512/64

December 13, 2007, 04:01:40 AM
Share |
.::NatRex::.
User
*

View Profile

Kako je moguce da nakupis toliko fps???Pa kad stavim maximum meni je 95 najvise...A moguce da je do konekcije ja imam ADSL 512/64

a to je tako viper ja sa svojom MSI 7600gt kad stavim na max sve nema sanse preko 30 fps-a a za to je kriv dragi celeron xD

img]http://img253.imageshack.us/img253/4476/normaltekkenrender2sig2or1.png[/img]
December 13, 2007, 09:02:13 AM
Share |
Sauron
Kapetan
*

View Profile

Imam 2GB rama, i dual core 3800+ amd procesor.
I da napomenem... to sam samo testirao koliko imam, ne igram tako Smiley

Nego.. zanimljivo je to što ja imam diskove vezane u RAID, koje rade jaako brzo, i uvek se meni prvo učita tabla Smiley I stignem uvek da uzmem prvi zastavu Smiley Ali uglavnom poginem na pola puta, kada se svi pojavite... i zaginem Cheesy

NETOLERANCIJA ■ Krčma "Poni koji se propinje"
December 13, 2007, 03:02:16 PM
Share |
Podpredsednik
General armije

View Profile WWW

Meni se uvek poslednjem ucita tabla, onda vidim tebe kako trcis sa zastavom i posle toga se vise niceg ne secam, jer sam poginuo!

December 13, 2007, 08:01:39 PM
Share |
VIP.er
Bitange
General armije

View Profile

Imam 2GB rama, i dual core 3800+ amd procesor.
I da napomenem... to sam samo testirao koliko imam, ne igram tako Smiley

Nego.. zanimljivo je to što ja imam diskove vezane u RAID, koje rade jaako brzo, i uvek se meni prvo učita tabla Smiley I stignem uvek da uzmem prvi zastavu Smiley Ali uglavnom poginem na pola puta, kada se svi pojavite... i zaginem Cheesy

A pa to je u pitanju...ja imam 1GB rama i dual core processor na 1.9 GHz
.....Nije ti fooooooraaaaaaaaaaa  :lol:

December 14, 2007, 11:25:01 AM
Share |
Rawentk
Poručnik

Muahahahaha

View Profile

Ja imam AMD 64 3000+,2 gb rama dual chanel corsair,7600 gt.FPS locked na 125.Postoji pravilo na cb gdje se nesmiju imat fpsi preko 250 ali ne samo zbog brzeg pucanja nego ako ti je fps 300 dr te ne cuju kako trcis po mapi puno ti je lakse iskoristit bugove u igri itd.Zato su na cb stavili pravilo da fps mora bit lockan na max 250.

// bitange //Deda
December 14, 2007, 01:54:17 PM
Share |
mean
Pukovnik
*

View Profile

Quote from: "Rawentk"
dr te ne cuju kako trcis po mapi

Dusu dalo za kundasenje Wink

December 15, 2007, 12:45:07 AM
Share |
korisnik2007a
Kapetan
*

View Profile

e samo da znate [ZD] klan koji igra u garazi (ne znam za main) kada igra sa amerima ili sa britancima koristi max fps i graNTAtku pa jebu kevu citeri....njima kada su ameri ili biritanci kick!!!

December 15, 2007, 05:15:19 AM
Share |
Tomo_SU
Bitange
Major

View Profile

Vid ovako. Ja igram na Ati Radeon 9600 ... 800 x 600 pix i izvlacim i do 60 FPS! Smiley Kad me rokne neki od ovih sa nabudzenim frejmovima kada gledam kill cam meni skroz preskace slika. I to cini mi se samo kod tih igraca sto koriste max_fps=0 ili kako vec ide komanda.

Znaci ako imate ovakav jad od graficke kao i ja lako cete videti koji ljudi imaju veliku prednost u odnosu na vas.

Jos jedna stvar sto sam negde procitao jeste da kada ste blizu u borbi sa nekim ko ima visok fps vama laguje. A znate i sami kolika je to prednost za onog sa budzenim hardverom i frejmovima.

Punkbuster moze kikati igrace sa vecim FPS od stanardnog ... evo primera 84.2.39.206:28979

December 15, 2007, 05:25:02 AM
Share |
Podpredsednik
General armije

View Profile WWW

Quote from: "Tomo_SU"
Vid ovako. Ja igram na Ati Radeon 9600 ... 800 x 600 pix i izvlacim i do 60 FPS! Smiley Kad me rokne neki od ovih sa nabudzenim frejmovima kada gledam kill cam meni skroz preskace slika. I to cini mi se samo kod tih igraca sto koriste max_fps=0 ili kako vec ide komanda.

Znaci ako imate ovakav jad od graficke kao i ja lako cete videti koji ljudi imaju veliku prednost u odnosu na vas.

Jos jedna stvar sto sam negde procitao jeste da kada ste blizu u borbi sa nekim ko ima visok fps vama laguje. A znate i sami kolika je to prednost za onog sa budzenim hardverom i frejmovima.

Punkbuster moze kikati igrace sa vecim FPS od stanardnog ... evo primera 84.2.39.206:28979

Bravo TOMO, hvala ti, resio si mi misteriju! Neverovatno koliko cesto mi se desava da je neko ispred mene i da pokusavam da ga upucam a nisan mi koci i preskace tog lika i on me sa lakocom ubije (da ne pricam o pistolju, ja nikog ne pogodim, a oni mi zadaju hedare). Poludeo sam vise, jos me cesto zezaju i pingovi, dobro jos i imam zivce kako igram, pogledajte samo koliko me puta ubiju, tu sam neprikosnoven!

December 15, 2007, 04:40:05 PM
Share |
$tring
Administrator
Načelnik generalštaba

View Profile WWW

Gledao sam ovih dana config PB-a pa cu srediti vec nekako ..... pa da vidimo ljubisu onda! :>

Razmena Igara - http://www.razmenaigara.com
Virtualne Ture - http://www.360.rs
Web Design - http://www.mindnever.com
December 16, 2007, 01:53:31 AM
Share |
VIP.er
Bitange
General armije

View Profile

Quote from: "string"

Punkbuster moze kikati igrace sa vecim FPS od stanardnog ... evo
primera 84.2.39.206:28979

Gledao sam ovih dana config PB-a pa cu srediti vec nekako ..... pa da vidimo ljubisu onda! :>

Ej nikako da pitam neku bitangu,zasto Njubinja zovete Ljubisha

Pages: 1 [2] 3 4 ... 9   Go Up
  Print  

Jump to: