treba ljudima dati sansu d odgovore

Started by SEKTOR, December 08, 2008, 02:27:55 PM

Previous topic - Next topic

SEKTOR

Ovako String molim te nezakljucavaj teme ako nemas sta pametnije reci, pusti decka da kaze nesto u svoju odbranu.... ovo nije prvi put da zakljucavas temu brate onda forum drzite samo za bitange i nikog vise ..... :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr:

Beba

Mislim da vec svi znaju kakav je Mario (u dobro smislu) i niko se nikad nije zalio na njega, to je sto se tice psovke, a sto se tice zakljucavanja nije u redu jer nemora uvijek bit tvoja zadnja String !  :||

Zver

Ne shvatas da odgovor u kojem vredjas huskija kojem je mario opsovao majku jednostavno nije prihvatljiv

Beba

Dobro to vise nece ponovit al ovo je glupo i malo umisljeno da zakljucava teme kad on oce..  :icon_question:

SEKTOR

Da a sto se tice Maria on je se uvek pali ko hepo kockica i svi ga znaju on pizdi i na nas tako stalno ali je decko kralj znaci prva liga mi smo navikli na to ....jednostavno ga je husky izprovocirao ubivsi ga ko zna koliko rundi za redom iz nekih sumnjivih pozicija i decko je popizdeo...sto kaze gagi nije trebao bas tako napisati ali iskreno i ja bih pao u iskusenje....s tim da sam bio na ts u sa njima i u igri sa njima..... :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr:..............a ti husky brate nemem reci odma malo druk druk da stringic vidi kako tebe vredjaju jadan ti eeeeeeeeeee ne ide to tako u zivotu mi takve zovemo pickice i drukare, ponekad sam treba da se pobrines za svoje probleme a ne odmah mami da trcis

S postovanjem za Stringa (mogao bi doci kod nas na ts nekad da vidis kakva je zajebancija i kako mario vristi stalno)

SOLID

Armand Van Helden

A ti Sektore pre nego što lupiš enter dobro razmisli šta pišeš.
Ma obrisao sam ja sektorov post cim sam ga video.
Husky od danas ima RCON za SD server, pa neka prevaspitava nevaspitane...   :vava
Zakljucavanje tema

TOLIKO O DEMOKRATIJI !!!!!      :dummy

:doc   Pravila,pravila.....da bi me udavila....

Sve ulizice ujediniti se...  :suicide

husky

Moze se govorit citer, kemper, neke blaze fore sa vrijedjanjem jer svi znamo bit zivcani (ja nekad napisem "mrs", ili "jebo tim s kojim igram" kad me ubijaju na spawnu jer sa sa losima).... ali on je vec prigovorio meni prije ovoga ove blaze stvari, i onda je blebnuo ovu socnu psovku. Jos su ostali ljudi na serveru (bio je i Toto) tada njega napali kako se to ponasa i ubrzo je otisao sa servera, i rekli mi da stavim na forum obavezno pa eto i jesam. Ja mu nisam na to ni rjecju uzvratio jer nemas sta na to rec.

I naglasio sam "po iducoj necijoj opomeni". Ja ne znam odakle je on ni vas klan, znam samo o vama da ponekad Tomi odigra za vas pa sam apelirao da takve stvari regulirate interno jer covjek sramoti i sebe i klan.

A kako String kaze, nema obrane u ovom slucaju, moze se samo sprjeciti slicno ubuduce.

IronC

Kakva demokratija? :-\
Cista glupost i utopija.  :doc
Samo rad ,red i disciplina.  :spiteful
Nema raspravke. :vava
Lock.

$tring

Quote from: SEKTOR on December 08, 2008, 02:27:55 PM
Ovako String molim te nezakljucavaj teme ako nemas sta pametnije reci, pusti decka da kaze nesto u svoju odbranu.... ovo nije prvi put da zakljucavas temu brate onda forum drzite samo za bitange i nikog vise ..... :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr:

Teme zaključavam kada rasprava ode u potpuno sumanutom smeru, kada se promaši tema, ili jednostavno kada nema šta više da se piše na tu temu. Ne vidim šta ima da dajem priliku nekom ko vređa Husky-ja i pri tom mu jebe mater da kaоe nešto u svoju odbranu. Nema nikakve odbrane, demokratije ili šta god tripujete. Pravila su vrlo jasna i vaоe za svakog:

Zabranjen je bilo koji oblik vređanja. Prostačenje i seljačenje na forumu, public serverima ne tolerišemo.

Jel to nenormalno? Ima li neko ko misli da je ovo tiranija?

Pričaš o demokratiji? Na kojem public serveru imaš priliku da glasaš koje će se mape igrati, koju ćemo novu mapu staviti, da glasaš kako će config servera biti podešen (glasanje kakva će garaоa biti)... na kom serveru? Daj da se i ja igram tamo...

Mislim da to što imate na bitange serverima malo gde imate, a ti mi molim te pokaоi jedan server na planeti gde se adminu jebe mater i posle se o tome 'demokratski' raspravlja na forumu. Baš vam svašta pada na pamet ljudi...  Prosto se pitam odakle vam takve ideje?