News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Iron Maiden u Beogradu 10.Februar 2009

Started by DiDaN, December 04, 2008, 03:53:37 PM

Previous topic - Next topic

DiDaN

10.februar  ...............ali u Areni :yahoo

http://www.blic.rs/zabava.php?id=68547

Lun

Hmm, biće da je to opet neka novinarska patka, turneja im 2009. kreće iz Dubaia 13. februara. Na zvaničnom sajtu ni pomena o svraćanju kod nas pre toga.  :down

zlenzlla

Nadam se da je istina i da ce opet doci. Prosli put je bio odlican koncert, ali je bila prevelika guzva. Valjda sad nece biti. Koliko Arena prima ljudi?

:rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

DiDaN

bice super ako ne bude kao prosli put......razmisljam se dal da idem  :hmm

zlenzlla

Sta? Koncert ili guzva? Prosli put sam sam dosao. Dok se pricalo o odlasku na koncert, svi hoce ici. A kad je trebalo dati pare i ici, e onda svako ima svoj razlog zasto ne moze. Ja se pokupio i dosao sam. Vjerovatno cu i ovaj put ako budu stvarno dolazili.

SOLID

Quote from: zlenzlla on December 05, 2008, 01:45:01 AM
Sta? Koncert ili guzva? Prosli put sam sam dosao. Dok se pricalo o odlasku na koncert, svi hoce ici. A kad je trebalo dati pare i ici, e onda svako ima svoj razlog zasto ne moze. Ja se pokupio i dosao sam. Vjerovatno cu i ovaj put ako budu stvarno dolazili.

TI SI FACA  :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr
;D

IronC

DiDaN

Quote from: IronC on December 05, 2008, 11:02:20 AM
Sta nema, ima ima  :ziveli
http://www.ironmaiden.com/index.php?categoryid=8&p2_articleid=1028
:doc

Evo i cica valjda ne laze jebam ga bas u pilotsku dozvolu :
http://www.talentboxbelgrade.com/images/iron_maiden.avi

:band

mmmmmmm.......e onda  idem i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :hat :hat :hat :hat :hat :hat

IronC

Pa u sustini ovo je i jedini koncert na koji bi otisao sto se tice Maidena, razlog:
Pa sviraju samo stare stavri :)
Nema ovog novokomponovanog djubreta  ;D
Da se razumemo pravi Maiden je i bio u periodu 1980-1988
Ovo ostalo nije za mene ni vredno pomena (ima par izuzetaka)
:happy

DiDaN

Quote from: IronC on December 05, 2008, 11:44:13 AM

Naravno

Zaboravio si da je koncert u Areni,a ne na Sajmistu gde nikad niko nije mogao da zvuci dobro  :ziveli

IronC

O sajmistu necu nista da kazem jer je prostor djubre zesce...ja sam bio razocaran sa VIP-om, a mogu misliti kako je bilo onim nesrecnicima u guzvi...nego, nisam mislio na to vec generalno...stare stvari su sto je dobro i tu nema dileme...samo ne treba ni od ovoga ocekivati puno jer je to masinerija za zgrtanje love a i oni sami su vec "matorci" nije to ista krv od 30 i 50 leta :)
Nek bude barem 60% kao sa "Live After Death"-a i bice super, ionako svesni cinjenice da je to bio vrhunac njihove karijere scenski nastup ce biti urednjen po uzoru na "Live After Death" sa elemantima dva naredna albuma....sve u svemu cirkus.

DiDaN

ma znam to me i najvise plasi.....odlucio sam da idem samo zato sto nije na Sajmu,nista drugo.....
ma bice valjda OK ..............btw od 10-og decembra pocinje prodaja karata  ;D

DiDaN

Ovo sam malopre napipao :
01.
Intro - Churchill's Speech
02.
Aces High
03.
2 Minutes to Midnight
04.
Revelations
05.
The Trooper
06.
Wasted Years
07.
The Number of the Beast
08.
Run to the Hills
09.
Rime of the Ancient Mariner
10.
Powerslave
11.
Heaven Can Wait
12.
Can I Play With Madness?
13.
Fear of the Dark
14.
Iron Maiden
-----------------------------
15.
Moonchild
16.
The Clairvoyant
17.
Hallowed Be Thy Name

E sad, dal ce oni tu da menjaju nesto ili ne, ne znam ali ovako je bilo do sada!

zlenzlla

Quote from: SOLID on December 05, 2008, 09:48:05 AM
Quote from: zlenzlla on December 05, 2008, 01:45:01 AM

TI SI FACA  :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr
;D

Nego sta.  :drinks2 :hat

zlenzlla

Quote from: IronC on December 05, 2008, 12:24:19 PM
, a mogu misliti kako je bilo onim nesrecnicima u guzvi...

Ne mozes, ne mozes.  :(  Bilo je uzasno. Kako se mogu nabaviti VIP ulaznice?

:rnr :rnr :rnr  :rnr :rnr :rnr

$tring

Jao metalci jedni.... :) Samo vas gledam... ovaj topic ce uskoro biti 'sticky' koliko ja vidim......  :rock3

IronC

Pa vec jeste...aman coravi  :icon_eek:

Ajde i ti da popijemo po koje pivo tamo :)

Lun

Quote from: IronC on December 05, 2008, 11:02:20 AM
Sta nema, ima ima  :ziveli
http://www.ironmaiden.com/index.php?categoryid=8&p2_articleid=1028
:doc

Evo i cica valjda ne laze jebam ga bas u pilotsku dozvolu :
http://www.talentboxbelgrade.com/images/iron_maiden.avi

Ladno i na RTS-u
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/16/Kultura/31382/Ajron+Mejden+ponovo+u+Beogradu.html
;D

:band

Aaaaaaaaaaaaa babani i licimuri, to su noćas stavili na sajt. Znači ipak nije patka.:hat
Karte se puštaju u prodaju 11. decembra:
http://www.eventim-yu.com/portal/rs/vesti/vesti/najnovije/580437/default.html

Nego šta nego sticky, pa Maiden je to. :drinks2 :drinks2 :drinks2

Up the Irons. :rnr :rnr :rnr

zlenzlla

Quote from: Lun on December 05, 2008, 07:00:20 PM
Karte se puštaju u prodaju 11. decembra:

10-og za clanove.

DiDaN

Čuvena hevi-metal grupa "Iron Maiden” nastupiće 10. februara u "Beogradskoj areni”, te će upravo iz Srbije početi poslednji deo turneje nazvane "Somewhere Back In Time”. Karte za ovaj događaj moći će da se kupe od 11. decembra.

- Posetili smo Beograd u martu 2007. godine posle dve decenije i imali smo fantastičan nastup na Beogradskom sajmu. Tada smo obećali da ćemo se vratiti u Beograd i da fanovi neće ponovo čekati na nas 20 godina. I evo, ispunili smo obećanje. Radujemo se što ćemo 2009. godinu započeti u velikoj "Beogradskoj areni”. U avion ćemo natovariti opremu koliko najviše moоemo, sa mnogo pirotehnike. Set lista će biti malo drugačija od one koju smo svirali na našim ranijim turnejama i sviraćemo mnogo više pesama sa prva četiri albuma - rekao je osnivač benda Stiv Heris povodom nastupa u Beogradu.
Zbog ogromne produkcije, za ovaj koncert u "Areni” biće pušteno u prodaju 15.000 karata. Najjeftinije karte za tribine koštaju 2.690 dinara, dok za parter treba izdvojiti 3.190 dinara. Skuplje ulaznice su za sektore "golden seats” 3.690 dinara i "fan pit” 4.490 dinara, a moći će da se kupe na prodajnim mestima "Bilet servisa”, "Card servisa”, "Eventima”, kao i u Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji, Bugarskoj...
.........Blic...........

IronC

More da cujem samo on stare stvari...pa nek ide sve u k.... set lista se nece puno menjati od ove godine , bilo bi dobro da dodaju jos koju staru :)
:ziveli

IronC

zlenzlla

DiDaN

Karte za beogradski koncert grupe "Iron Maiden" su pojeftinile, s obzirom da je "kurs dinara u ovom momentu niоi i stabilniji", saopštio je danas organizator, produkcijska kuća "Talent boks".

Nove cene, koje su zagarantovane do 25. decembra, iznose: 2.590 dinara za tribine, 2.990 dinara za parter, "zlatna sedišta" 3.190 i 3.690 dinara i "fan pit" prostor 3.990 dinara.
"Prethodne cene karata koje smo najavili juče su bile formirane na osnovu kursa dinara koji je bio 93 dinara za evro krajem prošle nedelje. Kako je kurs u ovom momentu niоi i stabilniji odlučili smo se za ove cene koje su niоe od prethodnih", navodi se u saopštenju.

Koncert popularnih "Mejdena" u sklopu "Somewhere Back In Time" turneje biće odrоan 10. februara u Beogradskoj areni, a prodaja ulaznica krenuće od 11. decembra.
Prvobitne cene, saopštene u ponedeljak, bile su 2.690 dinara za tribine, 3.190 dinara za parter, 3.690 dinara za "zlatna sedišta" i 4.490 dinara za "fan pit", to jest za izdvojeni prostor u prvim redovima.
Arena moоe da primi oko 20.000 ljudi, ali je tiraо ulaznica ograničen na 15.000, zbog produkcijske zahtevnosti koncerta, koji uključuje raskošnu binu sa staroegipatskim motivima.
"Iron Maiden" nastupaju peti put u glavnom gradu Srbije, a njihov prethodni koncert na Beogradskom sajmu, u martu 2007. godine videlo je oko 20.000 ljudi.

Podpredsednik

Jes da je koncert sledece godine, bolje pozurite sa kartama ljudi, do tad ce najjeftinija kostati mozda i preko 6000-7000 dinara kolko je ovaj euro poblesavio! :P

DiDaN

Sefe nemoj ti da mi se vadis ..........nemoj da te nisam video na koncertu......to spada u dnevne aktivnosti *Budaletina*........... :hat

IronC

DiDaN

Bem ti muku....ja imam temperaturu vec nekoliko dana...............nisam iso na koncert :suicide
sad si me dokraicio  :|| :||

nOoB

Quote from: IronC on December 05, 2008, 11:44:13 AM
Pa u sustini ovo je i jedini koncert na koji bi otisao sto se tice Maidena, razlog:
Pa sviraju samo stare stavri :)
Nema ovog novokomponovanog djubreta  ;D
Ovo ostalo nije za mene ni vredno pomena (ima par izuzetaka)
da bruce dickinson je najbolji bio,