News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

SRECNA NOVA

Started by lang, December 31, 2008, 12:53:11 PM

Previous topic - Next topic

lang

SRECNA NOVA 2009 GODINA SVIM MOJIM PRIJATELJIMA I RATNICIMA  :drinks2 :drinks2 :drinks2 :camper :aug :awm :hat

Lider

Hvala Lang prijatelju, i tebi Sretna Nova Godina, i svima koji dolaze na Bitanga servere  :hat  :hat  :ziveli  :ziveli  :ziveli :drinks2 :drinks2  :party2  :yahoo  :yahoo

clumsy

pridruzujem se  :)

sve najbolje kolofdjutievci :)

ToTo

Sve najbolje u Novoj godini!!! 
Posebno zelim Kamix-u da dobije 2 iz fizike, Staljinu da kupi novi comp i podigne te fps-e konacno iznad 20  :rofl , i Ice-u da mu proradi TS  :hat  :ziveli :ziveli :ziveli  :rofl

X_ice_X

Quote from: ToTo on December 31, 2008, 04:35:21 PM
Sve najbolje u Novoj godini!!! 
Posebno zelim Kamix-u da dobije 2 iz fizike, Staljinu da kupi novi comp, i Ice-u da mu proradi TS  :hat  :ziveli :ziveli :ziveli  :rofl

A JA 2 IZ FIZIKE, MATEMATIKE I KEMIJE??!?!?! DAJ JOS JEDNU ISPOCETKA XD

ToTo

Ma zelim vam puno dvojki hahaha, naravno da imate topove kad po ceo dan igrate cod umesto da ucite, moracu da porazgovaram sa vasim roditeljima hahahaha... :hat

Podpredsednik

Eh....ovako sam ja nekad cestitao NOVU GODINU

A nocas cu morati ovako ;)

SRECNA VAM NOVA GODINA

//LoneWolfs//kamiX

Svima sve najbolje ... Puno srece, zdravlja, para  .... To je to ...

Provedite se!  :drinks2 :drinks2 :drinks2 :drinks2 :drinks2 :drinks2 :drinks2 :drinks2 :drinks2 :drinks2 :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo :ziveli :ziveli :ziveli

tnt74

Xaxaxaxa prvi post u Novoj Godini je moj.Ljudi srecna vam NOVA i sve sto pozelite naka vam se ispuni,od mene prvenstveno puno zdravlja a posle para itd. bla bla bla bla bla

Zver

Sto bi rekao Nervozni Postar, starica povraca, stara se godina nikada ne vraca  :bad2

BaNaNaMaN

srecna nova godina svima , sve najbolje!!!11 :drinks2 :drinks2 :drinks2 :drinks2 :drinks2

$tring

Sve najbolje... :) puno pucanja, dobrih grafickih kartica, originalnih key-eva, puno fragova i dobrih turnira... :)

~LoneWolfs~Extreme

SOLID

Belick