News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

GTA 4 for PC

Started by Zver, December 05, 2008, 12:19:07 PM

Previous topic - Next topic

Zver

Juce na leecherslairu nabasah na torrent GTA 4 za pc, velicina torrenta je 13.4 gb, meni je trenutno na 80%. Jedva cekam da je isprobam :)

DiDaN

poceo sam da ga skidam sa #cenzura#a i pred kraj prvog dvd-a ugasili linkove......tako da sam odustao od skidanja.....samo pogledaj za crack....izgleda nije bas najbolje odradjen (za sad)

Zver

DiDaN

kazu da ovaj radi

http://#cenzura#.com/files/170362921/GTA.IV.Crack.Securom.Bypass.Launcher.UBER-PROPER-FeD0R.rar

BloX

daj postajte neki crack koji valja...vec mi je dosta jebanja sa zamrzavanjem igrice, nemogućnosti sejvanja, pijane kamere i ostalih jebada  :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr:

GuRuGeoRge

Samo pazite dobro da se ne zajebete da skinete neki fake,a ima ih dosta,kao GTA IV a ono neko njesra...

BloX

ma ja sam skinuo pravi, ima 14 gb skoro...al kazem da jebe to sa pijanom kamerom, nema još pravog cracka :icon_grrr: :icon_grrr:
ili ima :suicide :suicide

BloX

ajde molim vas ako neko igra normalno gta nek mi šalje crack....ja mogu igrat ali me uvijek izbaci iz igre FATAL ERROR RP10- to u prijevodu znaci: CReplayMgr::StartWorkerThread: Could not create the replay-save thread - Please close some applications and restart the game...ali ja fakat ne znam šta da ucinim :icon_question: :icon_question: help :down :down

DiDaN

Jel ima neko neki dobar crack.......

Zver

Ja :)

meni radi paradoxov savrseno

BloX

misliš na Marka??? pa jel ga moze neko udijeliti ;D

DiDaN

Quote from: Zver on December 19, 2008, 08:11:33 PM
Ja :)

meni radi paradoxov savrseno

ako ti nije tesko sibni mi link na pm

BloX

Zver

cimnite me na xf, zverso

gogovg

i ja sam imao problema sa kamerom u igri i igra je stekala al nakon par crackova koje sam probao i par virusa nesao sam pravi crack za gta4 pa evo uzivajte!  http://#cenzura#.com/files/177650373/GTA_4_crack_fat_fighter.rar :happy

Foxy

Ja sam je ins nedavno i ok je je igra al me se ne svida jel je predugaca mapa pa dok dodem do nekog mjesta prode 3 sata!!!!Najbolje po mapi mi se svidio vice city!!!