Turnir je najavljen prije, nema veze sa klanskim koji se sprema za praznike, ovaj ce malo duze trajati i nije vezan za klanove, nego svaki sudionik je 1 vojnik svoje strane, vodjen od strane generala.
Koncept igre je vise povijesni i neka simulacija stvarnog ratovanja, nego sto ce se gledati neki skorovi i slicno. Imamo Allies i Axis, i tko se opredijeli za koju stranu, na njoj ce igrati od pocetka do kraja cijelog ratovanja.
Prijaviti se smiju samo ljudi koji sudjeluju barem 3 mjeseca na Bitange serverima, dakle 9., 10. i 11. mjesec, koji imaju originalan CD-KEY i koji dosada nisu kikovani ili nesto slicno sa servera ili proslog turnira.Duple prijave biti ce ostro sankcionirane. Svatko sumnjiv na bilo koji nacin, brzo ce zavrsiti svoj nastup. Nadam se fair-playu, maksimalnom trudu, timskoj igri, igri za visi cilj, a ne samo-reklamu tipa ja sam najbolji, ja sam najjaci, ja sam iz Vukojebine, ja sam u klanu tom i tom, na cbu sam taj i taj i sl. U samoj igri jednaka prava i mogucnosti imaju npr. String i Humani Cruz.

Prijava MORA izgledati ovako:
NICK: husky
LINK: http://80.74.160.88/pub/themes/bismarck/playerstat.php?playerID=^5%2F%2F%20^7bitange%20^5%2F%2F^7^^51%20husky&config=server200811sd.php (odite na stranicu statistika servera na kojem igrate, odaberite sebe u nekom mjesecu i paste-ajte ovdje kao hyperlink)
KLAN: Bitange (ako ga nemate, napisite odakle ste, npr. Vukojebina)
SIDE: Axis (ili Allies)Nije moguca prijava za nekoga, samo vlastitim nickom na forumu za vlastiti nick u igri. Klanovi ovdje nemaju funkciju, jedino sto mozete je da svi odaberete istu stranu u ratu.
Prijave traju dok se ne popuni barem 20 igraca na svakoj strani. Pri tome, kada jedna strana dodje do 20, vise nije moguce se prijaviti dok i druga ne dodje na 20. O vecem broju odluciti cemo svi skupa naknadno. Ako se za nekog ustanovi da je radio probleme na serverima ili sa cheatovima, ili na proslom turniru, nece smjeti sudjelovati.
Detaljna pravila jos se razradjuju, a za prijave dajemo 7 dana, dakle do iduce
subote 6.12. u 23:59.
Igrati ce se svi modovi igre, igrati ce se svakodnevno (ne svi), ako netko bude kiksao sa nastupima, leti iz cijele price i ulazi zamjena.
Pa krenimo sa prijavama. Sto brze to bolje.

P.S. Warovi ce se igrati svaki dan, prvi u 21, drugi u 22.