News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

EXPLOIT - zabranjeni!

Started by $tring, November 09, 2008, 08:15:57 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Kratko i jasno EXPLOIT-i su zabranjeni!

Sta su EXPLOIT-i?
Bagovi u igri koje igraci koriste da bi se popeli na mesta koja nisu predvidjena za penjanje. Exploit-a ima praktivno na svim mapama, a na bitange serveru se najcesce koristi na mapi Breakout, gde se ljudi popnu u srednju kucu na nepostojeci krov gde ih niko ne moze ubiti i maltretiraju od gore. Exploit-i su zabranjeni na svi takmicenjima i iole normalnim serverima.

Za Exploit od danas sledi kick].

FAIR PLAY ...

SEKTOR

hehe string posto se to odnosi na mene, sve je to uredu ali to se prvo saopsti pa onda kika ,a ti si mene kikao bez obrazlozenja  :doc :doc

Beba

HAhahaaha pa sta je tebi, od kada je to zabranjeno... Onda radje reci, zabranjeno je jer Se ne znam popest tamo gdje se drugi mogu i to je to. Ti si prvi koji je ovo napiso da je zabranjeno i da radi toga ide kick,jbno..  :-[

$ub3eroU aka Fallen AngeL

Na svakoj mapi postoje jos neki bagovi, kao sto su pucanje kroz prozor sa staklom, kroz soferku kamiona, dzipa, i sl.... Na skoro svakoj mapi postoji neki BAG, i to je ne moguce otkloniti. Na toj mapi postoji jos niz mesta gde se sve vec mozes popeti. Ali onda treba zazbraniti SVE BAGOVE SVIH MAPA, a ne samo pentaranje po krovovima, koje da budemo nacisto, u situaciji kada na serveru ima 15-tak i vise ljudi NIJE NI IZVODLJIVO!!!!! E sad, i mene to po neki put iznervira, ali i KROV JE DEO MAPE. A to da li je zabrano svuda, nisam bas siguran. Vidjao sam to na mnogim serverima, gde se klinci penju da ne verujes kako. No dobro, odluka je takva. SAMO DA VAZI ZA SVE!!!!
MISLIM DA TO NIJE U REDU, jer ce onda biti kikovano barem 10 momaka svaki minut.

POZZZ ZA UNAPREDJENJE FER PLAYA, u svakom slucaju..... :bad2

~LoneWolfs~Extreme

to se ne rijesava ovako kick-om na jednom serveru sam igro skocim na drvo na caen-u  i umrem gledam tko me ubio,a ono pise da sam sebe ubio:) e tako se rijesava problem skakanja

[WC]=CyClops=

To te PB kickao, ali PB ne pokriva sve exploite.

I nevjerovatno je da neki ovdje smatraju da su exploiti ok. Pa bilo kakva nepravilna prednost je cheat.

Ako ništa vodi se zdravim razumom, ne radi ono što ne оeliš da drugi tebi rade, a vjerujem da ne оeliš da te ubijaju protivnici koje niti ne vidiš i sl.

Citadel of Pain

Quote from: Beba on November 09, 2008, 08:42:02 PM
HAhahaaha pa sta je tebi, od kada je to zabranjeno...

Oduvek...i ne znam sta ti je tu smesno.

Quote from: Beba on November 09, 2008, 08:42:02 PM
Ti si prvi koji je ovo napiso da je zabranjeno i da radi toga ide kick,jbno..  :-[

Ajde dete prvo malo izguglaj pre nego sto na forumu suknes prvu glupost koja ti padne na pamet. Idi malo na neke druge gaming forume, procitaj CB rules...

SOLID

Nedavno kupih novu masinu.... i po prvi otkad igram cod2 sam stavio 250 fps-a......
I tako ja ti igram sam protiv 2(NECU RECI KOJA)  lika  ;D iz klana i ono krenem da ih kidam zbog tog fps-a...
Pa krenuse da me prozivaju citerom ili kako vec....da nije posteno i tako to...

Da li treba zabraniti i tih 250fps-a ???  :scenic

Posto ja kolko znam vecina NA BITANGE SERVERU NEMA TOLIKO FPS-A!!!

zlenzlla

Quote from: [WC]=CyClops= on November 10, 2008, 10:15:06 AM

I nevjerovatno je da neki ovdje smatraju da su exploiti ok. Pa bilo kakva nepravilna prednost je cheat.

Ako ništa vodi se zdravim razumom, ne radi ono što ne оeliš da drugi tebi rade, a vjerujem da ne оeliš da te ubijaju protivnici koje niti ne vidiš i sl.

Tako je. Nije fer da neko ko zna iskoristiti neki bug, ima prednost nad drugima.
Samo bi bilo dobro kada bi bio neki spisak tih bugova da se zna sta se ne smije raditi mada s druge strane, mnogi bi to bas iskoristili kada bi procitali gdje mogu steci prednost.

:rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

zlenzlla

Quote from: SOLID on November 10, 2008, 12:13:44 PM
Nedavno kupih novu masinu.... i po prvi otkad igram cod2 sam stavio 250 fps-a......
I tako ja ti igram sam protiv 2(NECU RECI KOJA)  lika  ;D iz klana i ono krenem da ih kidam zbog tog fps-a...

Pa FPS je ogranicen na 125

SOLID

Quote from: zlenzlla on November 10, 2008, 12:15:39 PM

Pa FPS je ogranicen na 125

Ma jok, tebe izgleda neko slagao da je 125  ;D..... Eheh 250 je! :D

Zver

Al_Capone

To uopste nema veze sa bugovima,glupo ti je poredjenje. Imas fps koliko imas, tvoja stvar. Prednost jest koja zavisi od graficke i kompa,jer ti niko ne moze zabraniti da imas bolji komp i bolje performanse,jedino novi patch moze to popraviti ili na serveru da se ogranici, neposteno nije,jer te se opet moze ubiti bez problema.

@ beba

Evo ti jedno od CB pravila da te se malo prosvijetli:
8. Cheating and abuse
"It is not allowed to take advantage of or abuse bugs. Any kind of bug abuse is considered cheating and will lead to a forfeit loss, unless otherwise mentioned specifically in the game-related rules."

To su napisali pametniji ljudi od tebe,a normalni ljudi kojima je stalo do fer play igre to postuju, a ne rade suprotno od toga. Zato ne buncaj gluposti.

SOLID

Quote from: Zver on November 10, 2008, 12:59:20 PM
250 fps nije exploit
Nigde nisam napisao da je Exploit...... nego samo da je porednost nad vecinom..... a i ponekad se teze ubija onaj sa vecim fps-om!!!

Poz....  :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

zlenzlla

Cekaj malo, zar nije na Main serveru bio FPS ogranicen na 125? I da je ljude kikovalo ko ima preko? Mada meni je svejedno kad ne mogu preci ni 60 sa svojom grafickom. Igram na nekih 40-ak FPS-a prosjecno i sasvim fino mi radi.

tnt74

fps nije ni 250 tera do 1000 to sam proverio pre 20-tak dana kada sam kupio novi komp i hteo da proverim koliki fps mogu da postignem sa novim kompom(igrao sam dobrih 20 min i nisam izbacen sa servera,posle sam ga vratio na 250).Fps preko 250 se isto smatra citom jer preko tog fps cujes protivnika svaki 10 korak kad napravi.

VIP.er

Hmmm,ja sam mislio da je na 333 fps-a i vise bug to sto se ne cujes kad trcis... :-\

BloX

Quote from: tnt74 on November 10, 2008, 06:33:32 PM
fps nije ni 250 tera do 1000 to sam proverio pre 20-tak dana kada sam kupio novi komp i hteo da proverim koliki fps mogu da postignem sa novim kompom(igrao sam dobrih 20 min i nisam izbacen sa servera,posle sam ga vratio na 250).Fps preko 250 se isto smatra citom jer preko tog fps cujes protivnika svaki 10 korak kad napravi.
mili moj pricas gluposti....istina je da se moze preko 250, ja igram 333...al da se smatra citom, mislim glupost...a to da cujes okolo ,buraz zavisi ti od love koju si dao za slušalice. Ništa više....a ni ne znam cemu ovolika panika oko tih exploitova iliti bugova...pa ko ima vremena na mainu penjati se u neku jebenu rupčagu da kida okolo???? Nego meni je dobra ona o klipanju :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: znaci zabranjeno je sagnuti se( da naravno ne umreš ), pa se ponovno ustati (naravno da ubiješ ) ;D...e pa svi koji su mi govorili da sam kliper, neam se zašto ispricavat jer ne mislim da je to neki ADVANTAGE...mislim svi to rade, makra nesvijesno...a ja osobno to nikada nisam doоivio sa neprijateljske strane...a ni meni samom nije jasno na koju foru to izvedem....opet kazem-HRPA GLUPOSTI :diablo :diablo

$tring

Quote from: SEKTOR on November 09, 2008, 08:40:28 PM
hehe string posto se to odnosi na mene, sve je to uredu ali to se prvo saopsti pa onda kika ,a ti si mene kikao bez obrazlozenja  :doc :doc

Uopste nisam poceo temu zbog tebe, naprotiv tema je vec dugo otvorena na bitange private gde smo o tome raspravljali. A btw, 3x sam ti rekao : 'sektore sidji odatle ili kick zbog exploit-a' ... Nisam te bez veze kikovao.

A nije mi jasno zasto se svi ostali pravite blesavi i exploite mesate sa FPS i sa pucanjem kroz soferku, staklo i prozore. Alo, popeti se na kucu gde te niko ne vidi i pucati kroz nevidljivi plafon stvarno ne vidim kakve veze ima sa sakrivanjem iza kutija, zida ili neceg slicnog. Nemojte mi to porediti sa penjanjem na drvo, ovu ili onu kucu. Nisam ni jednog momenta rekao da je svako penjanje zabranjeno, nego prosto nije normalno pucati kroz nevidljivi krov (ili nekima mozda i jeste).

Uostalom nisam otvorio temu da bi raspravljali o tome nego da vas obavestim sta nije u redu raditi. A mislim da svako iole normalan nece podzati ovaj bag. Stoga LOCK