fps nije ni 250 tera do 1000 to sam proverio pre 20-tak dana kada sam kupio novi komp i hteo da proverim koliki fps mogu da postignem sa novim kompom(igrao sam dobrih 20 min i nisam izbacen sa servera,posle sam ga vratio na 250).Fps preko 250 se isto smatra citom jer preko tog fps cujes protivnika svaki 10 korak kad napravi.
mili moj pricas gluposti....istina je da se moze preko 250, ja igram 333...al da se smatra citom, mislim glupost...a to da cujes okolo ,buraz zavisi ti od love koju si dao za slušalice. Ništa više....a ni ne znam cemu ovolika panika oko tih exploitova iliti bugova...pa ko ima vremena na mainu penjati se u neku jebenu rupčagu da kida okolo???? Nego meni je dobra ona o klipanju

znaci zabranjeno je sagnuti se( da naravno ne umreš ), pa se ponovno ustati (naravno da ubiješ )

...e pa svi koji su mi govorili da sam kliper, neam se zašto ispricavat jer ne mislim da je to neki ADVANTAGE...mislim svi to rade, makra nesvijesno...a ja osobno to nikada nisam doživio sa neprijateljske strane...a ni meni samom nije jasno na koju foru to izvedem....opet kazem-HRPA GLUPOSTI